az mp3 pro elvileg azért jó mert ugyanolyan teljesítményt nyújt 96kbit/s en mint egy mp3 192kbit/s en elvileg
A méretkülönbség meg ugyanannyi mint egy
96kbit/s és egy 192kbit/s es mp3 fájl között.
nem 5mb mondjuk hanem 3-4.
ami mondjuk 1000-1500 számnál már sok.
mondjuk a minõség részében nem hiszek
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Indította
lor
, 2003. november 28. 16:28
Írta 2004. április 18. - 11:08

Írta 2004. április 17. - 22:28

Igen thez jól mondod az mp3pro.ini.hu csinálta ezt... :-\
namost van egy szép kis adagom tölük és malõr lenne újra összevadászni, de közben egy ismerösöm ha minden igaz talált plugint...
remélem jó lesz :
namost van egy szép kis adagom tölük és malõr lenne újra összevadászni, de közben egy ismerösöm ha minden igaz talált plugint...
remélem jó lesz :

Írta 2004. április 17. - 22:12

Írta 2004. április 17. - 21:44

jaja.... :-\ és a lényege az, hogy ne legyen semmivel kompatibilis, minden öt használó alkalmazásra ujabb plugint kelljen feltelepíteni, csak h olvasni lehessen, csak azért h 5 kb-al kisebb legyen...
söt tömörített állományt ujra tömörítve legtöbbször nagyobb lesz a file.
lehet itt is ez van?
mi is az értelme?
söt tömörített állományt ujra tömörítve legtöbbször nagyobb lesz a file.
lehet itt is ez van?
mi is az értelme?
Írta 2004. április 17. - 21:38

Írta 2004. április 17. - 21:31

mindent tulbonyolitani, és h megsporoljon 5kb-ot egy 5 megás file-on...
én nem értem ezt a folyamatos ujitást, frissitgetéseket, mindent agyonbonyolításokat.
valami mp3 portál találta ki ezt, és saját mp3-ait áttette ebbe, h nehogy egymásik warez lap lopjon nem?
én igy emléxem...
és sok lökött használta tovább....
én nem értem ezt a folyamatos ujitást, frissitgetéseket, mindent agyonbonyolításokat.
valami mp3 portál találta ki ezt, és saját mp3-ait áttette ebbe, h nehogy egymásik warez lap lopjon nem?
én igy emléxem...
és sok lökött használta tovább....
Írta 2004. április 17. - 21:18

Írta 2004. április 17. - 21:13

S.O.S.
Van egy olyan problémám, hogy kiírtam az mp3-aimat és van amiket nem játszik le normálisan a Discman ,hanem összevisza serreg satöbbi...
Neroval írtam fel (6.03) és az egyik haverom aztmondta, hogy az MP3pro -s fájlokat ha NeROval akarom írni akkor kell hozzá valami kiegészítés vagy mi....
5.5höz tudna is adni, de az 5.5ös Nero meg nem ismeri fel az írómat...
szal kénne nekem ilyen kiegészités ???
vagy pedig mivel tudom felírni õket?
Segítseteeek
Van egy olyan problémám, hogy kiírtam az mp3-aimat és van amiket nem játszik le normálisan a Discman ,hanem összevisza serreg satöbbi...
Neroval írtam fel (6.03) és az egyik haverom aztmondta, hogy az MP3pro -s fájlokat ha NeROval akarom írni akkor kell hozzá valami kiegészítés vagy mi....
5.5höz tudna is adni, de az 5.5ös Nero meg nem ismeri fel az írómat...
szal kénne nekem ilyen kiegészités ???
vagy pedig mivel tudom felírni õket?
Segítseteeek

Írta 2004. április 17. - 12:52

Milyen programmal lehet azt megcsinálni hogy a felirat ne külön fájl legyen hanem egybe a filmmel?A vobsubot már próbáltam de nem tudtam rájönni hogy kell
Írta 2004. április 17. - 10:55

Én a GDF-en végeztem (már csak a diploma munkámat és az állam vizsgát kéne összehoznom), de azért én sem vagyok elájulva tõle. Talán elmondható, hogy az alapokat tanítják meg, de van amibõl még azt sem (szerintem).
Írta 2004. április 17. - 10:41

Megnéztem, és tényleg átírta az ELTE. Éppen ezért divathóbort, mert amikor én utoljára mult században felvételi tájékoztatót nézegettem, akkor még programozó matematikus volt. Van egy triatlonos ismerõsöm, õ meglett fejjel fizikus Phd-ként jár oda, és ha emlékezetem nem csal, õ is programozónak hivja a képzést.
A képzéssel egyébként sem ott, sem a mûszaki infon nincs maradéktalanul megelégedve a nép.
A poén az, hogy nem ott tanulod meg a lényeget, hanem magadtól. Az iskola csak arra kell, hogy legyen egy papírod róla.
A képzéssel egyébként sem ott, sem a mûszaki infon nincs maradéktalanul megelégedve a nép.
A poén az, hogy nem ott tanulod meg a lényeget, hanem magadtól. Az iskola csak arra kell, hogy legyen egy papírod róla.

