Jelentkezz be Regisztrálj
Mi az amit egy versenytõl elvársz?
Posted 2004. January 07. - 14:21
1. A rajtnál való "gyerünkoszmásszunkkeresztülmindenkinhogyazelejérõlindulhassunk"-ot a chip-es idõméréssel ki lehet köszöbölni. Szvsz nagyon sokat érne. :
2. Ez nem az én ötletem, de a frissítés lehetne boxutca-szerû, szalaggal elválasztva a tényleges pályától. Tudom, ehhez hely kell, de így megoldható lenne, hogy aki kiáll ne zavarja a droidokat. Bocs
3. Ez nem a szervezéshez tartozik, de aki montis létére szanaszét dobája a szemetét az igenis szégyellje magát! >
Posted 2004. January 07. - 13:22
Posted 2004. January 06. - 14:28
Én Dirtelek,és egy dirtversenynek sokkal inkább show-szerünek kell lennie.Az a minimum, hogy a speakerek tudják a trükkök neveit...
Fõ elvárásom a pálya igényes megcsinálása,és a mentõ készenlétbehelyezése!!!
Szerintem minden szakágban a balesetmentesség és a biztonság a legfontosabb!
Amig ezek nincsenek rendben,addig csak a közönség vérszomját elégitjük ki,és semmi sem jön át a sport valódi hangulatából... :'(
Posted 2004. January 06. - 10:55
Vérbefagyva Maraton? :-)Jófajta havas maratont is szeretnék!
Kíváncsi lennék az indulók számára meg a stabilitásukra!
Értelemszerûen, itt a körök érdekelnek, de úgy hallottam, hogy az SW rögzítette a köridõket is.A 24 óráson milyen idõre vagy kíváncsi?
A megtett körök számítanak, azt meg egyébként is elmondták az eredményhirdetésnél.
Úgy emlékszem, valahol láttam a Neten az eredménylistát.
2001-es és 2002-as tényleg van a neten.
Posted 2004. January 05. - 14:46
Kíváncsi lennék az indulók számára meg a stabilitásukra!
Természetesn én is indulnék!
Bzmot!
A 24 óráson milyen idõre vagy kíváncsi?
A megtett körök számítanak, azt meg egyébként is elmondták az eredményhirdetésnél.
Úgy emlékszem, valahol láttam a Neten az eredménylistát.
Keres......
Posted 2004. January 05. - 14:15
Kicsit megvédeném a 24órást.
Az eredményeket pedig már rég kihírdették.
Ott elmondták a helyezéseket, aztán annyi. Szeretném tudni, hogy kik végeztek elöttem, mögöttem.
Ugye azt sem nevezzük eredménylistának, amiben nincsenek feltüntetve az idõk.
Ja, hogy itt még ilyensem volt?
Elvárom még egy versenytõl, vagyis a szervezõitõl, hogy nekik ne akkor érjen véget a verseny, mikor leintik az utolsó befutót. Tartson addig, míg a pályát megtisztítják a szemetektõl és a szalagoktól.
Posted 2004. January 03. - 23:07
Mi csak annyit szeretnénk (asszem a többiek nevében is írhatom), hogy legyen több DH verseny itthon, ami meg is valósul és nem úgy, ahogy a 2003-as OB, inkább a tokodi arcokkal kellene értekezni. Nekik érdekes megy...
Posted 2004. January 03. - 18:44
Ettõl nagyon ideges szoktam lenni...
Ilyenkor persze mindenki mondja hogy álljak be elõre... igen... persze és akkor 1 órával a rajt elõtt álljak be... ezek bolondok...
És az ilyen nagyszájúaktól megy el a kedvem..
Szájuk az nagy... de ha menni kell akkor meg nem tudnak... az ilyen mentalitást kéne elfelejteni...
Miért nem tudják megérteni hogy nekem nem mindegy hogy hanyadik vagyok... és volt olyan is hogy feltartottak, egynyomsávoson nem húzódott félre és 50-rõl lassítsak le a kedvéért 20-ra... érdekes...
na mind1, most megint ideges lttem >
Posted 2004. January 03. - 18:26
Üdv...Sianis
Posted 2004. January 02. - 20:49
ja fityisz, bocs. nem nekedesni akartam, csak sztem a single speed nem lóg ki a sorból, habár tény hogy sokkal keményebb ridert kér...
