Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2005. April 20. - 15:37

Zsoló: eggyik szemem sír a másikkal meg nem jó látok, ez a licensz, és sportórvosi dolog Qrva jó, de amirõl beszéltünk már, hogy 100 embrióból lehet, hogy csak 14 nek lessz, akkóóóóó mi van? A rendezõségre lessz akkor bízva, hogy mehet-vagy nem, akinek nincs ilyesmie.? Vagy azt a 14 nevezõt engedhetem. Tudom, hogy jó dolog, és messze menõkig támogatom, de szerintem idõt kellene adni azoknak, akiknek még halvány fingja sincs arrol, hogy mekkora felelõség hárúl a rendezõségre ha leengedik úgy a sportolókat, ha nincs papir.Nem kell ahoz egyesületi tagnak lennie, hogy papirokkal rendelkezzen? Szerintem a gyerekekre, ( akikbõl a jövõ bikései lesznek ) ebbõl a részbõl nem igazán lehet számítani, elmegy a versenyzéstõl a kedvük és ez = az utca!!!! Ez csak az én véleményem.
Pupák!!!: Jó pálya=jóérzet+soha el nem fáradás. Ha megint a versenyen szakaszt fogsz bontani, vagy csak elmédbe nyilal a gondolat, akko nem leszel a barátom OKKKKK? Szeretném megrázni nõies kacsód, hogy jó pályát építettetek, és persze nyerni.
Na pápá mindenkinek, én szeretek mindenkit, engem se szeressetek.
Csak a Rocsipetit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 2005. April 20. - 08:33

Miskoocz RulZ! =) ehhe
24"-es bringával indulni ér?
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Posted 2005. April 19. - 20:51

Azt gondolom tudjátok hogy az idényre sokkal nagyobbra lett építve a pálya?
Magasabb ugratók,nagyobb buckák,stb...
Posted 2005. April 19. - 19:30

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/
Posted 2005. April 19. - 19:24

Tamás! Ha újból figyelmesen elolvasod amit írtam rá fogsz jönni, hogy pont ezt írtam... Mindössze azt jegyeztem meg, hogy nem csak a Fórumózók sajátja más fikázása ráadásul nem szemtõl-szemben. Illetve a stílussal van problémám, de ezt sem elõször írom/mondom. Ennyi.zsolt na azért most rád semmit nem szoltam
és nem vagyunk rossz viszonyban szerintem
De sztem is fejezzük be, nincs ennek értelme, hogy ezt tovább ragozzuk...
Posted 2005. April 19. - 19:05

és nem vagyunk rossz viszonyban szerintem
én nem akartam ebböl balhét
nekem nincs elllenségem a bringás körökben én uyg érzem !
és senkire nem szoltam egy rossz szot sem szerintem
köszönöm
Posted 2005. April 19. - 18:54

known targetSimán csak Keke. Azért ítam Kekekeke-t mert a keke név már foglalt. Már egy párszor találkoztunk, mondjuk nem gyakran, Pl: Disorder 5 vetítésén én kérdeztelek meg a GT XCR-1000-es vázad felöl, hogy nekem kellene és meg akartam venni.

Posted 2005. April 19. - 18:37

Posted 2005. April 19. - 17:18

Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. April 19. - 16:59

Ha az ember nem tud aludni, akkor elég ezt a topikot olvasgatnia LOL:D
Nagyon jól nyomják! :hahaha:
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2005. April 19. - 15:41

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/
Posted 2005. April 19. - 15:38

Nemtudtok valami jó helyet ahol lehetne 1 faszát freerideolni?
A lényeg hogy ne a János-hegy legyen mert avval már tele van a tököm.
Csak ne legyen nagyon messze, arra gondolok, hogy vonattal kb.:1 óra alatt oda lehessen érni.
Elég ha egy város vagy falu nevet írtok ahol megáll a vonat.
Elõre is kössz: 1 lelkes amatõr! (azért már nyomom egy ideje)
Posted 2005. April 19. - 11:55

Posted 2005. April 19. - 11:53

A dedós módszerrõl anynit kell tudni hogy kell egy kulcsfelelõs aki a szobáért felel, mintha kisiskolában lennénk. Legalábbis elég mókás volt amikor a gondnok néni feltette ezt a kérdést.
Posted 2005. April 19. - 11:46

...sajnos a dedós módszer maradt, tehát mindenkitmegkérek a fegyelmezett viselkedésre....
és ez egyáltalán nem túlzás.... dedósokkal dedós módon.... emlékezvén a tavalyi sáros / koleszdéhára.....oda se mehetünk többet nyilván......ja és lehet nyugodtan megsértõdni.... de mindig csak a háttal egymásnak

