Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
aha, értem :-\
Csak ha discmanre szavazok, akkor még kellene egy cd író is ::)
szal úgyis gondolom 20körül, annyi hogy akkor a winchester problémám is megoldodik :)
ajj-ajj akkor még marad a filózás...

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Egyik ismerõsömnek Creative MUVO-ja van és nagyon szépen szól(vájtfülû vagyok zenésznek tanulok).Az is csak 20 ropi és egyben pendrive is.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Én vettem egy freecom hord mp3 lejátszót de 1 hét után rájöttem hogy szar.32MB memória volt benne ami kb 2H zene. Ja és hamar le is merült. Haver 1x leejtette az övét (mátkát nem tudok) és nyekk...

Most egy Panasonic MP3 lejátszós Dicmanem van. Mit ne mondjak 10000x jobb. 48h lejátszási képesség+ akár 900MB memória 180mp rázkódásvédelem. Mi kell még . 22000FT

de te tudod.......

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Egy kicsit eltérõ a mostani témától, de hordozható MP3 lejátszó ügyben tudna valaki valami érdemleges infot adni?
pl, hogy mi a legalsó ár... ::)
(én amit találtam az LeadingSpect SDB MP3 32MB 7 in 1 nevezetü termék a maga 19900HUF os árával amit sokallanék)

elöre is....

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
YALA

Már leírtam : apám szerint vagy vírus vagy szar a gép úgy ahogy van és gyorsan vidd vissza amennyiben új.De látatlanban ezt nehéz megcsinálni.
De annak nagyobb a valszinûsége h vmi elromlott benne.

apám számítógépmérnök szóval egy pöppet ért hozzá ;)

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Vagy újraraksz mindent a gépen, hátha vmi program (vírus/stb) a gond, vagy hívd fel a boltot, ahol vetted, szervíz.
esetleg vezérlõpult / energiagazdálkodás / .. bár ez nem valószínû.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Van egy nagy problémám!!!!

Adott egy clevo 1,7 P4 Celeron notebook, 2000-es rendszerrel.
A user cd-t grabbel és a gép eccer csak kikapcsol. Utánna újraindít és 3 percen belül megint.
Mitõl lehet a ,hogy a gép ilyen önállóan (kilépés nélkül "lefagy" )...

ha felmelegszik a gép akkor már ki is kapcsol?
Segítséget elõre is köszönöm

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Ja jól mondod így kell azt!! boltról boltra

sok sikert aztán nehogy vmi szart vegyél ;)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
nos intelt semmiiképpen, nem értem mért lenne kifizetõdõbb egy adott alkalmazásra szarabb és drágább proci, de köszönöm a segítséget! én is asus párti vagyok, már 7 éve asus alaplapom van és jó. viszont már annyira nem érdekel ez a komputter, szoval inkább olcsó és jó legyen. az, hogy egy alaplap kigyulladt nagyon nem befolyásol, már a 3dik sram láncom van 1 évben mégis sokan szeretik :) asszem ugy lesz, hogy nekivágunk a boltoknak oszt' ami lesz és fasza meg occsó' az bekerül a szatyorba és otthon összedobjuk. kössz a helpet mindenkinek! :-*

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Nyugi a gépet apám vette!!! Nekem csak a videókártyába volt beleszólásom ::)

Ja és a Gigabyte NEM SZAR!!!!!!!!!!!! SÕT

A bringát meg magamnak fizettem. SZóval no Santa Cruz bár ha belegondolok nem is rossz ötlet kérek egyet karácsonyra ;) ;D

Nem nem egyépként teljesen átlagos anyagiak közt élek anyám:tanár apám:számítógépmérnök

Yala : apám üzeni hogy vagy vírus vagy szar a gép és gyorsan vidd vissza ha új!!!!! (higgy apámnak ért hozzá) vagy a program rossz amivel csinálja vagy mindennél ezt csinálja???

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Van egy nagy problémám!!!!

