Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Írta 2005. április 18. - 17:55

Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. április 18. - 17:13

Írta 2005. április 18. - 12:53

kár hogy pl szállásos balhénál nem tudtam beszolni! a balázst meg a sosmogyit megvédtem volna sokkal jobb a zürzvara!
meg jobb ugatni mint kulturáltan viselkedni!
tudom volt itt már rolam is szo sonka zsuzsinak köszönhetöen amikor tasival lekéstük a rajtot a vb-n de nem foglalkoztam vele! ugyhogy mondom is a mogyiéknak hogy csináljuk majd a fesztivált mindenhol direkt hogy középpontba kerüljünk ! legalább nem fogtok unatkozni és lesz miröl beszélnetek!
balázs meg én is a mogyi hive leszek kinyaljuk még a seggét is ha kell és csak az anrchia lesz középpontban
éljen a sosmogyi stilus hü követöd vagyok

hülyék persze vannak kivételek
Írta 2005. április 18. - 11:36

Írta 2005. április 17. - 19:28

ÁÁÁÁÁÁ! Qrva jók a képek bazeg!
Rocsipeti: úgy gondolod, hogy nálunk nyertél mindjárt 2 oldalas cikket fognak írni rólad?! Nem vagy annyira tehetséges hidd el.
nem magamrol gondoltam a cikket,hanem a versenyrol.de ha nem akarod...
egyebkent meg kezded atlepni a jopofasag es a nagykepu bunkosag kozotti hatart.azt hiszem en sosem szoktalak igy leirni.lehet,hogy nem vagyok tehetseges,de azert van mire buszkenek lennem.
Írta 2005. április 16. - 13:45

Csak villogjatok, én meg lassan megvakulok, aztán indíthatunk egy fogyatékos kategóriát is a versenyeken. De tudja meg minden fotós, hogy én legközelebb készülök (naplemente a szemre és nincs gáz ). Nem értem , ekkora sztár lettem !? Mindenki engem akar?
Van azért másról is kép...
Ott a Rocsipeti, most jött haza amereikából, vakuljon meg õ! Õ már úgy is sokat látot.
De hát szombaton csak a pálya mellõl dumált, vasárnap meg nem nagyon kattingattam...
A képek meg szerintem árulják magukat, Qrva jók lettek. Fõleg a mandineres téma, amiben a versenyzõ pont azt akarja bemutatni, hogy lehet kis távon mocskosúl elszálni, vagy a hátraszaltót próbálja szimulálni.
Ja, lett 1-2 jó kép...
Tegnap voltunk egy Gillette termékbemutatón. Volt egy elég frankó lézershow majd arról is teszek fel képeket.
Írta 2005. április 16. - 10:22

nagyon jól éreztünk magunkat,igaz enm a pályárol hanem mellõle
biztattunk akit csak lehetett,meg amig el nem ment a hangom...
Pécsi srácoknak meg külon gaartula
Legközelebb ha valkit látunk akor odamegyünk,igérem
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. április 16. - 09:54

A szépségért meg kell szenvedni... remélem hamarosan még nagyobb villanás lesz...
Csak villogjatok, én meg lassan megvakulok, aztán indíthatunk egy fogyatékos kategóriát is a versenyeken. De tudja meg minden fotós, hogy én legközelebb készülök (naplemente a szemre és nincs gáz ). Nem értem , ekkora sztár lettem !? Mindenki engem akar? Ott a Rocsipeti, most jött haza amereikából, vakuljon meg õ! Õ már úgy is sokat látot.
A képek meg szerintem árulják magukat, Qrva jók lettek. Fõleg a mandineres téma, amiben a versenyzõ pont azt akarja bemutatni, hogy lehet kis távon mocskosúl elszálni, vagy a hátraszaltót próbálja szimulálni.
Írta 2005. április 15. - 18:11

Válaszd ki a galériából mi kell... Aztán beszélünk.Zsolo: nékünk mocskosul kellene a 4X és DH képek egyaránt. A képeségeidet és a már kész felvételeidet látván szerintem biztos, hogy Q.r.v.a jó képeket készítettél.
A szépségért meg kell szenvedni... remélem hamarosan még nagyobb villanás lesz...De itt azért megjegyezném, hogy a vakus téma nekem nem igazán jött be = fényérzékeny a szemem!!!! Elkaptam minden létezõ villanást, így mondhatnám vakon mentem végig a pályán. Még jó, hogy hazai volt.
Majdnem...Rocsipeti: úgy gondolod, hogy nálunk nyertél mindjárt 2 oldalas cikket fognak írni rólad?!
Írta 2005. április 15. - 16:47

