Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
persze szólhattak volna. minekpofázok, nemvoltamott.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
De gondold magad annak a helyébe is akit a portás nyaggat, hogy Ki volt ez, meg miért nem fizetett és miért ment el az éjszaka közepén szónélkül és add meg a számát, mert biztos tudod.
Azért szerintem lehetett volna szolni a fickónak, de ez csak az én véleményem, bár tudom, hogy nem érdekel senkit, hogy mit gondolok.

Balázs: Nem áll Neked jól ez az "új" stílus, kár, hogy sikerült felvenned...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
vagyesetleg képzeld magad az õ helyébe. nem szokott ide írogatni és egyszer csak hallja, hogy jól "lebunkózzák"
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Kedves Zsuzsi & a többi fikázó...
Köszi hogy össze akarjátok dobni a lét...
Ezúton szeretnék megkérni minden hozzá nem értõ fikázó kis alattomos hátbatámadó, proletár, egyszerû népséget, arra hogy ne ugasson bele abba amirõl semmit sem tud!!! A szállást akármilyen meglepõ kifizettük. Nem mintha magyarázkodnom kellene, de akik ott voltak azok látták, hogy a Sósmogyi megsérült...(mára kiderült részleges izomszakadás). Tehát éjfél körül elindultunk haza (kórházba), de mielõtt eme hatalmas bûnt elkövettük a szállásért a pénzt odatuk a Csopénak! Õ másnap kiment megnézni a DH-t, és mikor hazaindul rendezte a számlánkat... A szállást másnap felhívtam, és mindezt elmeséltem a tulajnak
Úgyhogy máskor mikor fikázni kezdtek vkit. ne ok nélkül tegyétek. Hülyék!!!!!!!!!

Szólt az okos, és intelligen polgár...LOL:D

KBalazs

KBalazs

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Kedves Zsuzsi & a többi fikázó...
Köszi hogy össze akarjátok dobni a lét...
Ezúton szeretnék megkérni minden hozzá nem értõ fikázó kis alattomos hátbatámadó, proletár, egyszerû népséget, arra hogy ne ugasson bele abba amirõl semmit sem tud!!! A szállást akármilyen meglepõ kifizettük. Nem mintha magyarázkodnom kellene, de akik ott voltak azok látták, hogy a Sósmogyi megsérült...(mára kiderült részleges izomszakadás). Tehát éjfél körül elindultunk haza (kórházba), de mielõtt eme hatalmas bûnt elkövettük a szállásért a pénzt odatuk a Csopénak! Õ másnap kiment megnézni a DH-t, és mikor hazaindul rendezte a számlánkat... A szállást másnap felhívtam, és mindezt elmeséltem a tulajnak
Úgyhogy máskor mikor fikázni kezdtek vkit. ne ok nélkül tegyétek. Hülyék!!!!!!!!!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Mindenki örömére... (http://www.flickr.co...s/34496681@N00/)

(Ha esetleg vki képet szeretne:

1. Ez nem az összes kép! Néhány héten belül lesz sajátom és oda felkerül az összes.
2. Sajnálom, de olyan hogy "ingyen kép" nem létezik. Tudom, ez "csak egy digitális gép"...
3. Ha ennek ellenére érdekel vmelyik kép akkor azt csatolva küld el nekem, hogy meg tudjam találni.)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
fotók a Happy Bike különítménytõl. Pontosabban Viktor fotói
Nem ezen fotósunkat ütötték el :D

www.dhpage.fw.hu

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Na csá mindenkinek.

Végre kisütött a nap, talán így is marad, és akkor tudunk menni túrni a 4X pályára. Hát szerintem kössétek fel a bugyitokat, mert ami itt bent van a fejekben csak a felét valósítjuk meg, akkor is a poklot hozzuk a felszinre!
Megcsináljuk a rajtgépet is, hogy az megfeleljen az elvárásoknak.
A júliusi versenyre össze fogunk szedni egy csomó szállást címmel, tel.számmal.
A 4X pálya vissza lesz lassítva, élvezhetöbb kiépítettebb lesz. Hát ennyi egyszer az infóból.

