Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2005. April 19. - 09:26

Esetleg valaki tud már valami konkrét infót a Szekszárdi versenyrõl? Elég nagy a csend.Mi szeretnénk készülni de eddig nem nagyon van mire! Sehol semien kiírás se infó!!!!
Posted 2005. April 19. - 07:50

Mindenki Elmondta A Maga Véleményét-álláspontját, Mindkét Fél Csinálhatta Volna Jobban Amit Csinált, Szerintem Innentõl Tiszta Sor, Térjünk Vissza Az Eredeti Témához!!!!
Szekszárd????
Mindenki Készítse A Sárgumiját!
Posted 2005. April 19. - 00:11

Posted 2005. April 19. - 00:07

És persze az újoncoknak a módosít gomb nem mond semmi!!!
Posted 2005. April 19. - 00:05

Posted 2005. April 19. - 00:01

Senki egy szóval nem mondott semmit arról, hogy Ki honnan szerez mit és mennyiért, szerinted engem hol érdekel, hogy mid van és honnan?? Mondott bárki bármit arra, hogy Tomi kapott bicót? NEM
Lehet, hogy nem kellett volna felírni, hogy fizetés nélkül elmntek, akkor amikor még nem tudtuk a teljes igazságot.
Csak nem téged b@sztatott a fickó 20percen keresztül, hogy adjam meg a számotokat, mert biztos tudom.
Nem mondom, hogy nem megérthetõ amit csináltatok, csak nem biztos, hogy így volt a leghelyesebb, ennyi.
Nem tudom, hogy mit tudsz, vagy mit vélsz tudni (fõleg, hogy kitõl), nem is érdekel, de ugye Te sem gondolod komolyan, hogy érdekel amiket piszokmódon írkálsz...
Posted 2005. April 18. - 23:42

Hi mindenki! na figyu, nekem nem lene bajom senkivel, 1: ha nem az ember háta mögött beszélnének ki mindenkit, és persz megalapozatlanul. 2: ha igaza is van valamiben, akkor miért nem jön oda és vágja a pofánkba, v. akivel baja van. 3: állandó irigység ami megy, ki mit kap, miért kapja, honnan, mennyibe kerül. nem tök mindegy hogy a junior kap bicót vagy nem, ÕSZINTÉN kinek mi köze hozzá. Nem hogy örülnétek, hogy a társaságban lett még egy zsír bicó, és inkább a jövõbe néznétek, mert esetleg ez által is nõne a mountainbike sport népszerûsége. akkor ne kapjon senki semmit és megnézném, hogy hol tartana ez a sport Magyarországon!!! Kb. a béka segge alatt. 4: mi pedig fel merjük vállalni a nevünket nem pedig kitalált neveket irkálunk be. 5:Shaun Palmer: felõlem élõben is megbeszélhetjük kultúrált módon. Szerintem te pedig nem is tudod mennyit tudok az egész mindenségrõl. elõször a saját házad táján kellene rendet rakni. ALBERTFISH: szerintem nem a háta mögött írtam amit írtam, mert ezt fel merem vállalni, különben nem írtam volna a fórumra!!!
Itt nem a bicósok híre a téma, hanem egyes embereké. mivel hogy hülyeségeket írnak egyesek, amirül semmit nem is tudnak. Csak annyit halottak, hogy a balázs meg a mogyi hazamennek, aminek meg volt az oka. És ha esetleg másnap megkérdeztétek volna a Csopét akkor nem lett volna ekkora szájtépés, vagy felhívni a balázst esetleg a mogyit. És ezek után én beszélek a Zsuzsi háta mögött!!?? Akkor Õ mit csinált: hát a fórumra írt, tehét õ is a Balázsék háta mögött beszélte ki õket, ami ráadásul nem is volt semmi valóság alapja. Ennyit errõl!
:angevil:
Posted 2005. April 18. - 23:39

ok felõlem is lezárva...Balázs: Nem azzal van a gond, hogy megvéditek magatokat, hanem azzal, hogy milyen stílusban próbáljátok mindezt.
Ha jól számolom kb. 1x kerültél szóba, egy félreértés végett, ami már bocsánatkéréssel rendezve lett...
Posted 2005. April 18. - 23:37

Posted 2005. April 18. - 23:20

tudom volt itt már rolam is szo sonka zsuzsinak köszönhetöen amikor tasival lekéstük a rajtot a vb-n de nem foglalkoztam vele!
Csak azért, hogy a félreértéseket elkerüljük: egy roszz szó sem esett rólad, fõleg nem Zsuzsi írásában. Azt írta, hogy Tasi lekéste a rajtot, de Te is és, hogy nem tudja miért nem figyeltetek...
Balázs: Nem azzal van a gond, hogy megvéditek magatokat, hanem azzal, hogy milyen stílusban próbáljátok mindezt.
Ha jól számolom kb. 1x kerültél szóba, egy félreértés végett, ami már bocsánatkéréssel rendezve lett...
Büntetni csak verésben lehet??
Részemrõl ennyi, nem kívánok errõl többet beszélni/olvasni.
Posted 2005. April 18. - 22:54

