Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
köszike

jól néz ki

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ide tettem fel

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
valami olyan programot nyomnátok amivel elõreprogramozhatnám hogy mikor kapcsoljon ki a gép?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Szia!

Miért nem szolsz ha van valami gond?

Bocsi :-[ ...de ezt már kb ...hónapok óta felejtem el megcsinálni

köfi :-*

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Nekem is volna az itt lakozó számítógépzsenikhez 1 kérdésem.
A diplomamunkámat Jbuilder-ben (8 enterprise)szeretném megírni, és ehhez kellene valami leírás vagy segítség, hogy mi mire való benne, ugyanis English tudásom hiányos eléggé ehhez >:(. A neten nem sikerült találnom se magyarosítást, se magyar súgót sem pedig 1 leírást. Magához a Java nyelvhez van könyvem, + sokminden van hozzá a neten.

Elõre is tenk jú veri a macskát.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ors

Nekem is XP-m van + Canon bjc 2000. Hát amit az XP feltelepít meghajtóprogit az csapnivaló. De a Canon honlapján találtam illesztõ programot igaz angol nyelvût, de ez kifejezetten XP-hez van, magyar pedig csak win 2000-hez volt amikor néztem. Sokkal jobb, és azóta a fekete patront feketének ismeri fel, elõtte mindenáron színes patronnal akart nyomtatni. Ráadásul minden egyes nyomtatás elõtt át kellett állítani, mert önkényesen visszaállította a színes patront a fekete helyett.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Szia!

Miért nem szolsz ha van valami gond?

http://software.cano...p?model=BJC-250

próbáld ezt.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Cannon Bjc-250ex -
amióta Xp van , ha szinest akarok nyomtatni akkor csak a lap felét használja ki, hozzáteszem fekete-fehérben tökéletes :-\

mondták keressek Xp vel kompatibilis szoftit, de nemigazán találtam, csak embereket kiknek szintén ez a gondja...

Ha valaki tudna segíteni ....

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
hmmm...
nekem a computer panorama dvd-kkel vannak gondjaim magát a menüt és a progikat felismeri a dvd-n de a filmet nem tudom lejátszni (korábban már néztem a filmet a gépen ) ,de most egyik ilyen dvd se szuperál....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vmi olyasmi, hoyg a mozio filmeknel ne tudjak hamarabb mashol islejatszani.
tehat csak az arra a regiora jellemzo koddal rendelkezo gepben lehete lejatszani.
dvd kodjanak egyeznie kell a lejatszoeval.

szgepnel ami volt nekem ott ki kellett valéasztani telepiteskor.
es 5-szor lehet csak valtoztatni utana ujra install.
lehet ez a gond.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
ammeg mi?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
regio kod?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
miért van az, hogy van telepítve DVD lejátszó és mégsem tudok lejátszani??

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Azóta már túladtam azon a gépen és most egy lop-top -om van ami észrevételeim szerint nagyon jól bírja a strapát. Persze már egy-két telepítésen ez is túl esett ,de most azxp-vel egész jól muzsikál.

" nekem a win 2000-nél volt hasonló problémám kilépés ált. 5-10 percet vett igénybe, és sokszor meg is fagyott közben "
idézet magamtól....

ott az volt a gáz, hogy volt egy 256-os ddr ram amit a boltban 128-as ként tüntettek fel és nem is tiltakoztam amikor otthon megláttam ,hogy a duplája.
Persze a memoria hamarosan hazavágta az alaplapot is. Ezt akkor vettem észre mikor a memoriát kezdetem el tesztelin és a motherboardon elfüstölt egy kis ic a memoria mellett. És akkor....... eladtam alkatrészenként az egészet..

ZooLee

ZooLee

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

link=board=7;threadid=4346;start=285#msg161760 date=1076592619]
uhh. nem rajongok azért hogy minden egyes tetves drivert újrategyek. persze ha nincs más megoldás, akkor marad ez.

egyéb ötlet?

[rob], csak az IDE kábelen cserélted meg a vinyókat, semmi más nem történt? Mert ha ez a helyzet, akkor nem driver probléma! Az csak új gép építés/konfiguráció változásra vonatkozik.

ZooLee

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
uhh. nem rajongok azért hogy minden egyes tetves drivert újrategyek. persze ha nincs más megoldás, akkor marad ez.

egyéb ötlet?

ZooLee

ZooLee

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

nekem a win 2000-nél volt hasonló problémám kilépés ált. 5-10 percet vett igénybe, és sokszor meg is fagyott közben. Én nem tom mi volt a problem, de többszöri install során sem változott a helyzet. A Xp hál'istennek már nem játszik ilyent...

Ez tipikusan olyan hiba, mikor valamilyen P&P eszközt nem tud megfelelõen és azonnal leállítani a oprendszer. Meg amikor hálózat is istallálva van, akkor sokat szüttyögni a hálózati kapcsolatok lezárásával.
Ilyenkor ellenõrizni kell, hogy melyik eszközhöz lehet újabb, jobb driver. minden driver le, cuccok ki, csak videókártya marad, és utána egyesével installálni a cuccot bele, és a driverét. Ha jó, akkor mehetsz tovább.

ZooLee

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nemreg en is ujra inditottam a gepet ketszer.
huuu nagyon zora volt!

akartam fel nyomni a 20g-s vinyomra az xp-t formazas ..
nem jo
formazas... nem jo
aztan jo
akkor meg nem tudjta telepiteni magat raja.
azt hittem szet vagom.

me csinal ilyet?

a hozzaszolastol fugg az hoyg mikor valsz addikta vagy...
de rob modi neki nem lesz oan ugysem.

a hozzaszolas gyujto

berakom ide is
http://index.hu/tech...onsag/mici9897/

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

link=board=7;threadid=4346;start=285#msg161433 date=1076495971]

miért van minuszban a számom: ezzel tiltakozok az ellen, hogy valaki csak arra hajt, hogy minél több hozzászólása legyen. engem nem érdekel mennyi van. és ez amúgy is májer ;) az lenne az igazi, ha nem mutatná, de persze van elõnye is, tudod, ki fórumozik régen, kinek adhatsz a szavára (nem mindene esetben igaz, azaz nincs egyenes korreláció, de valamit csak mutat) stb.

De akkor meg nem lehtene addikt forumtaggá válni az idõk végezetéig sem..
Bár nem a beszolások( hozzá ;D) mennyiségének kéne ezt eldönteni. vagy mégis ?? ::)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
nekem a win 2000-nél volt hasonló problémám kilépés ált. 5-10 percet vett igénybe, és sokszor meg is fagyott közben. Én nem tom mi volt a problem, de többszöri install során sem változott a helyzet. A Xp hál'istennek már nem játszik ilyent...