Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Kérdezni is akartam, hogy fotózott-e valaki, sajna így nem tudom meg mi történt. Csak az van meg, hogy nem tudtam visszacsatolni a pedálba.

IGen azt mondtad is h fenn kioldott, nem tudtad visszacsatolni..
Azon a helyen rontottak amugy a legtöbben, az a lépcsõs rész iszonyat dobált mindenkit ahogy kintrõl láttam..Téged is, az utolsó megdobott, aztán elõreestél, fejre asszem:/ Szóval azt hittem nagyobb bajod lesz..

Na akkor képek, képtárra akartam, de nincs feltöltés jelenleg..nem túl sok mondjuk, de ha vkinek vmelyik kell nagyobban, szóljon nyugodtan:)
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3124

DHGEGEEEE

DHGEGEEEE

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
http://www.drakon01.fw.hu/ -n mikor kezdödik a feltöltés folytatása?
A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers: :):)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
nekem is van pár képem Tokod dh-ról, nem túl jók, és képtár nem enged tölteni...
de maajd felrakom.van pár erdõs is

M4RKU5

M4RKU5

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
azon a 2 linken kívul, az erdobol meg nemlattam kepeket pedig eleg sokan vakuztak

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

Hi. Nemtudjatok hol találok képeket a tokod dh-rol?????

olvass vissza kicsit... ;)

M4RKU5

M4RKU5

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hi. Nemtudjatok hol találok képeket a tokod dh-rol?????

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Figyelem!
Palmi üzeni, hogy valaki aki még ma megy Schladmingba vigyen neki egy nyerget! Mert azt itthon felejtette... :) Hálás lesz érte nagyon!
Like a rock...

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
ha minden jol megy egy két kép megy tõlem is de sokat nem fényképeztem inkább edzegettem
Honlapom -> www.pepemovies.hu

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás

Néhány kép lesz tõlem is, csak jelenleg egy szép kis virus van a másik gépen, jelenleg xp-t el se tudom inditani:/
amugy jo verseny volt, a 4x pálya durva:)

nkarcsi meg pont az orrom elõtt borult egy igen csúnyát:/
Én meg nem mertem fényképezni inkább elugrottam pedig lett volna egy durva képem az esésrõl..

Kérdezni is akartam, hogy fotózott-e valaki, sajna így nem tudom meg mi történt. Csak az van meg, hogy nem tudtam visszacsatolni a pedálba.

Alias

Alias

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Most akkor menjek vagy ne? :D
Egyébként próbáljatok meg válaszolni az értelmes kérdéseimre.

Azt te tudod, hogy jössz-e, vagy nem?

A pálya nagy részét hordozható, fából épített elemek tarkítják, illetve egy-két földbõl épített elem.
Hamarosaan felkerül a pálya leírása a honlapra, ott majd bõvebben olvashatsz róla.
Még döntött kanyar is lesz fából és földbõl is:)
Az idõmérés fotocella elven megy majd a MEXSE saját programjával számítógépen.

MEXSE administrator

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Néhány kép lesz tõlem is, csak jelenleg egy szép kis virus van a másik gépen, jelenleg xp-t el se tudom inditani:/
amugy jo verseny volt, a 4x pálya durva:)

nkarcsi meg pont az orrom elõtt borult egy igen csúnyát:/
Én meg nem mertem fényképezni inkább elugrottam pedig lett volna egy durva képem az esésrõl..

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Hello!

A tokodi versenyrõl nincs több kép? Annyian vakuztak a szemembe , csak van még valakinek:P
Köszi

jaja minden kanyarban fotos campelt remélem lesznek még képek, 2 ember ígérte meg hogy majd küldi a linket a képeihez majd ha elküldte akkor ide is berakom
Honlapom -> www.pepemovies.hu

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Különben meg majd meglátod, hogy milyen lesz a verseny, ha eljössz. Részemrõl ennyi, ha neked nem tetszik a dolog, akkor ne foglalkozz vele, de akkor ne is gyere el a versenyre.

Most akkor menjek vagy ne? :D
Egyébként próbáljatok meg válaszolni az értelmes kérdéseimre.

Akkor nem lesznek földbõl épített dolgok? Semmi döntött kanyar?
Ha lesz verseny, akkor milyen idõmérés lesz?

Spapp

Spapp

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
NateS: A pálya avatónak az a lényege, hogy szûz útvonalon menjenek végig a versenyzõk....
Spapp

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Szerintem biztosan sokan elmennek :ubytek:. Kíváncsi vagyok a versenyre. Fõleg hogy szûz pályán fog menni.

Alias

Alias

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Én csak annyit mondok, hogy mindenki jöjjön el a hétvégén és nézze meg a pályát, a versenyt.

A pálya épül/készül. Az összekötõ szakaszok (amik a sípályán helyezkednek el) péntek elõtt nem kerülnek kijelölésre. Így a pályát teljes folyamatában nem lehet még látni. A nyom és az elemek készen vannak. A teljes kijelölés pénteken!

Üdv.

haalaasz

haalaasz

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hello!

A tokodi versenyrõl nincs több kép? Annyian vakuztak a szemembe , csak van még valakinek:P
Köszi
halász

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Lehet hogy NateS indult már versenyen, de olyanokon biztos nem, amilyenek a pálya építõje indult.

Itthon szinte csak olyan verseny van, amin elindul a pálya építõje is vagy esetleg arra gondoltál, hogy a Ti pályátok építõjével nem versenyzett együtt?
Mondjuk ez teljesen mindegy, annak a függvényében, hogy annyit írt, amit kb mindenki látott a képeken...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Spapp

Spapp

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Szigi, ez kb olyan, hogy tudod milyen egy autó, de tudnál készíteni egyet? Nem. Különben meg majd meglátod, hogy milyen lesz a verseny, ha eljössz. Különben sem értem, hogy ha valami nem tetszik, akkor miért foglalkozol vele? Lehet hogy NateS indult már versenyen, de olyanokon biztos nem, amilyenek a pálya építõje indult. Itt van különbség. De Szigi, nyugodtan írják itt mindenfélét, az biztos hogy akik ismernek, tudják milyen vagy valójában. Csak itt próbálsz ügyködni... Részemrõl ennyi, ha neked nem tetszik a dolog, akkor ne foglalkozz vele, de akkor ne is gyere el a versenyre.
Spapp

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szétcsapjak köztetek?
Érdemi információn kívül nem szeretnénk mást látni a MEX SE által "szervezõdõ" versenyrõl. Minden más megy a kukába. Majd utána lehet elmélkedni mindenféle dolgokról ezzel kapcsolatosan.
Aki nem bír nyugodtan maradni, az készüljön fel rövidebb-hosszabb pihenõre.