Kár , hogy már az úgymond profi kerékpársportban is dúl a dedó...
...utoljára oviban voltam KlikK tag, amikor még utáltuk a csajokat...
Sokkal egyszerûbb lenne elfogadni egymás stílusát. Ki mondta, hogy nincsenek antiszociális tagja a társaságoknak?...
Vannak sztárok akik nem képesek feldolgozni a sikert, és imádják hallani a hangjukat... Több karaokee-t a versenyekre !!!!!!!!!
Teljesen értelmetlen egymás basztatása. Nem hiszem, hogy ezért járunk versenyekre... vagy mégis?
Én továbbra is jó fej leszek, bárkivel bebaszok aki mellém ájul a söröspúltnál, nem fogom dobálni a bringáját a teheraútón, és nem fogom elgázolni szabadedzésen a lassabbakat...
Egymás csesztetése helyett figyeljen mindenki magára is... nem árt egy kis önismeret...
Písz!
Itt a tavasz, nyílnak a pinák, a sok vidéki ribanc csak minket vár, hogy rajtuk is döngessünk, ne csak a bringákon

Posted 2005. April 18. - 22:50

fáj az igazság mi? ti pofáztok állandóan rólunk... ráadásul úgy hogy általában semmit se tudtok semmirõl... akkor már had védjük meg magunkat... és én nem csak a neten pofázok!!!!!!!!!!!
Posted 2005. April 18. - 22:23

Posted 2005. April 18. - 21:35

na de mind1.
remélem msot ott tudok lenni... csak kocsi szerzés project on. :-\
ja, amugy a hivõ klub az nem fAn klub? és nem fun klub:-)
Posted 2005. April 18. - 21:31

Szekszin hogy lesz?!
megint esõ lesz,vagy idén már nme?!
pálya mien ott?
legutobb nem is cucoltunk ki mert szinte elcsusztam ahogy kiszáltam a kocsibol...
Zsust meg nem kell baszogatni,mert csak próbál vigyázni az amugy is roszfelé menõ hirürknek a bringásoknak.
Föleg ne igy a háta mögött
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. April 18. - 21:22

Mi a faszért kell basztatni a Zsuzsit?
Kekekeke: Itt látszik, hogy Neked nincs agyad, semmit se tudsz semmirõl, csak valamit hallottál azt kombinálsz mint egy ovis kispöcs.
Vannak olyanok akik híresebbek és jobbak mint Zsolt, de Õket mégsem fikázzák és nem kötnek beléjük, ez miért lehet??
Mindhárman elhúzhattok a picsába.
A neten át meg könnyû mást ócsárolni...
Csak élõben nehogy büntessen valaki
Posted 2005. April 18. - 20:39

3 - 4 nem amúgy nem fórumozós, de nem is akarós idejön, és :-)
egymást akarnák megvédeni, de csak mégnagyobb marhát sikerül csinálni egymásból.
tiszta haszon.
1-je szexárd? sokan mennek innen?:-)
vagy félre vagyok informálva?:-(
Posted 2005. April 18. - 20:20

Posted 2005. April 18. - 19:39

Kedves 'MINDENKIVEL' Zsuzsi! Azért mert nem sikerült a Mogyit gerincrevágni 'fültanuja voltam egy ilyen esetnek', mért kell szítani a parazsat egymás közt, de mondjuk ezt te nem tudod felfogni mert nincs AGYAD.
JUnior mi lenne ha alapítanánk egy SÓSMOGYI FUN CLUB-ot, ha Gizi Fun Club van legyen nekünk is Clubbunk. Ott mindig oszthatnánk a neten a csicskákat!
Igaza van a Juniornak, itt nem lehet normális dolgokról írni. Ha már valki kicsit jobb, vagy híresebb mint a másik abba mindjárt bele kell kötni vagy fikázni kell.
Nem baj vesszük a lapot, próbálkozni lehet mindenkinek de MI akkor is NAGYPÁLYÁSABBAK vagyunk! Hajrá ZSuzsííí.
ÉLJEN, ÉLJEN
A
SÓSMOGYI
FUN
CLUB
SÓSMOGYIbuzik egyesüljetek!
Találkozunk Miskolcon!
Posted 2005. April 18. - 18:05

no comment......csak a veszekedések balhék miatt regisztráltam magam a fórumba...
...meg jobb ugatni mint kulturáltan viselkedni!...
...balázs meg én is a mogyi hive leszek kinyaljuk még a seggét is ha kell...