Posted 2005. April 19. - 10:38

Ez hogy jön ide?
Tényleg, én halgattam de a MÓDOSÍT GOMD NEM MOND SEMMI!!!
Én nem élek a chaten! Újonc vagyok de attól még én is szólhatok. Vagy nem? Így hogy képezzem magam fórum veteránná? Hmmm?
Csak a pontosság kedvéért:
1.én sem, és még sokan mások sem élnek a chaten...de mivel nem ismersz minket,ez tökmindegy
2.ez nem chat,hanem ha jól tudom fórum.
3.van egy kezdõk ide topik,ami pont az ilyenek miatt íródott, és az újoncoknak szól!
4.annak ellenére, hogy állításod szerint nem értessz a chathez(ami itt inkább fórum) mégis alapból tudod használni a vB kódokat..no coment
A hozzászólásaitok minõségérõl ismét no comment...a baj, csak az, hogy ti valószínûleg az életben is ilyen a stílusotok (akár a fogason,akár az utcán), és emiatt lesz a többi bringás is töbek között úgy megítélve ahogy....
Persze ez csak az én véleményem...
Üdv:Thommey
Posted 2005. April 19. - 10:32

Posted 2005. April 19. - 10:17

Szekszárd lesz, Április 29-én azaz péntektõl van szállás foglalva a Sötétvölgyi Gyermektáborban, a pálya aljánál, a szállással megvan beszélve az esetleges sár utáni bringamosás csak rendet kell rakni magunk után, és ha túl sok víz sem lesz elfogyasztva akkor még fizetni sem kell érte, de ez csak az idõ járáson múlik. Péntekre már kitûzött pálya vár mindenkit. Edzeni akkortól lehet.
Április 30(szombat) Edzés egész nap. Szállás foglalás a szombaton érkezõknek.
Május 1. vasárnap: A verseny lebonyolítása a megszokott rendben történik. 9-11:30-ig nevezés, 12:30-tól idõmérõ és 1 futam, felszállítás ha végre találok egy olyan utat, amin meglehet közelíteni a pálya tetejét nem nagy kerülõvel, akkor lehet lesz. eredméyn hirdetés minél gyorsabban.
Tehát a szállás a már tavaly bejáratott helyen lesz, régi gyermek tábor faházak. sajnos a dedós módszer maradt, tehát mindenkitmegkérek a fegyelmezett viselkedésre ne legyen szegény gondnok nõ kiröhögve. Az árak, 1200 Ft/fõ/éjszaka, ha kell huzat az ágynemüre az plusz 1000 Ft (nem én találtam ki), tehát aki akar spórloni az hozzon egy huzatot.
A nevezésidíj a profiknál 2000 Ft, a hobbiba 1000 Ft, gyerekek ingyen.
Díjazás a megszokott kupa érem meg amit szerzni tudunk.
Aszem ennyi.
Posted 2005. April 19. - 10:15

(2006-tól minden kategóriában minden pontszerzõ versenyen!)
Még van 4 nap...
Posted 2005. April 19. - 09:56

Tudom, most éppen nem én/mi voltunk terítéken, és újabb lavinát indíthatok el ezzel, de...
1/2 évvel ezekõtt pont Mogyival volt nem kis veszekedés köztünk - többször több órát beszéltünk telefonon - pontosan ilyen ügyek miatt és pont a ti baráti társaságotok híresztelt / vélt tudni ezt-azt-amazt (0 valóságalappal). Egyébként akkor ezt elég jól meg/ki/át beszéltük a Mogyival.1: ha nem az ember háta mögött beszélnének ki mindenkit, és persz megalapozatlanul.
2: ha igaza is van valamiben, akkor miért nem jön oda és vágja a pofánkba, v. akivel baja van.
Szintén zenész...3: állandó irigység ami megy, ki mit kap, miért kapja, honnan, mennyibe kerül.
Bocsánat, biztosan én vagyok tudatlan, de nekem a "kekekeke" semmit nem mond. Mogyit, Balázst és Juniort ismerem, Õk is engem... Nem vagyunk barátok, de úgy gondolom ettõl még élhetünk egymás mellett.4: mi pedig fel merjük vállalni a nevünket nem pedig kitalált neveket irkálunk be.
Szóval sztem akkor lenne igazatok ha magad / magatokat is ugyanazzal a mércével méritek mint másokat.