http://www.facebook....43&id=801309250
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2007. október 16. - 00:01

Írta 2007. október 15. - 18:27

Írta 2007. október 15. - 17:30

http://www.drakon01.fw.hu/ weblapon a tokod DH képek mikor fejezödnek be? mármint a feltöltésre értendõ
A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers:
:)

Írta 2007. október 15. - 13:20

Írta 2007. október 15. - 10:05

Volt kékesi verseny. A pályát egy nap alatt jelölték ki gyakorlatilag. Fotocellás mérés helyett mobiltelefonnal mértek. Egy pozitívum volt, az hogy olcsó volt. Ezer forintért szombaton és vasárnap is szállítottak fel. Mondjuk az egyesület elsõ dh versenye volt.
A hétvégi buliról: http://forum.bikemag...&postcount=1215
A hétvégi buliról: http://forum.bikemag...&postcount=1215
Írta 2007. október 15. - 08:15

Jó volt a schladmingi zárómóka, a programok, és bringázás is! képeket kérek 
palmi sutije fincsi volt, a helyesírás nem érdekel, de a mártai versennyel mi volt? valaki indúlt ott?
Szigi valami bõvebb infó a versenyrõl? mert a plakát nem valami beszédes.

palmi sutije fincsi volt, a helyesírás nem érdekel, de a mártai versennyel mi volt? valaki indúlt ott?
Szigi valami bõvebb infó a versenyrõl? mert a plakát nem valami beszédes.
Írta 2007. október 13. - 23:42

Írta 2007. október 13. - 23:34

Nah itt egy vidi a tokod 4xrõl!Tom h nem nagy szám dehát ennyit lehetett kihozni a fényképezõbõl:DA képeket amit a végén vannak azokat szívesen elkülöm aki kéri pl msn-en : ktm@index.hu
Üdv.:csASziI
Üdv.:csASziI
Írta 2007. október 13. - 21:49

Hello!
Hát azért ez igy nem teljesen pontos hogy szervezõ vagyok de szerves tgaj vagyok a pályaépitõ brigádnak tavaly is mi csináltuk.
Mi kint leszünk szombaton is és igen meg tudom mutatni a pálya kémény részeit meg a nagy ugrásokat benne de hogy honnan kéne filmezni vagy fotozni azt ugyis csak egy profi tudja jol belõni.
Akár hozzám is lehet fordulni, mivel szombaton is kint leszünk igy fel tudsz hívni(06 30 609 1068) vagy elõtte tudsz msnen vagy mailen szolni, ha egyiksem akkor a helyszinen keresd Kopasz Milánt vagy egy piros kona howleren vagy annak a közelében megtalálsz.
Hát azért ez igy nem teljesen pontos hogy szervezõ vagyok de szerves tgaj vagyok a pályaépitõ brigádnak tavaly is mi csináltuk.
Mi kint leszünk szombaton is és igen meg tudom mutatni a pálya kémény részeit meg a nagy ugrásokat benne de hogy honnan kéne filmezni vagy fotozni azt ugyis csak egy profi tudja jol belõni.
Akár hozzám is lehet fordulni, mivel szombaton is kint leszünk igy fel tudsz hívni(06 30 609 1068) vagy elõtte tudsz msnen vagy mailen szolni, ha egyiksem akkor a helyszinen keresd Kopasz Milánt vagy egy piros kona howleren vagy annak a közelében megtalálsz.
The best part of racing: the adrenalin rush...
Írta 2007. október 13. - 21:39

A pálya mostani állapotában ver 1-2 magyar kupa sorozatbeli pályát nehézség terén.
De lehet mindent kerülni ugyh nem kell aggódni. Viszont tény h nem lesz egyszerû a pálya hisz még most is fejlesztés alatt áll, holnap építjük tovább.
Ahol tul sima a talaj oda ásunk lukakat had rázzon...
Hello!
Úgy látom, hogy Te szervezö vagy. A SystemSport ( a cégem ) szeretné filmezni/fotózni a versenyt. Az optimális kamerahelyekhez jó lenne egy szombati pályabejárás, valamint a részletek megbeszélése. Kihez fordulhatok?
Elöre is köszönettel: sysspo
Írta 2007. október 13. - 21:01

Írta 2007. október 13. - 20:54

Leszállsz a vonatról és elindulsz a pláza majd az OBI fele a négysávos út mellett. Mész tovább amíg ki nem érsz a városból és elmész egy jet kút mellett. A jet kút után lesz az autópálya lehajtó. A lehajtó után az elsõ útnál elfordulsz jobbra. Mész az úton, majd mielõtt elkezd emelkedni a vele párhuzamos és tõle balra lévõ útra rátérsz. És már ott is vagy a célnál.ok de h menjek a pályaudvartól? lesz vmi térkép v ilyesmi? mondjuk jó h ilyen közel van de így nem találok oda
edit:megelõztek, és még bonyolultan is írtam le:S
Írta 2007. október 13. - 20:49

Írta 2007. október 13. - 20:46

A pályaudvartól Tata felé kell venni az irányt ( a pályaudvarrol kijõve a fõúton vannak táblák ) és a McDonalds-nál kell a hegy felé venni az irányt van felfelé egy kis betonút aminek a bal oldala leválik földútra és az kanyarodik majd ahoz a helyhez ahol a gyülekezõ hely lesz de egyébként ez a Mcdolnaldstól elvileg ki lesz táblázva.
Írta 2007. október 13. - 20:37

A pálya mostani állapotában ver 1-2 magyar kupa sorozatbeli pályát nehézség terén.
De lehet mindent kerülni ugyh nem kell aggódni. Viszont tény h nem lesz egyszerû a pálya hisz még most is fejlesztés alatt áll, holnap építjük tovább.
Írta 2007. október 13. - 20:33

Igazábol ha tbányán sár is lesz a sárgumi megold mindent
Igazábol 1-2 frisebb ugratón lehet gáz estleg ha kialakul nyomváju de nem kell félni ha esõ ha szárazság a pálya jó ugyh szerintem a jókedvnek sem lesz akadálya.

Igazábol 1-2 frisebb ugratón lehet gáz estleg ha kialakul nyomváju de nem kell félni ha esõ ha szárazság a pálya jó ugyh szerintem a jókedvnek sem lesz akadálya.
Írta 2007. október 13. - 20:31

A vasútállomás kb 2 km-re van a pálya aljától.
ok de h menjek a pályaudvartól? lesz vmi térkép v ilyesmi? mondjuk jó h ilyen közel van de így nem találok oda
jah és a pálya milyen nehézségû? ki lehet kerülni az ugratókat? csak azért kérdezem mert jönne egy kezdõbb haverom is szal nem akarom h neki túl durva legyen.
szal kezdõk is le tudnak rajta jönni?
Írta 2007. október 13. - 20:27

Szerintem örülnénk mi annak a 3 foknak, hisz holnap reggelre mínuszokat ígérnek!
Ki tudja mi lesz itt 1 hét múlva. Ha nem esik se hó se esõ, akkor én kivonatozok Tatabányára.

Jani
Írta 2007. október 13. - 20:27

Írta 2007. október 13. - 20:20

Kössz Pézsé hogy bemásoltad amit pár oldallal ezelõtt írtam, én lusta voltam rá a sok tanulni való mellett.
Télleg jössz te is igaz?
Télleg jössz te is igaz?