Más: köszönöm szépen az elismerõ gratulációkat, de nem csak az én érdemem, mert egy igen jó team állt mögöttem. Igaz még nem vagyunk profik, de majd az idõ mullásával kialakúl majd, szerintem! Örülünk neki, hogy azért értékelni tudtátok a munkánkat, nagyon sok idõ, energia fexik mindkét pályánkban. Na meg azért annak is örülök, hogy igazából senki sem sérült meg, bár anyagi kára azért keletkezett egy két bátor és vakmerõ ridernek.
Idén már sajna DH-t nem tudunk rendezni, de azért rajta leszünk, hogy átépítve zúzosabb hosszabb legyen. Ja és senki elõl nincsenek elzárva a pályák. Egész évben gondozva vannak.
A verseny ideje alatt jó vólt látni, hogy azért már egyre több nézõ látogat ki a versenyekre, és szúrkolnak ismerõsöknek ismeretlennek egyaránt.
Na pá.

simbazz

simbazz

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
A north shore-nál asszem paksi tv-sek forgattak. Ígérték, hogy kapunk majd a felvételbõl, szeretettel várjuk :) Majd megpróbáljuk valamilyen módon közkinccsé tenni...

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
engem nagyon érdekelnének azok a videok, amelyek a north shore letörésnél készültek (kizárólag HANGFELVÉTELLEL!!! :))

bárkinek van, szoljon

(Rolesz)

(Rolesz)

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Kedves YOci! Mert azt már nem látogatja senki hetekn óta!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

OK. ZSoló!

Hétvégén megyek áttúrni a 4X pályát!!!!!!!!!!
Megépítem a poklot, csak a felszínen, most majd másért fogtok reklamálni ( Q.R:V:A-DURVA) lesz, határokon bellül. Már látom magam elött a pályán gondolkodó ridereket.

:D Én nem reklamáltam és szivesen segítek is amit tudok (pld.: cukorsüveg stb...)

Ha végig tudsz rajta rögtön menni: nem sikerült

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
OK. ZSoló!

Hétvégén megyek áttúrni a 4X pályát!!!!!!!!!!
Megépítem a poklot, csak a felszínen, most majd másért fogtok reklamálni ( Q.R:V:A-DURVA) lesz, határokon bellül. Már látom magam elött a pályán gondolkodó ridereket.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

A 4X eredményt nem tudom leadni, mert a verseny után mindjárt elvitte a Zsoló

Nem tudtam, hogy csak az az egy példány van...

Elite ffi:
1. Prájczer Péter
2. Somogyi Zsolt
3. Gulyás Mihály
4. Vígh-Kiss Gábor

Elite nõ:
1. Kiss Dalma

Hobby:
1. Augusztin Ákos
2. Jelenszky Bálint
3. Husti Dávid
4. Sólyom Norbert

Gyermek:
1. Szetele László
2. Simon Milán
3. Veres Márton Vitéz
4. Németh Kornél

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Ja és a versenyekrõl van pár képünk ( minõség mobil telós)

http://roberto-oktatas.fw.hu

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Na csá mindenkinek.

Elõször is megszeretném köszönni mindazoknak, akik ellátogattak a hétvégén (09-10) Magyarszékre. Remélem jól éreztétek magatok. Bár tudjuk, hogy vóltak hiányosságok, amit a jövõben megpróbálunk kiküszöbölni, de az elsõ rendezéstõl ne várjatok mindjárt profizmust.Megpróbáltunk megfelelni mindenkinek, bár ez szerintem nehéz dolog vólt, és lessz a közeljövõben is. Elismerésem és tiszteletem mindazoknak, akik vasárnap a DH-t a sár ellenére is beválalták,( mind a versenyzõk, mind a közel 100-150 szurkoló).
Amit a közeljövõre betartva megigérhetünk ( július 09 - 10 ) 4X Magyar Kupafutam ismét nálunk, ami egy teljesen felújított, visszalassított, más akadályokkal átszabott 4X pálya, profibb rendezéssel (idõmérés, teljes kihangosítás, átláthatóbb eredménykijelzés, értem itt projektoros kivetítés, ha megtudjuk oldani), itt szeretnék elnézést kérni attol a 3 versenyzõtöl akit a fotocellás idõmérés miatt újra kellett indítani. Ez nem a mi hibánkból következett be, egyszerüen besétáltak a mérõpontok elé. A jövõben ilyen nem lesz.
A 4X eredményt nem tudom leadni, mert a verseny után mindjárt elvitte a Zsoló, de a DH íme itt van (bocsi, ha nevek hibásak):

