Bár életemben eddig egy versenyen vettem részt összvissz, véleményem azért még van.
sok, és segitõkész pályabíró, szerintem ez sok mindent megold. Nem feltétlen a díjazás a lényeg. Tudjuk, hogy ebben az országban nem mostanában lesz komplett xtr-es bringa a fõdíj egy versenyen se. Szerintem az a lényeg, hogy senki se érezze úgy, hogy a pénzt, amit befizetett, értelmesebben is el tudta volna költeni. Kell, hogy érezzék ugy a résztvevõk, hogy törödve van velük. A hangulatot csak az tudja hozni, ha nincsenek bosszantó apróságok, hiányosságok, és mindenki csak a jókedvre tud koncentrálni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mi az amit egy versenytõl elvársz?
Indította
olaf
, 2003. december 18. 18:23
Írta 2003. december 18. - 18:52
Írta 2003. december 18. - 18:23
Olvasgatva rájöttem, hogy ez a téma még hiányzik.
Irjátok meg azt hogy mi az amit egy versenytõl elvártok mit nyújtsanak a rendezõk a pénzetekért.
Vagy hogy mi nem tetszik.
Aki ismer tudja, hogy nem véletlenül kérdem pont én. Hiszen talán ha kivitellezhetõek az ötletek akár meg is valósulhatnak.
Irjátok meg azt hogy mi az amit egy versenytõl elvártok mit nyújtsanak a rendezõk a pénzetekért.
Vagy hogy mi nem tetszik.
Aki ismer tudja, hogy nem véletlenül kérdem pont én. Hiszen talán ha kivitellezhetõek az ötletek akár meg is valósulhatnak.