Írta 2004. április 17. - 10:29

A programtervezõ matematikus egyetemi képzés, míg a programozó matematikus fõiskolai. Lásd a minden évben kiadott felsõoktatási tajtékoztatóban.
Nem menõség alapján megy az elnevezés, hanem minõség alapján.
Nem menõség alapján megy az elnevezés, hanem minõség alapján.
Írta 2004. április 17. - 08:59

Szerinted miben más egy programtervezõ matematikus mint egy programozó? Mennõbb az elnevezés, vagy mi?
Azt meg inkább hagyjuk, hogy én kit nem neveznék annak.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy én kit nem neveznék annak.
Írta 2004. április 16. - 20:00

+ vam programtervezõ matematikus. A GDF-en meg mérnök és gazdasági informatikus. Bár a mérnök informatikusok közt szerintem az az igazi informatikus aki a multimédia v. számítógép alkalmazás szakot választja, (én a biztonság szervezõket és a mûszaki managereket nem nevezném annak).
Írta 2004. április 16. - 11:07

Te tényleg komolyan gondoltad a kérdést? Ezek szerint te nem gyakran jársz mérnönök közé, ott mindennapos ez a tréfa. :-X
Számítógépmérnök viszont nincs, képzésben biztosan nem, de ilyen állásmegnevezést se láttam még sosem. Van mûszaki informatikus, programozó matematikus, esetleg egyebek a Gábor Dénesen.
Ja, és a villamosmérnökök között most már több a gyengeáramú, erõsáramúra már bárkit bevesznek.
Számítógépmérnök viszont nincs, képzésben biztosan nem, de ilyen állásmegnevezést se láttam még sosem. Van mûszaki informatikus, programozó matematikus, esetleg egyebek a Gábor Dénesen.
Ja, és a villamosmérnökök között most már több a gyengeáramú, erõsáramúra már bárkit bevesznek.
Írta 2004. április 16. - 10:29

Mi az a számítógépmérnök? ???
Az olyan mint a villamosmérnök, aki a villamosokat szereli?
Elösször is!! A villamos mérnök nem a villamosokat szereli!! Hanem Elektromos áram (ált. nagyfeszültségû) rendszereket tervez meg ...
Másodszor: a számítógép mérnök szerintem számítástechnikai rendszereket tervez meg, egyéni megrendelés alapján (hálózat, szerverek, munkaállomások, oprendszerek, alkalmazások) ... de, ha rosszul tudom javítsatok ki!

harmadszor: a mérnök legtöbb esetben tervez ... kivitelez ... de nem kétkezi munkát csinál!!
Írta 2004. április 16. - 10:15

Mi az a számítógépmérnök? ???
Írta 2004. április 16. - 02:59

Yala, nekem is volt ilyen gondom a pcmmel, aztan raktam bele meg egy hutot es egy idore megoldodott a dolog...en meg mindig arra gyanakszon hogy a proci hutojevel van valami gond...pl oreg/szar/tul poros...szerintem ez is lehet ok.
Írta 2004. április 13. - 23:09

YALA
Már leírtam : apám szerint vagy vírus vagy szar a gép úgy ahogy van és gyorsan vidd vissza amennyiben új.De látatlanban ezt nehéz megcsinálni.
De annak nagyobb a valszinûsége h vmi elromlott benne.
apám számítógépmérnök szóval egy pöppet ért hozzá
Általában akkor van gond, ha a gép megy legajább 6-8 órát és a sok a dvd ill, cd ( mivel combo) használat.
Egyébként kösz a segítséget, de messze van most egy kicsit Bp. ahhoz ,hogy elugorjak.
Írta 2004. április 12. - 00:12

ha már régebben felmerült: ugye senki nem a mistralban vásárol?...
Ugye tudjátok, hogyegy hatalmas rakás sz*r és ott vernek át, ahol tudnak, azaz vannak jobb helyek is... 
20-25-ért kapsz normális 128 megás lejátszót pendrájval, v 30-35-ért 256megásat.
na megyek locsókodni ;D
Ugye tudjátok, hogy

20-25-ért kapsz normális 128 megás lejátszót pendrájval, v 30-35-ért 256megásat.
na megyek locsókodni ;D