szerintem itt fejezzük be a melyik jobb oprendszer témát mert ez egy olyan ,hogy soha nem lesz vége.
...
Hááát, ahhoz képest, hogy nem akartad szítani a vitát elég szép kis hozzászólás lett

aki a win mellett teszi le a voksát - ha a fejlõdést figyelembe vesszük - akkor nem tudja mit beszél. a
...
Hát pedig észrevehetnéd, hogy mennyit fejlõdött, és valóban jobb lett az NT/W98 óta mind a 2000, mind az XP. Mind felhasználóbarátságra, mind stabilitásra, mind tudásra.
egy rakás ismerõsöm van akik netcafékban meg olyan helyeken dolgoznak ahol jópár gépet kell nekik karbantartani.(pl rendcergazdi)
aki megteheti és ahol megtehetõ , rakják felfelé a linuxot. amíg egy xp-s gépet 2 naponta kell takarítani a szeméttõl (pedig esetleg csak neteztél) addig a linuxosat mondjuk 3 havonta. kicsit durva a különbség.
Akkor a rakás ismerõsöd nem ért hozzá, hogy hogyan kell beállítani a windows policyt, hogy ne tudják szétcseszni a lúzerek. Mert ám igen keményen le lehet tiltani _mindent_ (már a windows NT óta)
aki támadja a linuxot az azért támadja mert nem ért hozzá vagy mert anyagi érdekei származnak microfosos termék eladásából
...
Hát látod ez a fõ gond, hogy még mindig eléggé kell érteni a linuxhoz, hogy meglegyen a jól mûködõ munkaállomásod, egy XP a hülyék segge alá tolja a széket, párnát és mindent...
én még egy generációt adok a microfos windowsnak és szerintem hulla lesz. jönnek õsszel a 64 bites windowsok. jön hozzá kifelé az alaplap (van már most is 150ezerért) meg a többi amit meg kell venni mert nem használhatod. megvesszük. mert kell az új win. mit veszel észre? azt ,hogy egy szikrát nem lett ...
Ha ezt a vonalat vinné (98->2000->XP), akkor fejlõdhetne szépen, de amit a TCPA-val és a Palladiummal akar, az nagyon ellenszenves (egyelõre még csak informatikus berkekben), azzal még nagyon csúnyán rá fog faragni - remélem.
ZooLee