Tudom, hogy nem nekemesni akartál csupán csak lövésed sincs dolgokról..........de ez látszik is a hozzászólásaidból :-X
ON
Posted 2004. January 02. - 20:34
Posted 2004. January 01. - 19:46
Posted 2004. January 01. - 19:30
ha valaki egy egyesület szineiben indul akkor az biztos azt fogja beírni, nem pedig egy nemlétezõt. Viszont a meglévõ egyesülete möge ha beírja zárojelek közé, hogy ss akkor az valóban egy járható út.......(SS)
nekem akkor így fog ez kinézni: egyszeregy k.e. (ss) 8)
Most akkor már azt kell elérni, hogy minden eredmény lista mögé pontosan irják ki az egyesület nevét a szervezõk :
Posted 2004. January 01. - 19:19
Eredménylistában ált szerepel az egyesület is, mondjuk ha a maraton nevezési lapján azt írod be az egyesülethez, hogy "single speed SE" vagy valami hasonló akkor megjelenik az eredménylistán.Vagy csak létezõ egyesületnév adható ott meg?
Vagy ez alapból egy hülye 5let?
Posted 2004. January 01. - 17:19
a 24-h son pedig király volt a pálya... jó, lehet hogy oli-nak meg robee-nak nem jött be mer nekik durva volt... le a sisakkal elõttük, de a hat fõs brigádoknak szerintem simán feküdt... olyan király ritmusa volt hogy ihaj... tök siri volt: pl le a torony mellett, izom köves, centikre méred logy hol menj, végén nagy lezötty, majd fullsprint, végén ugrat, kiserdõben kislánctányér, esskanyar, fullgáz, bal-fék, pizzakónusz, majd visszafordít............
én mocsokra élveztem fõleg este... pedig mindig elõre kellett váltanom mivel ledobta ha terhelés alatt váltottam... tök király volt emlékezetbõl menni....
ja hogy ez meg már offf... bocs
ja fityisz, bocs. nem nekedesni akartam, csak sztem a single speed nem lóg ki a sorból, habár tény hogy sokkal keményebb ridert kér...
Posted 2003. December 23. - 00:52
Posted 2003. December 22. - 18:41
én azt szeretem amikor egy maratonon kiirják hogy
még 50 km.....még 20km..........
az olyan sokat segit néha
JA... fõleg amikor a DM-en ki volt téve a még 25 km tábla, és 32 volt még hátra, hát nagyon jó volt, meg amikor a "még 20 km" és a "még 10 km" tábla között volt 12 km távolság, az olyan érdekes volt, azt hittem már sosem lesz vége, de 3 óra 14 perc alatt vége lett
vendég_Charon_*
Posted 2003. December 22. - 09:17
24 órás verseny:
túl sok a mínusz, nem sorolom, ennek ellenére tetszett! Nem hiszem, hogy az OB pályán kéne 24 órában zavargászni a versenyzõket!
Nekem majdnem ellentétes a véleményem. Idén alig tekertem, és egyébként sem vagyok profi, és a pálya nagyon tetszett, éppenhogy megfelelõen technikás volt, nem untam el magam rajta, másztam is, lefele is mentem, szal nekem tök jó volt. (Még a hátsómat is felütöttem ;D)
Külön jó volt, hogy az OBvel átfedett, mert így legalább láthatja az átlag ember is, hogy milyen érzés "olyan" helyen tekerni. Ja, hogy ez 24h? eleve így kell készülni... Idén még csak nem is készültem semmit... 8)
(Ennél spec mínusz volt rendesen.... fõleg a korcsoportok/kategóriák értékelése miatt, meg az éjjeli zsírdisznózást > is ki lehetett volna hagyni. Hogyan bírjuk 24 órán át max terheléssel, ha nem hagynak aludni legalább egy fél órát????????)
Megjegyzem a Szilvásvárad marcsi jött be nekem eddig legjobban, a leghosszabb távon. Rengeteg kaja, pia, kedves segítõk, jól kijelölt pálya, a veszélyes helyeken még ember is van!
Posted 2003. December 22. - 00:45
Posted 2003. December 22. - 00:31
én azt szeretem amikor egy maratonon kiirják hogy
még 50 km.....még 20km..........
az olyan sokat segit néha