Miért nem váltasz ki licenszet? Akkor bárhol elindulhatsz.Vagyis ha az idei sátoraljaujhelyi OB-n nem vehetnek részt azok akiknek nincsen liszenszük, még hobbiban sem nevezhetnek mert az ob-ra kell pont, amit csak a pontszerzõ versenyeken érvényes "hobbista liszenszel" szerezhetnek.
emiatt a nevezõi létszám leeshet, tavaj 80 fõ felett volt a hobbisták száma ezekszerint nekik idén nyema ujhely. jól értelmeztem?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2006. February 01. - 16:46

Posted 2006. February 01. - 16:44

Vagyis ha az idei sátoraljaujhelyi OB-n nem vehetnek részt azok akiknek nincsen liszenszük, még hobbiban sem nevezhetnek mert az ob-ra kell pont, amit csak a pontszerzõ versenyeken érvényes "hobbista liszenszel" szerezhetnek.
emiatt a nevezõi létszám leeshet, tavaj 80 fõ felett volt a hobbisták száma ezekszerint nekik idén nyema ujhely. jól értelmeztem?
Posted 2006. February 01. - 16:33

Posted 2006. February 01. - 16:30

Posted 2006. February 01. - 16:24

Posted 2006. February 01. - 16:21

Posted 2006. February 01. - 15:48

Posted 2006. February 01. - 15:34

Dehogynem lehet. Hobbyba is kérheted a versenyengedélyt.Aha ! Köcce az eddigi infót Rocsi és Zsolo ! Egy kicsit még had bonyolítsam szal hobbyban nem lehet pontot szerezni még akkor ,se ha liszenszel megyek mivel oda ugyi az nem kötelezõ ! Szal csak az elit mezõny tudod pontot szerezni. Vagy nem ? Csak már halottam ezt is meg azt is ! Hogy tök tiszta legyen !
(Mint arról már évek óta szó van a sporttörvény elõírja, hogy a versenysportok esetében kötelezõ a licensz a hivatalos versenyeken. Ha nincs licenszed elindulhatsz hobbyban, de nem kapsz pontot, tehát hivatalosan nem is vettél részt a versenyen és így az OB-n semmiképpen nem vehetsz részt. Viszon a versenyengedély kiváltható bármely kategóriára...
Egyébként a versenyrenedzési pályázatok mellet van néhány hasznos infó.)
Posted 2006. February 01. - 15:33

Ha jol emlekszem akkor hobbyba is kell licensz ahoz, hogy a pontjaidat nyilvantartsak, vagyis ha nincs licensz, nem lehet pontod.
Hobbyban is lesz szerintem ev vegi rangsor a pontok alapjan, ugyhogy lehet gyujtogetni, csak nem kotelezo a licensz mint az elitben.
Hobbyban is lesz szerintem ev vegi rangsor a pontok alapjan, ugyhogy lehet gyujtogetni, csak nem kotelezo a licensz mint az elitben.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. February 01. - 15:28

Aha ! Köcce az eddigi infót Rocsi és Zsolo ! Egy kicsit még had bonyolítsam szal hobbyban nem lehet pontot szerezni még akkor ,se ha liszenszel megyek mivel oda ugyi az nem kötelezõ ! Szal csak az elit mezõny tudod pontot szerezni. Vagy nem ? Csak már halottam ezt is meg azt is ! Hogy tök tiszta legyen !
Posted 2006. February 01. - 14:49

Pontkérdés:
OB-n csak az indulhat akinek pontja van. Pontot a pontszerzõ versenyeken lehet szerezni. A pontszerzés feltétele a licensz.
Class2:
Elite kategóriában nemzetközi licensz szükséges. Hobbyban nem kell (de ezt még körüljárom).
OB-n csak az indulhat akinek pontja van. Pontot a pontszerzõ versenyeken lehet szerezni. A pontszerzés feltétele a licensz.
Class2:
Elite kategóriában nemzetközi licensz szükséges. Hobbyban nem kell (de ezt még körüljárom).
Posted 2006. February 01. - 14:44

Posted 2006. February 01. - 14:11

Hali all !
Bocsi egy kicsit más téma csak a pixes fórumba mindeni mondd mindent ! Szal mükszik a pix vagy nem ? mert nekem nem jön be ott meg van aki azt mondja ,hogy mükszik !
Csak ennyi ! Az igaz ,hogy OB-n csak az indulhat aki MK-ban legalább egy pontot összeszed az elit mezõnyben ?
Ja és a magyarszéki UCi class 2-n bárki indulhat ? Ennyi ! Sajnos sehol nem találtam konkrét válasz ezekre lehet ,hogy én vagyok "béla" (sorry minden Bélának)
Bocsi egy kicsit más téma csak a pixes fórumba mindeni mondd mindent ! Szal mükszik a pix vagy nem ? mert nekem nem jön be ott meg van aki azt mondja ,hogy mükszik !

