Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Azt hallottam hogy a május 15.-ei DH verseny, ami eredendõen Kõszegen kerül megrendezésre, fel lesz cserélve a mátraival.

Rendelkezik valaki errõl valamilyen információval, vagy az értesülésem téves?

!!!FIGYELEM!!!

A kõszegi és mátrai kupafutam helyet (vagy idõpontot, kinek hogy tetszik) cserél. Tehát:
2005. május 14-15. Magyar Kupa DH #1 Mátra
2005. július 02-03. Magyar Kupa DH #2 Kõszeg
Bõvebb infó: Dávid Örs

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Sziasztok!

Azt hallottam hogy a május 15.-ei DH verseny, ami eredendõen Kõszegen kerül megrendezésre, fel lesz cserélve a mátraival.

Rendelkezik valaki errõl valamilyen információval, vagy az értesülésem téves?

Válaszokat elõrei Kösz.

Písz

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Vki nem tudni feltolni képeket a miskolci 4x-rõl?? köszi

A képek (248db) szépen mennek fel ide

Hivatalos eredménylista csak holnap (még össze kell vetnem a papírokat) sorry...

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Hi...

A képeket kb hány óra fele rakod fel?
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

demo9

demo9

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

hy

Vki nem tudni feltolni képeket a miskolci 4x-rõl??
köszi

olvass, aztán írj! kettõvel elötted!
üdv

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
hy

Vki nem tudni feltolni képeket a miskolci 4x-rõl??

köszi

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

Lehet sátorozni a tábor körül, megkérdezem és lehet a táborban is fel lehet verni a sátrat.

Üdv Dani
FanatiX

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Milyen volt a miskolci 4x?

Türelem hivatalos eredménylistát és sok-sok képet terem (este...).

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Én ugy tudom hogy:
4X Profi:
1. Deli Gabi
2.Csope
3.Gulyás Misi
4.Koppany

Prájczer Peti meg elesett és kicsit összetörte a bokáját!

Ja mi is megyünk Szekszárdra!
Lehet valahol sátorozni is :) ?

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Milyen volt a miskolci 4x?
Sajnos nem tudtam menni mert ép felvételit írtam...
De Szexárdra megyünk. Aszem szombat délelõtt és minimum 4en leszünk.
Pupák! A szállás miatt téged kell zaklatni vagy van valami telefonszám amin a tábort molesztáljuk ilyen igényeinkkel?

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Hali
SZÁLLÁS AKI TUDJA MÁR MIKOR JÖN AZ ÍRJA BE IDE MERT HA VALAKI MÁR Üdv Dani

Sala+ Saláné Szombat délelõtt (lehet visszük a gyerket is :D (öreg dalmatám) )

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

Én bízok benne hogy a héten is a múlt hetihez hasonló idõ lesz. Hétközben kissebb esõ, de hétvége felé csütörtöktõl nem lesz csapadék és akkor baromi jó talaja lesz a pályának, ami készen van az idei megmérettetésre, csak a szallagozás van vissza, meg kb egy 100-150 méteres részrõl még egy kicsit leszedni a leveleket. Csütörtökön vagy pénteken szallagozva lesz a pálya. Pénteken délután már szallagozott pálya vár mindenkit.

SZÁLLÁS AKI TUDJA MÁR MIKOR JÖN AZ ÍRJA BE IDE MERT HA VALAKI MÁR PÉNTEKEN SZERETNE JÖNNI AKKOR A GONDNOK NÉNIVEL BESZÉLNEM KELL HOGY MIKORRA JÖJJÖN KI.

A licenszes dolog meg senkit se riasszon el, legfeljebb jó vaskos lesz a hobbi mezõny.

Üdv Dani
FanatiX

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Hétfõ/kedd: zápor/zivatar
szerda/csüt: változó
péntek: borult

www.Met.hu
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Mondjátok, hogy idén nem lesz esõ Sexin....
:deszcz:

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Így idén minden pontszerzõ versenyen csak hobbiban tudok, illetve tudunk indulni.

Ahogy beszéltük: év közben léphetsz erõsebb kategóriába...

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Na csá mindenkinek.

El kell keserítenem mindazokat akik ismernek, hogy ezzel a LICENSZ dologgal nekem is +gyült a bajom, ugyanis a nagy versenyszervezés közepette Qrvára kiment, hogy megcsináltassuk . Így idén minden pontszerzõ versenyen csak hobbiban tudok, illetve tudunk indulni. Így visszaminõsítve kénytelen leszek a hobbistákkal felvenni a versenyt sajna (ezzel a sajna szóval nem akarok megbántani senkit, én inkább a profiban mennék).
sepsiKrisz.: a Sósmogyi témát már tényleg a múltnak kéne hagyni. Az öreg pórtás meg kb. 16. ember, õ munkát végez és ha te meg akarsz szálni, és kulcsot vettél fel, akkor fizess. Szerintem mindenhol így mûködik. Ja és el kell keserítselek, hogy a 4X versenyeken, ami pontszerzõ még gyerek kategória sincs. (legalább is így értesûltem róla)
Aki meg Miskolcon szerencsétpróbál, annak sok szerencsét, és csak irigyelni tudom, tudjuk
Na pá

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

hanem be lehetne menni a szövetséghez és vehetnénk valamiféle hobbílicenszet. így a szövetség is kap pénzt, és egyszerûbb is a téma.

De a szövetség nem klub... A szövetségnek lehetnek tagegyesületei azoknak meg tagjai.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
na, én csak oda szeretnék kilyukadni, hogy praktikus lenne ha azok akik csak elmennek néha versenyezni, de egyébként teljesen hobbi szinten ûzik ezt a sportot (esetleg elszigetelten, mintpéldául kitérdekel de én) azoknak ne kelljen vkinek a jóindulatára számítani minden évben, hogy namajd hátha megint elintézi, mert egy éve is volt olyan rendes, hanem be lehetne menni a szövetséghez és vehetnénk valamiféle hobbílicenszet. így a szövetség is kap pénzt, és egyszerûbb is a téma.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Nekem is olyan licenszem volt tavaly elõtt, amelyet a klub ezer forintért állított ki. Nem voltam klubtag, csak rajtuk keresztül intéztem az egészet. Tuti, hogy minden klub el tudja így intézni.

A szekszárdi versenyre tudna valaki Pestrõl helyet szorítani a kocsijában? Mert ugye a Mávtól kissé messze van a pálya!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
De vannak olyan egyesületek is ahol nem kell klubtagságit, meg éves pénzt fizetni, hanem csak elintézik neked a liszenszet, cserébe nem is adnak semmit, csak a nevüket a kis kártyádra...

A tavalyi liszenszel például több tucat kedvezményt igénybe lehetett venni, olyanokat amik nem feltétlenül a sporthoz kapcsolódtak... (sportboltok, ruhaboltok, éttermek 5-20% os engedményt adtak, ha ezzel fizettél...)

Szerintem senki sem hal bele 1000forintba, hogy versenyezhessen, ezzel csak az MTB sport elõrejutását segíted. Az igazolt (liszenszel rendelkezõ) sportolók után kapnak az egyesületek és a szövetség támogatást.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu