Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
úgy látszik nagy felelõsség ide írogatni, hogy elterjed a híre, ha valakirõl szó van. sztár vagy
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Hát ha valakinek a balhéra van szüksége....

junior t

junior t

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
csak a veszekedések balhék miatt regisztráltam magam a fórumba
kár hogy pl szállásos balhénál nem tudtam beszolni! a balázst meg a sosmogyit megvédtem volna sokkal jobb a zürzvara!
meg jobb ugatni mint kulturáltan viselkedni!
tudom volt itt már rolam is szo sonka zsuzsinak köszönhetöen amikor tasival lekéstük a rajtot a vb-n de nem foglalkoztam vele! ugyhogy mondom is a mogyiéknak hogy csináljuk majd a fesztivált mindenhol direkt hogy középpontba kerüljünk ! legalább nem fogtok unatkozni és lesz miröl beszélnetek!

balázs meg én is a mogyi hive leszek kinyaljuk még a seggét is ha kell és csak az anrchia lesz középpontban
éljen a sosmogyi stilus hü követöd vagyok
:)

hülyék persze vannak kivételek

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Peti: a héten már megoldott lesz a képek feltétele és akkor találsz magadról pár jó képet (letöréses) Magyarszékrõl, amellyekkel ezen utolsó állításod alátámaszthatod. Sorry a késésért, de nem tudtunk feljutni a galériába.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

ÁÁÁÁÁÁ! Qrva jók a képek bazeg!

Rocsipeti: úgy gondolod, hogy nálunk nyertél mindjárt 2 oldalas cikket fognak írni rólad?! Nem vagy annyira tehetséges hidd el.

nem magamrol gondoltam a cikket,hanem a versenyrol.de ha nem akarod...
egyebkent meg kezded atlepni a jopofasag es a nagykepu bunkosag kozotti hatart.azt hiszem en sosem szoktalak igy leirni.lehet,hogy nem vagyok tehetseges,de azert van mire buszkenek lennem.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Csak villogjatok, én meg lassan megvakulok, aztán indíthatunk egy fogyatékos kategóriát is a versenyeken. De tudja meg minden fotós, hogy én legközelebb készülök (naplemente a szemre és nincs gáz ). Nem értem , ekkora sztár lettem !? Mindenki engem akar?

Van azért másról is kép...

Ott a Rocsipeti, most jött haza amereikából, vakuljon meg õ! Õ már úgy is sokat látot.

De hát szombaton csak a pálya mellõl dumált, vasárnap meg nem nagyon kattingattam...

A képek meg szerintem árulják magukat, Qrva jók lettek. Fõleg a mandineres téma, amiben a versenyzõ pont azt akarja bemutatni, hogy lehet kis távon mocskosúl elszálni, vagy a hátraszaltót próbálja szimulálni.

Ja, lett 1-2 jó kép...
Tegnap voltunk egy Gillette termékbemutatón. Volt egy elég frankó lézershow majd arról is teszek fel képeket.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jha mégegszer garatula mindenhez
nagyon jól éreztünk magunkat,igaz enm a pályárol hanem mellõle

biztattunk akit csak lehetett,meg amig el nem ment a hangom...

Pécsi srácoknak meg külon gaartula

Legközelebb ha valkit látunk akor odamegyünk,igérem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás

A szépségért meg kell szenvedni... remélem hamarosan még nagyobb villanás lesz...

Csak villogjatok, én meg lassan megvakulok, aztán indíthatunk egy fogyatékos kategóriát is a versenyeken. De tudja meg minden fotós, hogy én legközelebb készülök (naplemente a szemre és nincs gáz ). Nem értem , ekkora sztár lettem !? Mindenki engem akar? Ott a Rocsipeti, most jött haza amereikából, vakuljon meg õ! Õ már úgy is sokat látot.

A képek meg szerintem árulják magukat, Qrva jók lettek. Fõleg a mandineres téma, amiben a versenyzõ pont azt akarja bemutatni, hogy lehet kis távon mocskosúl elszálni, vagy a hátraszaltót próbálja szimulálni.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo: nékünk mocskosul kellene a 4X és DH képek egyaránt. A képeségeidet és a már kész felvételeidet látván szerintem biztos, hogy Q.r.v.a jó képeket készítettél.

Válaszd ki a galériából mi kell... Aztán beszélünk.

De itt azért megjegyezném, hogy a vakus téma nekem nem igazán jött be = fényérzékeny a szemem!!!! Elkaptam minden létezõ villanást, így mondhatnám vakon mentem végig a pályán. Még jó, hogy hazai volt.

A szépségért meg kell szenvedni... remélem hamarosan még nagyobb villanás lesz...

Rocsipeti: úgy gondolod, hogy nálunk nyertél mindjárt 2 oldalas cikket fognak írni rólad?!

Majdnem...

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁ! Qrva jók a képek bazeg!