Na csá minden tökös és tök nélküli RIDERNRK!
Zsolo: nékünk mocskosul kellene a 4X és DH képek egyaránt. A képeségeidet és a már kész felvételeidet látván szerintem biztos, hogy Q.r.v.a jó képeket készítettél. De itt azért megjegyezném, hogy a vakus téma nekem nem igazán jött be = fényérzékeny a szemem!!!! Elkaptam minden létezõ villanást, így mondhatnám vakon mentem végig a pályán. Még jó, hogy hazai volt.
Rocsipeti: úgy gondolod, hogy nálunk nyertél mindjárt 2 oldalas cikket fognak írni rólad?! Nem vagy annyira tehetséges hidd el.
Sonka_Zsuzsi: Nemtudom demo9-el hova mentek, de én is menni szeretnék. Jó vólt a verseny napján beszélgetni veled magáról a múltról és a jövõrõl ( persze a versennyel kapcsolatossan )
A Kutasi balázsék historiája lezárásra kerülhet, ugyanis a szálástadó Fenyves Kempingel tárgyaltam mindjárt a hír kirobbanása után, megadva a tel. számomat. Nem igazán hívott vissza a Kemping igazgatója sem, így tudomásul kell venni, hogy a Balázsék nem igazán hibáztak. Én személyem szerint nem is hittem, nem kételkedtem az igazukban, nem is így ismertem meg õket. Helyesbítenék, a ZÚZÓS bringások közül senkit.
Annak nagyon örülök, hogy a résztvevõk közül senki sem neheztelt ránk, hogy szar lett a rendezés, vagy a pályák minõsége silány lett. A jövõben megpróbáljuk még profibbá tenni a versenyeket nálunk. Ha tanács, vagy segítség kell bármelyik rendezõ stábnak nagyon szivessen segítünk.
Na tiplizek, mert süt a nap, és megyek túrni a 4X pályára.
Puszi, pacsi, csá-csumi mindenkinek, és tudjátok: Szeretkezzzzz-ne Háboruzzzzzz.
És mégegyszer köszi a támogatóknak: Avex KFT- Budapest ( a MAXXIS gumik hazai forgalmazója ), Magyarszék Önkormányzata ( akik a verseny anyagi részét biztosították, és a mai nappal a hazai 5 versenyzõinek megvette az eggyenszerkót ), Ambrus Norbertnek ( Bike Kerékpárbólt és Szakszervíz, aki amiben tud segít, szervizel ), Gyenis Szám.tech-és Biztonságtechnika Magyarszék ( a 4X pálya területét a fotócellát biztosítja már a 2. éve számunkra ), Fehérház Vendéglõ, aki ha kell-ha nem, kicuccol a verseny színhejére , Kispál Gyula/DH/-Miklós Józsefné/4X/-Császár László/DH/ akik a területet adták a versenyre, PÁLMA CUKRÁSZÜZEM a sok-sok süti, segítség, Stella Pizzéria ( Projektopros kivetitésért, a fílmfelvételekért ).
Ja itt megjegyezném, minden felvételért hálásak vagyunk+mi is adunk felvételeket.
Írta 2005. április 15. - 15:17

Írta 2005. április 15. - 12:00

attól függ a menet, hogy Adam mikor jön "kiolvastatni" a fénygépét. ha sikerûl menni akkor meglesznek a verseny képei is. binyiglis vagy "autós" megjelenést gondoltatatok? csak az idõhiány miatt is kérdem.
Írta 2005. április 15. - 11:15

Ezaz! Jönni haza Amerikából. Kolbász lenni kerítésbõl (mielõtt vki kötekedne _direkt_ írtam így). Magyarul nem érteni. Visszaolvasni lusta lenni...
nem dumalni,hanem irni cikk,vagy lesz segg szetrugva.
nem lusta irni,hanem lenni ido keves.de most mar latni sok kepet,orulni nagyon.koszonni szepen.
Írta 2005. április 15. - 10:51

vendég_Petey_*
Írta 2005. április 14. - 22:13

na mindegy, én mindenképp megyek, bár lehet, hogy kinézek piliscsévre az MX-re
Írta 2005. április 14. - 12:25

Hétvégén (vasárnap) jönne valaki gördülni a János-hegyre? Mi a tervek szerint Demo Tamással megyünk!
Írta 2005. április 14. - 11:09

Lehet azért bukott ki belõlem, mert zavart, h a barátod nem tud köszönni. Na mind1.
Mindenki osszlassa el a negyatív gondolatait Mogyiról és Balázsról, rendes emberek õk!
Írta 2005. április 13. - 23:16

Írta 2005. április 13. - 22:56

De hagyjuk ezt, tisztázódott a dolog, ennyi...
Az meg, az annyira nem igaz...
Csak vigyázz, nehogy valaki lenyomjon a víz alá ;)
Írta 2005. április 13. - 22:24

Innentõl kezdve meg nem nagyon érdekel a sok birka fikázása...
Shaun_Palmer: Milyen új style? mindig ilyen voltam...(nem is ismersz...)
Akinek nem tetszik az tehet nekem egy szivességet!