Ja és a magyarszéki UCi class 2-n bárki indulhat ? Ennyi ! Sajnos sehol nem találtam konkrét válasz ezekre lehet ,hogy én vagyok "béla" (sorry minden Bélának)

Posted 2006. February 01. - 09:35

Posted 2006. February 01. - 09:33

[quote name='Chicken']
Qki: Megoldható a DH inditás úgy, hogy két stoppert egyszerre elindítva (ebbõl az egyik a fotocelláé a másik egy sima stopper), fentrõl egész perckor elindul a versenyzõ és a lenti stoppert a fotocella állítja le. Persze csak pillanat idõt mutatna, "alatta" menne tovább az idõ. Ez okés lehetne a DH-kon?!
Kiugrás=Dupla büntetés, mi így szoktuk!!!
Hi All!
Evvel csak annyi a baj hogyha két versenyzõ ideje csak 1-2 századdal tér el megkérdõjelezhetõ a pontossága!!!!És ha mondjuk ezen múlik neki az hogy pl a pannonkupában 1. v 2. lett??Nem nagy dolog de szerintem téged is idegesítene!!Vagy mondjuk a szponzor!!!??!!!
Qki: Megoldható a DH inditás úgy, hogy két stoppert egyszerre elindítva (ebbõl az egyik a fotocelláé a másik egy sima stopper), fentrõl egész perckor elindul a versenyzõ és a lenti stoppert a fotocella állítja le. Persze csak pillanat idõt mutatna, "alatta" menne tovább az idõ. Ez okés lehetne a DH-kon?!
Hi All!
Evvel csak annyi a baj hogyha két versenyzõ ideje csak 1-2 századdal tér el megkérdõjelezhetõ a pontossága!!!!És ha mondjuk ezen múlik neki az hogy pl a pannonkupában 1. v 2. lett??Nem nagy dolog de szerintem téged is idegesítene!!Vagy mondjuk a szponzor!!!??!!!
www.outlawriders.fw.hu
Posted 2006. February 01. - 08:42

Egy jó hír a pécsi Mecsextrém parkkal kapcsolatban:
Kiírták a pályázatot a vezetõi poszt betöltésére! Úgy látszik,tényleg lesz valami...
Kiírták a pályázatot a vezetõi poszt betöltésére! Úgy látszik,tényleg lesz valami...
Posted 2006. January 31. - 18:58

Sziasztok!
A fotocella (és sok egyé
még Komlón is kérdés.
Sajna a Pupáknak teljesen igaza van: pénz a legkevesebb. Mi is úgy spóroltunk már többször is, hogy a Rocsi anyukája, aki egyébként ápolónõ, jött ki ügyelni a rossz gyerekek esetleges sérüléseire. Köszönjük Anna néni! Sõt még pogácsát is hozott. Na de komolyan, így azért kockázatosabb, mint egy felkészült esetkocsival. Csakhogy egyszerûen NEM TEHETTÜK MEG. Totál ráfizetés volt amúgy is.
Megmondom õszintén én nem is akartam idén egy gyereknapi ügyességi versenyen kívûl más rendezvényt csinálni. Viszont most január végén összeültünk néhányan és jól felbuzdítottuk magunkat, úgyhogy összehozunk valami DÉHÁ 7 VÉGÉT szeptemberben, persze csak, ha megkapjuk a lehetõséget
Sokat visszaolvasva azért örülök a vitáknak, mert legalább van mirõl vitázni. Fontos, hogy ne személyeskedjünk és próbáljunk a rendezõ v. a versenyzõ bõrébe is bújni egyszerre és örüljünk a másik TENNI AKARÁSÁNAK, ha az elõre viszi ezt a SPORTOT!!
Horváth Csaba
(Chicken)
A fotocella (és sok egyé

Sajna a Pupáknak teljesen igaza van: pénz a legkevesebb. Mi is úgy spóroltunk már többször is, hogy a Rocsi anyukája, aki egyébként ápolónõ, jött ki ügyelni a rossz gyerekek esetleges sérüléseire. Köszönjük Anna néni! Sõt még pogácsát is hozott. Na de komolyan, így azért kockázatosabb, mint egy felkészült esetkocsival. Csakhogy egyszerûen NEM TEHETTÜK MEG. Totál ráfizetés volt amúgy is.
Megmondom õszintén én nem is akartam idén egy gyereknapi ügyességi versenyen kívûl más rendezvényt csinálni. Viszont most január végén összeültünk néhányan és jól felbuzdítottuk magunkat, úgyhogy összehozunk valami DÉHÁ 7 VÉGÉT szeptemberben, persze csak, ha megkapjuk a lehetõséget

Sokat visszaolvasva azért örülök a vitáknak, mert legalább van mirõl vitázni. Fontos, hogy ne személyeskedjünk és próbáljunk a rendezõ v. a versenyzõ bõrébe is bújni egyszerre és örüljünk a másik TENNI AKARÁSÁNAK, ha az elõre viszi ezt a SPORTOT!!
Horváth Csaba
(Chicken)
Posted 2006. January 31. - 17:47

Felvet azért ez néhány újabb kérdést:véletlenül elküldtem, folytatnám.Elkerülhetö lenne a keresztbeszervezés, mert ha valaki 1 hitelesített (hiteles mérés) versenyt akar odamegy. Nem 1 versenyzõt hallottam már panaszkodni a "déli harangszóra" való indításra,gázos idõmérésre.
na csá
Tárolás?
Szállítás?
Kezelés?
Felelõsség?
Bár nem ez az akadálya a dolognak

Posted 2006. January 31. - 17:36

véletlenül elküldtem, folytatnám.Elkerülhetö lenne a keresztbeszervezés, mert ha valaki 1 hitelesített (hiteles mérés) versenyt akar odamegy. Nem 1 versenyzõt hallottam már panaszkodni a "déli harangszóra" való indításra,gázos idõmérésre.
na csá
na csá
Posted 2006. January 31. - 17:30

CSá. fotócella kérdés?.:szövetség már beruházhatna 1- re. Aztán a versenyrendezõk bérelhetnék x összegért(occson)! Majd megtérülne a beruházás a szövetségnek is. Nem lenne vita, Stefinek igaza van, én is buktam már 1 tizeddel, nem árulom el hol, a rendezõk tudják. Ja és elkerülhetõ lenne a keresztbeszervezés is.