Na csá minden tökös és tök nélküli RIDERNRK!
Zsolo: nékünk mocskosul kellene a 4X és DH képek egyaránt. A képeségeidet és a már kész felvételeidet látván szerintem biztos, hogy Q.r.v.a jó képeket készítettél. De itt azért megjegyezném, hogy a vakus téma nekem nem igazán jött be = fényérzékeny a szemem!!!! Elkaptam minden létezõ villanást, így mondhatnám vakon mentem végig a pályán. Még jó, hogy hazai volt.
Rocsipeti: úgy gondolod, hogy nálunk nyertél mindjárt 2 oldalas cikket fognak írni rólad?! Nem vagy annyira tehetséges hidd el.
Sonka_Zsuzsi: Nemtudom demo9-el hova mentek, de én is menni szeretnék. Jó vólt a verseny napján beszélgetni veled magáról a múltról és a jövõrõl ( persze a versennyel kapcsolatossan )
A Kutasi balázsék historiája lezárásra kerülhet, ugyanis a szálástadó Fenyves Kempingel tárgyaltam mindjárt a hír kirobbanása után, megadva a tel. számomat. Nem igazán hívott vissza a Kemping igazgatója sem, így tudomásul kell venni, hogy a Balázsék nem igazán hibáztak. Én személyem szerint nem is hittem, nem kételkedtem az igazukban, nem is így ismertem meg õket. Helyesbítenék, a ZÚZÓS bringások közül senkit.
Annak nagyon örülök, hogy a résztvevõk közül senki sem neheztelt ránk, hogy szar lett a rendezés, vagy a pályák minõsége silány lett. A jövõben megpróbáljuk még profibbá tenni a versenyeket nálunk. Ha tanács, vagy segítség kell bármelyik rendezõ stábnak nagyon szivessen segítünk.
Na tiplizek, mert süt a nap, és megyek túrni a 4X pályára.
Puszi, pacsi, csá-csumi mindenkinek, és tudjátok: Szeretkezzzzz-ne Háboruzzzzzz.

És mégegyszer köszi a támogatóknak: Avex KFT- Budapest ( a MAXXIS gumik hazai forgalmazója ), Magyarszék Önkormányzata ( akik a verseny anyagi részét biztosították, és a mai nappal a hazai 5 versenyzõinek megvette az eggyenszerkót ), Ambrus Norbertnek ( Bike Kerékpárbólt és Szakszervíz, aki amiben tud segít, szervizel ), Gyenis Szám.tech-és Biztonságtechnika Magyarszék ( a 4X pálya területét a fotócellát biztosítja már a 2. éve számunkra ), Fehérház Vendéglõ, aki ha kell-ha nem, kicuccol a verseny színhejére , Kispál Gyula/DH/-Miklós Józsefné/4X/-Császár László/DH/ akik a területet adták a versenyre, PÁLMA CUKRÁSZÜZEM a sok-sok süti, segítség, Stella Pizzéria ( Projektopros kivetitésért, a fílmfelvételekért ).
Ja itt megjegyezném, minden felvételért hálásak vagyunk+mi is adunk felvételeket.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
természetesen bringás
az észmentes nõnemû...

demo9

demo9

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
köszi Zsuzsi a meghívást!
attól függ a menet, hogy Adam mikor jön "kiolvastatni" a fénygépét. ha sikerûl menni akkor meglesznek a verseny képei is. binyiglis vagy "autós" megjelenést gondoltatatok? csak az idõhiány miatt is kérdem.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Ezaz! Jönni haza Amerikából. Kolbász lenni kerítésbõl (mielõtt vki kötekedne _direkt_ írtam így). Magyarul nem érteni. Visszaolvasni lusta lenni...

:D

nem dumalni,hanem irni cikk,vagy lesz segg szetrugva.

nem lusta irni,hanem lenni ido keves.de most mar latni sok kepet,orulni nagyon.koszonni szepen.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Adam és Tamás! ma este Római partra kell jönni 6-tól. TAli lesz!
az észmentes nõnemû...

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
a hétvége csak vasárnap?
na mindegy, én mindenképp megyek, bár lehet, hogy kinézek piliscsévre az MX-re

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Akkor ezzel téma korrektül lezárva. Végülis mindenkinek igaza volt a maga módján.

Hétvégén (vasárnap) jönne valaki gördülni a János-hegyre? Mi a tervek szerint Demo Tamással megyünk!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Na akkor bocsánatot kérek, hogy "meggyanusítottalak titeket", de Palmi írta, hogy s mint volt. Mindenesetre ezt kultúráltabban is leírhattad volna. Bár miért is tetted volna? Azért, h különbözz tõlem. De szerencsére nem jött össze :) és ez megnyugtat.
Lehet azért bukott ki belõlem, mert zavart, h a barátod nem tud köszönni. Na mind1.

Mindenki osszlassa el a negyatív gondolatait Mogyiról és Balázsról, rendes emberek õk!
az észmentes nõnemû...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Csak vigyázz, nehogy valaki lenyomjon a víz alá ;)

:D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Mikor eddig ott száltunk meg mindíg volt ott valaki (0-24), most nem ott laktunk, tehát nem tudhattam, hogy most nem volt ott senki.

De hagyjuk ezt, tisztázódott a dolog, ennyi...

Az meg, az annyira nem igaz...
Csak vigyázz, nehogy valaki lenyomjon a víz alá ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

KBalazs

KBalazs

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Úgy gondoltuk, hogy hajnali 1 körül már nem fogjuk zaklatni a tulajt vagy a portást.(Amúgy meg nem ott lakik és várni kellett voln rá min. egy órát...)
Innentõl kezdve meg nem nagyon érdekel a sok birka fikázása...
Shaun_Palmer: Milyen új style? mindig ilyen voltam...(nem is ismersz...)
Akinek nem tetszik az tehet nekem egy szivességet!