Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
meddig jut el? addig a kék képernyõig, amikor kiírja (amúgy xp van - lovasgabinak) hogy most kijelentkezik, beállítások mentése. majd megfagy a képernyõ, az egér nyila már nem mozog, és alul a zöld led villog (nem világít).

miért van minuszban a számom: ezzel tiltakozok az ellen, hogy valaki csak arra hajt, hogy minél több hozzászólása legyen. engem nem érdekel mennyi van. és ez amúgy is májer ;) az lenne az igazi, ha nem mutatná, de persze van elõnye is, tudod, ki fórumozik régen, kinek adhatsz a szavára (nem mindene esetben igaz, azaz nincs egyenes korreláció, de valamit csak mutat) stb.
zOrg csinálta, és nem tudom hogy. azt szerettem volna, ha mindig nulla, de azt nem lehet megcsinálni, ezért írt be minusz 999-et, azóta nõ.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Rob!
Milyen Oprendszert használsz?
Csak azért kérdezem, mert ha Milleniumot, akkor ez könnyen elõfordulhat.
Nekem a feltelepítése után másnap már egy kalap kaki volt, és ez sem kapcsolt ki.
Sõt. Újraindult a gép, amitõl idegbajt kaptam.
Tegnap meg is állt, igen nagy szerencse volt, hogy az adatokat egy kis turpissággal ki tudtam menteni.
Három év komplett levelezése, fotók, szerzõdések stb.
De megvannak!
Most egy XP-t raktam föl, ez egyelõre még szokatlan, de majd meglátom.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
meddig jut el?
(egyébként meg miért van minuszban a hozzászólásaid száma?)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
inkább azt mondjátok meg nekem, hogy miért nem áll le a gépem a sima start menü/leállítás hatására, mióta megcseréltem a kábelt a vinyókon?

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
hát ja...
Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem is csak az a bajom bill gec-el, hoyg elve szuletett.
mas nem.

http://index.hu/tech...ftver/suse8120/

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
na jól van ne vitázzunk ezen a szarságon. pusztuljon ki bill gécc családfája és kész.
na én meg ki is éltem itt magam ...
izé...
http://www.inicia.es...o_J/metele.html
LOL

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Ptom!!!

Ez nagyon cool !!! 8)
Teljes mértékben tükrözi a mi hõn szeretett op. rendszerünket... ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ptom: ez hihetetlenül klassz volt! ;D ;D

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
thez: lin is win is
Az XP az elsõ win, amivel meg vagyok úgy ahogy elégedve, de a sokszor emlegetett program install-uninstall nekem is nagyon belassította a gépet. Persze ez valahol a userek hibája is. Minek annyi progit feltenni, ha úgysem kell. A lin ennyivel is jobb, nincs meg a csábítás, hogy felteszel mindenféle szemetet :-X

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
csakhogy ne csak mi szidjuk a vindozt ::)
http://www.deanliou.com/WinRG/
szerintem hullajo...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Windóz témához egy apró megjegyzés

én windózt használok.
nem szeretem.

linuxot próbáltam kicsit, azt nehezebb használni, nincsenek a megszokott "dolgok", pedig a windóznál sem lennének megszokott dolgok, ha nem az lenne itt a kiskorom óta.

szal szerintem a linuxot is meg lehetne szokni ::) (tom ezzel nem mondtam semmit)

amiért nem szeretem a windózt, azért, mert felrakok rá 3-4-5 programot, majd uninstall, meg pár ilyen _veszélyes_ mûvelet, aztán lõttek a gépnek. nem arról van szó, hogy nem fog elindulni, meg mindig lefagy, hanem érezhetõ lassulás, a registy szét(meg)b.szva, és aztán hát ez így nem jó.

egyszerûen úgy érzem a program (win) magja nem klappol.

amíg csak a win és a saját programjai vannak rajta, addig persze jó, de már pl alaplap driver installálás után sem szeretem.

és igen, ez van.

de nem szidom a vindózt, mert ez van.

aki nagyon szidja használjon mást és kész. nem kell mérgelõdni, senkit nem szidnak le, ha nem ezt használja.

(...és amúgy sem szoktam semmit sem szidni)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
az nekem is kéne ::)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
lor és aki még írta (bocs, hadd ne keressek vissza): privizzetek rám plíz, ha kell még a Win2003 server CD, mert akkor megoldjuk valahogy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
khm...
linuxod van? :-\ ;)

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
szerintem meg divat állandóan azt szajkózni, hogy divat lett szídni a vindózt :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

jah. ez most ugyanaz mint amikor annak idején a sony playstation lett a világ ura ,közben meg elavult szar volt amikor kiadták + meg ráadásul más játékkonzol símán leverte.(dreamcast pl)
a sony ott volt mindenhol, reklámozott, nyilvánosan ajándékozta a szarját híres sztároknak színészeknek mindenkinek. ezt látta az amerikaji telepes és megvette mert neki az jó.
na ezzel elnyomták a jót mert az embereknek a szar kellett. így van ez a microfosos dolgokkal is.

szar a ps?
es attol elvault mert ha jol emlexem 200as proci van benne?
neked azert elvault CSAK mert nem 3ghz-s a procija?
szimplan csak _felesleges_ ennel jobb bele, igy is tok idealis a konfiguracio. teljes kompatibilitas, leven minden sony.
ezt is szeretem.... valaminek KELL lennie az altalanos gepnek/oprendszernek.
ebben a vilagban a ps/windows lett. ENNYI.
es ahogy mondta vala lensver, az emberek FOLYTON sirnak. sosem tetszik semmi. de ez egy ido utan mar sok. akinek nem tetszik valami, az valtoztasson. telepitsen masik oprednszert, vegyen masik jatekkonzolt, de utana CSOND, mert NEM szidhatja, mivel NEM hasznalja.....
en teljes mertekben microsoft fan vagyok. nem kell ennel tobb/mas. nem fagy, nem virusos(ha meg igen, akkor nem tudok rola, szal nem erdekel) nincsenek pop-upok, futnak a jatekok, van rendes szovegszerkeszto, nem akad, nem szaggat, mi kell meg? jo, nem lehet szejjel programozni, leven igencsak automata. ez van....
es ahogy valaki irta is:
mostanaban divat lett szidni a windows-t.... :-X

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nézzétek. A nép mindig is fog panaszkodni, nyavajogni, sirni, zokogni. A diákok, a dolgozók, a vénasszonyok. Mindenki másként, de mindenki csak nyavajog. Az ilyen fórumok is részben arra jók és valók, hogy itt nyavajogjunk, kipanaszkodjuk magunkat. A ember imád lenézni, ócsárolni, szidni valamit. A jóról mit lehet beszélni, irni! Node a rosszról! Arról lehet szónoklatokat, miniesszéket, kritikákat irni, osztani az észt.
Igy van ez rendjén. Tökéletes oprendszer nem lesz soha.
De egyre tökéletesitjük vitaérzékünket! :D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Ez most már télleg kezd olyan lenni ,mint ::
Én a szõkét, én a vöröset szeretem!!!
_NEkem a sony nekem a pana a jobb!!!

Mindenki dolgozzon azzal amivel a legjobban boldogul....

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
kergeegér....

a hozzászólásodban EGYETLEN gondololat volt, amivel egyetértek:
"szerintem itt fejezzük be a melyik jobb oprendszer témát mert ez egy olyan ,hogy soha nem lesz vége."

Az összes többi, hááát... ::) ::) ::)