Pld lesz még verseny Pécsett és a Mátrában is...
És te tudod mikor, vagy ez még alakulás alatt?
Köszi.
Pld lesz még verseny Pécsett és a Mátrában is...
Vigyázat! Nagyfeszültség! ![]()
evvagyokén,
Ez a kettõ ugyanazt jelenti. Nem adtak be pályázatot ezért nem lehet pontszerzõ és ezért - 2006tól - nem is kerülhetnek bele hivatalos versenynaptárba.Zsolo, tokodiak nem adtak be pályázatot? VAgy csak azért nincs benne, mert nem pontszerzõ?
Köszi.
evvagyokén,
evvagyokén,
Igen, de sztem ezt kitárgyaltuk itt 1000* (meg írom a szabályzatot is csak nem egy könnyû meló ám)tehát ha én nevezek egy "e" kategóriás versenyen profi juniorba, és ezen szerezek egy pontot, akkor indulhatok SAUH OB-n profi juniorban? valamint van rá egy halovány esélyem hogy lehetek magyar bajnok ( aminek nem áll fent a veszélye, csak érdekel
)
A UCI naptár alapján készül a magyar naptár. 17 verzió készült mire publikálható. Sajnálom, nem készítek 18-at, hogy ez ne szúrja a szemed.
Ezt te hol olvastad / hallottad?
1db pont kell amit az OB elõtt 4 versenyen áll módjában bárkinek megszerezni. Pld 4-crossnál nem ennyire szerencsés a helyzet. Mielõtt ebbe is belekötnél, azért, mert nem pályáztak korábbi idõpontra.
A UCI naptár alapján készül a magyar naptár. 17 verzió készült mire publikálható. Sajnálom, nem készítek 18-at, hogy ez ne szúrja a szemed.En is jobban orulnek ha nem ebbe az orszagba szulettem volna hanem kicsit nyugatabbra, de azert az Orszagos Bajnoksag ne National Championship legyen mar egy magyar versenynaptarban
Ezt te hol olvastad / hallottad?Azt sem ertem, hogy az OB -re elvileg a Magyar kupan szerzett pontok alapjan nevezhetnek a versenyzok, nem? Ha igen, akkor miert van a 3. kupafutam az OB utan?