, - bár szerénység nelkül mondhatom, hogy kenterbe verem az egész magyar mezõnyt
Hi All!-és Spalya
Hát az igyekezeted látszik a nickname melletti képen!!!!?????!!!!de ne vedd sértésnek!
, - bár szerénység nelkül mondhatom, hogy kenterbe verem az egész magyar mezõnyt
Te mondod a frankót Thom.! Gyerekek találkoztatok már olyan amatõr déhással Magyarországon aki egész télen görgõzõtt, futott, edzett stb.? Külföldön ezt így csinálják ám a menõk!! Nem csak azt kell észrevenni, hogy a Gracia csinálja a legnagyobb bulikat hanem, hogy amikor még nem volt támogatója akkor is az edzõteremben szenvedett meg felült az országútira és volt pofája napi százakat tekerni. És lett támogatója. Azt senki nem fizeti, hogy részegen füveznek a Normafánál, meg dekorálják a híd oldalát. Az élet minden területén a pénzért meg kell dolgozni!!!! Vagy ésszel, vagy kõkemény munkával! A Kona mottója, hogy ez egy életstílus. Tökéletesen igaz és nem a konás bulikra gondoltam!
Szerintem annak nem látja értelmét, hogy folytassa a vitát a "miért szar a DH és 4X helyzete magyarországon" témakörbenMi az hogy nem latod ertelmet? Minek? Annak hogy szolj?
Jah, ha neked nem er meg ennyit a tajekoztatas, es hogy minel tobben ottlegyenek a versenyen, akkor nem kotelezo...
Misivel volt interjú errõl, nem?bárcsak erre jönne egyszer Misi, a Pósa Peti, vagy a Zsófi, vagy a....
és elmondanák a véleményüket a "pénzek tömésérõl", vagy a megbecsülésrõl.
Láttál már olyan versenyzõt,akit azelõtt tömtek meg pénzel,hogy eredményei lettek???
Leírom újra: az MMTBSzSz nem rendez versenyt (semmilyet).Köszönöm a lehetõséget nem hiszem,hogy élni fogok vele,ellenben a szövetség átgondolhatná,hogy eggyel több verseny szerepeljen az igen sûrû versenynaptárban.
Szia Viktor! Van egy teljesen nyilt pályázat versenyrendezésre (5db pdf http://bikemag.hu/co...pper/Itemid,5/). Eddig senki nem pályázott budapesti helyszínnel...Sziasztok!
Már korábban is kérdeztem most megkérdezem mégegyszer:
Miért nem lehet egy dh futamot Bp-n rendezni?
Ami közel van a médiának az esetleges támogatóknak és a nézõknek.
Biztosan sok induló lenne mert valljuk be itt van a legtöbb dh-s a fogas közelsége miatt.
Lehetne olyan programokat csinálni amire kimegy a család, csak ahogyan korábban írtam ez pénz.oda lehet csalni a tömeget,de mégsincsen így...az külön pech,hogy a jó pályák nem a város szélén vannak...de hát ez van...és persze egy maratont könnyeb körbehúzni mindenféle vidéken,mint egy 1-2 km-es pályát...de szerinted,ha üres buszok állnának mondjuk pécs fõterén,akkor kimenne 2-300 ember megnézni?Nem hiszem...maguktól tuti nem...és ennek oka az is,amit Oliver írt...sok szülõ ellenzi,hogy ahhoz a "kultúrálatlan" társasághoz tartozzon a fia...ez részben indokolt is,részben meg általánosítás...de a fogason pl én is soxor szeretnék pofozkodni
Rosszul tájékozott vagy ha úgy gondolod csak ez a 2 ember ér / ért el eredményeket.Koczka Zsófi:igen...de nagyon nem kell tovább törni a fejed...meg talán Pósa Peti?bár róla mostanában sokat nem tudok...
Ha nem 1 éves periódusban gondolkozol mint "befektetõ" akkor máris látható, hogy bizony lenne ennek haszna. Pld voltál már külföldi 4X futamon? "Csak" 64 döntõs induló...Az ördögi kör igaz dolog,és szar...ezévben lehet megváltozik majd a véleményem a Dh versenyek rendezésérõl,és a körülményekrõl,mert majd mindegyiken ott leszek,de bevallom õszintém,ha cégem lenne,meg sem fordult volna a fejemben,hogy ebbe a szegmensbe tegyek lóvét:(
De tudok magánemberként gondolkozni,de errõl privátban már egyszer írtam neked.Az egyik oldal,hogy hol dolgozom,a másik oldalon,pedig szervezõje vagyok a legszínvonalasabb, UCI által is elismert OX futamnak...ahol mi megyünk a lóvé után..."Úgy látom nem tudsz elvonatkoztatni a velo-tól(ez biztos valami gyermekkori ellenszenv),bár nagybetûvel írtam,hogy bármely..."
Szerintem meg te nem tudsz maganemberkent nyilatkozni, csak mint alkalmazott ugyanis mint irtam pl. Velo, azaz PELDAUL. Nem kell magadra venni a dolgot attol hogy ott doglozol. Csak egy alkalmazott vagy, nem pedig reszvenyes, ha jol sejtem...