Adott egy clevo 1,7 P4 Celeron notebook, 2000-es rendszerrel.
A user cd-t grabbel és a gép eccer csak kikapcsol. Utánna újraindít és 3 percen belül megint.
Mitõl lehet a ,hogy a gép ilyen önállóan (kilépés nélkül "lefagy" )...

ha felmelegszik a gép akkor már ki is kapcsol?
Segítséget elõre is köszönöm

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Más gyártónak nincsen ilyen progija?
Nem lát igeiglenes meghajtót a commander mert ez kazettás kamera nem tényképezõ

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Az Ulead lapját néztem és minden mást is.A dcs srácnak meg nincs szabad slotja :'(

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás

nekem 8 h milyen alaplapot vesz felõlem Gigabyte is lehet.

amúgy én a saját konfigomat ajánlom:
Asus P4P800
Intel P4 2.6GHz (northwood)
1024mb 400samsung ddr
MSI Gef 4 Ti 4600 128mb ram
120gb Maxtor 7200rpm vegyél ilyet tuti nyerõ!!!

1.
Ha ezzel azt akarod mondani hogy a Gigabyte alaplapjai szarok akkor tévedsz!

2.
Szegény egy gyerek lehetsz... Csodálom hogy nem santa cruz-t kaptál szülinapodra.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nem nekem gyulladt ki!!!!!!!!!!!!!!!!

De te láttad amint "lánggal ég"... ::)

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
nem nekem gyulladt ki!!!!!!!!!!!!!!!!

és nekem világ életemben Intel volt!!!! de hát nekem 8 h milyen alaplapot vesz felõlem Gigabyte is lehet.

amúgy én a saját konfigomat ajánlom:
Asus P4P800
Intel P4 2.6GHz (northwood)
1024mb 400samsung ddr
MSI Gef 4 Ti 4600 128mb ram
120gb Maxtor 7200rpm vegyél ilyet tuti nyerõ!!!

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
lor:
Haználj szûrõt a köv. címre: Mailer-Daemon@sogron.telnet.hu
Én ma tettem rá még 3 szót, mert jönnek a hirdetések, h vegyek cdt, meg "Mittu, need drugs?", meg növejjek péniszt...

Alaplap terén az új Gigabyte cuccok nagyon jók.
Az említett KD7 se rossz, bár sirusnak kigyulladt, szal ne vegyél olyat... :-X
Mellesleg ha a proci "kigyullad" (bár ehez elbacottul kell húzni/rosszul összerakni), az nem lángal ég, hanem kifordul, kb olyan lesz, mint egy rózsa. Pattan egyet, és kijön a bele.
on

F1 http://www.ulead.com...nload/trial.htm
DCn találtam 1 embernél 5.0...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
azt próbáltad,h mindenféle telepítgetés nélkül-lévén usb- csak bedugod a gépbe, és megnézed wincommanderben, h nincs e ott egy ideiglenes meghajtó?
mert nekem egy polaroid digis gépem van, csak csatlakoztatom, és egy kiszedhetö lemezmehajtóként látja a gépet, és tudok a kártya könyvtárszerkezetében turkálni.
csak egy tipp, de nemmüködik igy?

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Hi everybody!

Volna egy nagyon fontos kérdésem.Van egy Samsung VP-D15i kamerám amihez nincs szoftverem.A szoftver neve DVC Media 3.0(ezt írja a használati utasítás).Van egy 6.0 a neten de az szar mert 4 mega és nem is mûködik.Ha valakinek megvan vagy tud vmi címet ahol megvan jó lenne ha leírná nekem.Ha nincs meg akkor viszont kéne ilyen progi amivel be tudom másolni gépre a videóanyagot.A csatoló USB.A következõ progikat próbáltam:Ulead Video studio 6 és 7 de nem ismertek föl semmit.Jó lenne a segítség mert csináltunk bringás filmet.
Elõre is kösz!!!

Eff

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Ja a + az azt jelenti.

Nem akarom hogy Intel vs AMD határvillongás alakuljon ki én csak a véleményem meg 1 tapasztalatot írtam le azt is egy alaplappal meg a hülye haverral..
Egyépként télleg jók az AMD de apám Intelt akart hát ez lett. Nekem mind1 . Mûxik azt kész.

Télleg a Far Cry nincs meg vkinek??? mert nagyon kéne