Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2007. október 13. - 20:01

Elvileg holnap lesz a Mexse verseny. Többet és részleteset holnap este. (tegnapi infót olvashattad itt, az nem volt egy élmény, nem tudom ma mit csináltak a pályával..)
Írta 2007. október 13. - 19:59

"Tehát akkor ismét Tatabánya DH.
A tavaly jó hírnevet szerzett pályát kicsit átalakítottuk a fenti 2 letöréses sziklás rész nem lesz benne (legalábbis nem olyan formában mint tavaly volt) mert nagyon sok áldozatot követelt.
A 2 letörés helyett lesz 1 nagyobb ahol sziklák elé/mellé kell érkezni és utána a falkanyar mint tavaly.
A 2 katlanos kis ugrato elõtt fel kell majd menni jobbra kis erdõs részre aztán visszapumpálni az útra és onnantól ugyanaz mint tavaly.
A tavalyi útátugrást holnap ujracsináljuk mert el lett bontva kicsit nagyobb lesz .
Fontos! A pálya vége az erdõ végénel lesz tehát nem kell majd tekerni mint a korábbi években (legalábbis eddig ugy néz ki h ezt meg tudjuk valósitani).
A pihenõhely meg eredményhirdetés ugyanott lesz mint a korábbi években oda kell majd a célbaérés után legurulni. "
http://peterdh.uw.hu...omment.news.122
Schladmingi buli fasza. valami hír még az MXSE versenyrõl? kiment valaki, vagy sikeres volt az ellenkampány:
kurvajól elõkell rukkolni valamivel hogy visszaáljon a becsületük.
A tavaly jó hírnevet szerzett pályát kicsit átalakítottuk a fenti 2 letöréses sziklás rész nem lesz benne (legalábbis nem olyan formában mint tavaly volt) mert nagyon sok áldozatot követelt.
A 2 letörés helyett lesz 1 nagyobb ahol sziklák elé/mellé kell érkezni és utána a falkanyar mint tavaly.
A 2 katlanos kis ugrato elõtt fel kell majd menni jobbra kis erdõs részre aztán visszapumpálni az útra és onnantól ugyanaz mint tavaly.
A tavalyi útátugrást holnap ujracsináljuk mert el lett bontva kicsit nagyobb lesz .
Fontos! A pálya vége az erdõ végénel lesz tehát nem kell majd tekerni mint a korábbi években (legalábbis eddig ugy néz ki h ezt meg tudjuk valósitani).
A pihenõhely meg eredményhirdetés ugyanott lesz mint a korábbi években oda kell majd a célbaérés után legurulni. "
http://peterdh.uw.hu...omment.news.122
Schladmingi buli fasza. valami hír még az MXSE versenyrõl? kiment valaki, vagy sikeres volt az ellenkampány:

Írta 2007. október 13. - 13:04

A vasútállomás kb 2 km-re van a pálya aljától.pálya az milyen, érdemes oda kinézni?
vonattal mennyire közelíthetõ meg a helyszín, van errõl vmi leírás?
Írta 2007. október 13. - 12:25

Kittinek löviversenye lesz, ugyhogy nemtom mi lészen
/go msn/
/go msn/
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. október 13. - 12:24

igen, thez óhajt menni ha szép idõ lesz... a 2 évvel ezelötti 3 fokot remélem semmi sem tudja alulmúlni

Írta 2007. október 13. - 12:23

thez te ohajtasz menni?
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. október 13. - 12:22

a pálya egész jó, eleje picit kemény volt tavaly, generált is pár sérültet.... utána meg tekerõsebb, de meg van fûszerezve ugrókkal, meg dõltkanyarokkal.
mindenképp érdemes menni, hisz nincs messze pesttõl.
Vonattal? erre sajnos nem tudok válaszolni.
mindenképp érdemes menni, hisz nincs messze pesttõl.
Vonattal? erre sajnos nem tudok válaszolni.
Írta 2007. október 13. - 11:33

pálya az milyen, érdemes oda kinézni?
Írta 2007. október 13. - 11:12

Írta 2007. október 13. - 11:10

Írta 2007. október 13. - 10:27

Lúzer bagázs.....
én máshogy jellemezném "öket" de ez igy kulturáltabb és engedi a forumszabály

mindegy pozitív hozzáállás jövõ héten tatabánya

A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers:
:)

Írta 2007. október 13. - 10:11

jah lehet 
oszt ott recskázik, hogy: " néz má a sok hülye elhitte, sõt még le is jöttek versenyre"
egyre jobban érlelõdik bennem a gondolat, hogy jövõre a forgatás mellett rendezek egy versenyt

oszt ott recskázik, hogy: " néz má a sok hülye elhitte, sõt még le is jöttek versenyre"
egyre jobban érlelõdik bennem a gondolat, hogy jövõre a forgatás mellett rendezek egy versenyt
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. október 13. - 10:07

egyántalán létezik ez a mexse, vagy csak egy kockább ember ül a gép elött és hobbiból honlapot készít?
ment valaki?
ment valaki?
Írta 2007. október 13. - 09:43

Lúzer bagázs.....
legalább annyi vér lenne a faszukba, hogy beirják, tavaly is elkurtuk, idén is....
akik meg leutaztak simán behajtanám a lóvét rajtuk valahogy
legalább annyi vér lenne a faszukba, hogy beirják, tavaly is elkurtuk, idén is....
akik meg leutaztak simán behajtanám a lóvét rajtuk valahogy
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. október 12. - 20:54

:confused: :lol1: hát..pedig itt még elmult napokban vaciláltam hogy menjek-e vagy ne menjek? de ..asszem ezen a napon döbbentem rá hogy igazábol istenien jól döntöttem hogy otthon pihenek a meleg házikóba

Írta 2007. október 12. - 20:49

Írta 2007. október 12. - 20:34

Írta 2007. október 11. - 19:32

Nem tudja valaki, hogy hol lehet megnézni az eredményeket a tokodi versenyrõt?
DH TOKOD eredmények:
http://peterdh.uw.hu...WNHILL_2007.pdf
4X TOKOD eredmények:
http://peterdh.uw.hu/tokod4x.xls

Írta 2007. október 11. - 18:46

Ha vkinek kell, írjon privit, és adjon mailcímet h legyen hova elküldeni.
Szóval adj pls Te is:)
Szóval adj pls Te is:)
Írta 2007. október 10. - 22:27

Viktorider!
ha 1-2 képet szeretnék jobb minõségben elkérni tõled, azt hogyan tegyem? csak írjam ide?
mert a: 2007_10070096 kellene nekem nagyon, az vagyok én xD
kösziii
ha 1-2 képet szeretnék jobb minõségben elkérni tõled, azt hogyan tegyem? csak írjam ide?

mert a: 2007_10070096 kellene nekem nagyon, az vagyok én xD
kösziii
Jani