Gyerek
1. Kopasz Gábor 2:35
2. Kement Péter 2:43
3. Pálfi Tibor 2:47
4. Veres Márton Vitéz 2:55
5. Simon Milán (Pálma Cukrászüzem) 3:06
6. Hekkl Bálint 3:07
7. Kozsvsnik Ferenc 3:16
8. Tarr Tamás 3:21

Hobbi
1. Husti Dávid 1:51
2. Cseh László 1:53
3. Bereczky György 2:04
4. Sólyom Norbert 2:19
5. Szinger Dániel 2:28
6. Hilhert András 2:30
7. Kopasz Krisztián 2:32
8. Wiedelman Péter 2:33
9. Rózsa Gábor 2:37
10. Kródi Balázs 2:38
11. Szabó Péter 2:39
12. Sipos Gábor 2:40
13. Bánkos Lehel 2:45
14. Nyilas Norbert 2:47
15. Nagy Dániel Pupák 2:58
16. Lehoczky Szilveszter 3:01

Profi Junior
1. Kálmán János 1:47
2. Molnár Dániel 1:59
3. Oláh Dávid 2:00
4. Augusztin Ákos 2:04
5. Balázs Bence 2:10
6. Ulmer Ákos 2:19
7. Bence István 2:27
8. Fecske Róbert 2:42
9. Zialcsik Miklós 3:15

Profi
1. Rózsavölgyi Péter (Vilo-Store) 1:47
2. Jakó András 1:48
3. Deli Gábor 1:49
4. Dalmady Gábor (Gyenis Szám.tech.) 1:55
5. Kolozsvári Tibor 2:00
6. Szecskai András 2:01
7. Sebestyén Krisztián 2:15
8. Krizsák János 2:17

A verseny támogatóinak mégegyszer köszi: Magyarszék Önkormányzata, Fehérház Vendéglõ, Pálma Cukrászüzem, Stella Pizzéria, Gyenis Biztonság és Számítástechnika, Avex Kft Budapest-a MAXXIS gumik hazai forgalmazója, Bike Kerékpárszervíz és Szakbolt KOMLÓ, Komlói barátainknak köszi a segítséget és a szúrkolást, a felszálítást Császár László bizosította, területet 4X - Gyenis Attila, Miklós Józsefné , DH - Kispál Gyula, Császár László biztosították számunkra. Köszönet még a hazai szurkolótábornak a segítségért a biztatásért, Dalmady Árpádnak és BUKTÁNAK a DH-n való hibátlan idõmérésért, a lányoknak meg az irodai munkákért.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

csocsi
nem nagyon van idom visszaolvasni,de van valakinek kepe a versenyrol?
legjobban a 62es rajtszam es a dh eredmenyhirdetes erdekelne.

Ezaz! Jönni haza Amerikából. Kolbász lenni kerítésbõl (mielõtt vki kötekedne _direkt_ írtam így). Magyarul nem érteni. Visszaolvasni lusta lenni...

:D

A dalmaMag-on (http://www.dalmamag.hu) oldalra vki rakott már fel néhány képet és rövidesen kint lesznek a sajátok is.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Sosmogyi és a Balázs igaz leléptek szombat este!
DE másnap Vasárnap tudomásom szerinte Prájczer Peti és Csope kifizeték az ö szálásukat is!

Na én azzal a kiegészítéssel hallottam ezt, hogy Mogyi és Balázs _odaadták_ a pénzt Petinek és Csopénak mivel 0:30-kor indultak haza (sérülés(ek)) miatt...

Szóval elég alaptalannak tûnik ezúttal a felhördülés.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
csocsi
nem nagyon van idom visszaolvasni,de van valakinek kepe a versenyrol?
legjobban a 62es rajtszam es a dh eredmenyhirdetes erdekelne.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
És ez most õszintén mit javít a helyzeten, és a megítélésükön? Ganéj ember az ilyen, ha ismeretlen akkor is, ha meg ismert,akkor fõleg!