Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
tudom könnyû kritizálni, tenni k_nehéz nem ez a szándékom. Ha tudnám a megoldást a szakág problémáiranagyon boldog lennék.

miért jönnek be a népnek a csokiversenyek? Mert nem a versenyrõl szólnak elsõsorban, hanem a társaságról, buliról. Az csak hab a tortán, h. le is mérik az idejét a srácoknak, és tudják egymást szivatni: jobbat mentem mint te! egésséges baráti versenyszellem alakul ki. a pár havonta megszervezett rendezvényeken ugyanaz a pálya, összemérhetik ismét a tudásukat. visszavághatnak, megnézhetik az edzésük eredményes volt-e. a kis merevgépekkel, a max 80 ezres gépcsodákkal is élvezhetõ pályák a bejövõsek, amik nem ölik meg a technikát.
töbségében kereset nélküli tanulók, nem engedhetik meg azt, hogy az általános isk. ballagásból összerakott gépet tuningolják. örülnek ha a kopó alkatrészeket cserélgetik. ha fõdarab megy tönkre akkor vége is a karriernek, középiskolás ballagásig.
nincs felszállítás, orvos, és fotocella a legtöbb csokibulin, mivel azzal lehet a legtöbbet spórolni, így 500 ft vagy 2 tábla csoki lehet a nevezés. ha megemelik 1500ra, már a háromnegyede nem jön el, mert nem futja rá.
Pedig ez is töredéke egy MK nevezésnek.

Valahogy akik belevágnak komolyabb versenyek szervezésébe, azok csalódnak a kevés résztvevõ és a magas költségek miatt. aki nevez, az jogosan várja el a színvonalat a pénzéért. A szervezõ a kis bevétel miatt nem nyújthat 5 csillagos ellátást, bukik is rajta. Szomorú a kiscsávó aki nem tudott elmenni a költségek miatt. nem boldog a szervezõ sem, mert sokat melózik, egy rosszhangulatú versenyen. a kevés nevezõ is elégedetlen a pályával, felszállítással, és ellenfélként tekint a versenyzõtársra, nem pedig egy bringás haverra. A szövetség is adja amit ad, mégis õ rosszfiú mert nem old meg minden problémát és csinál nemzeti sportot az extrémbringásokból.
aki megteheti inkább elmegy külföldre. úgy gondolja, inkább 6 szlovák verseny, mint 10 magyar. vagy 2 hét schladmingban mint egy teljes magyar szezon.

Az örömbringázásé a jövõ.
Talán a Csokiversenyek kinövik magukat MK-á, úgy, hogy közben nem veszlik el a lényeg. érezzék jól magukat a nézõk, rendezõk, versenyzõk, szponzorok.
Na most ért bele a bili a kezembe.
Megyek megmosom.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én jövõre csak külföld.....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
lehet érdemesebb lenne az osztrák-, szlovák bajnokságokon indulnotok. mindenki jobban járna.
ez nem fika, hanem építõ javaslat....még mielõtt valaki... ;)

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Pézsé:

Sajnos ez nem csak álom, legalábbis a mostani helyzet ezt mutatja. Ez lesz jövõre.:(
FanatiX

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Lehet tudni valamit a jövõ évi versenyekkel kapcsolatban??
Mi várható?

Álmot láttam az éjjel:
Eljött a világvége vége, egyre keveseb kupafutamot láttam, Bükkzsérci, vagy bükkszentlászlói OB-t, Hatalmas katyvaszt a pontszámításokban, Agusztus végére elkészülõ versenynaptárat. a legtöbb verseny CSoki-bulifutam volt, amiken több ember indult el, mint a hivatalos versenyeken, A színvonal is magasabb, fotocellás idõmérést, zsíroskenyért, pörgõs felszállítást lilahagymakarikákkal. az elit csak külföldön versenyzett, a dobogós hobbisták nem váltották ki a liszenszt, Rengeteg vér és törött csont mindenfelé a veszélyes cc-dirt pályákon.

Álom vége. nagy hülyeség volt, még jó hogy csak egy rémálom.

Valóság:

A rajongóimnak üzenem sajnos nem tölthetnek el velem egy csodálatos hosszúhétvégét:
Tatabánya lehet kimarad.

:D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Még én is csak a kamerán láttam, de nagyon jónak tûnt. Gyorsabbnak, mint ahogy élõben látom. Hó végén megyek haza Sopronba, és akkor majd hozzájutok a kész verzióhoz.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Tényleg adam, milyen lett a sisakkamerás felvétel tokodon? Esetleg máshol is használtad már?

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Lehet tudni valamit a jövõ évi versenyekkel kapcsolatban??
Mi várható?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Zed: innen: http://www.sicklines.com/

DHGEGEEEE

DHGEGEEEE

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Nem, nem teljesen 1 db törés van az is srégen a tavalyi másodikra de kb ugyanakkora csak itt sziklák közé/elé/mellé kell érkezni.

lehetséges az hogy képek lesznek rola?!
A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers: :):)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Fabian Barel már nem konás többé. A Subaru beszáll a dh-ba is, és fõszponzora lesz egy csapatnak, amely valószínûleg szín francia lesz Lapierre gépeken.
http://www.dirtmag.c...irt-123694.html

Ádám, te honnan vetted, hogy Lapierre gépeken? "not sure of how many riders or what bikes they will ride"
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szerintem még ne kiabáljuk el a dolgot. Azon kívül, hogy a Subaru beszáll, semmi konkrétum sincs, pusztán feltételezések.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Fabian Barel már nem konás többé. A Subaru beszáll a dh-ba is, és fõszponzora lesz egy csapatnak, amely valószínûleg szín francia lesz Lapierre gépeken.
http://www.dirtmag.c...irt-123694.html

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
[quote name=' Ugye a fenti letörések megmaradtak :)[/quote']

Nem, nem teljesen 1 db törés van az is srégen a tavalyi másodikra de kb ugyanakkora csak itt sziklák közé/elé/mellé kell érkezni.
The best part of racing: the adrenalin rush...

Márkó76

Márkó76

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás
Sziasztok!

Valaki be tudna linkelni egy térképet a verseny helyszínérõl és ha van a verseny honlapját?

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
OK Ádám!!
Remélem sikerül jövõre valami versenyt összehozni,mert ha kell mi segítenénk(Szombathelyi DH-sok)mivel a Kõszegi versenybõl már semmi nem lesszz!
Jah ha jól tudom új elemek lesznek a Soproni pályába!
Sok sikert és jó versenyzést mindenkinek ki megy Tatabánya dh-ra!!
Meghogy jövõre legyen ott kupafutam!!
Na let's go ride!!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

vannak vhol képek a tavalyi versenyrõl?

pl a peterdh-n!
http://www.freeweb.h...autogallery.php

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Szóval tökéletesen kifogástalant alkottam, köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és a kritikát! :(
ezért lemegyek TB-re és bealázok mindenkit vagy 20 másodpercel mint tavaly.
az idõmérést még mindig azok a lányok csinálják majd?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
vannak vhol képek a tavalyi versenyrõl?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Vasárnap van a verseny, de már szombat du. is van felszállítás. Elvileg nincsenek meg a letörések, mert kicsit arrébb jön le a pálya, de hasonlóan durva lesz, ha minden igaz.