Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Indította
lor
, 2003. november 28. 16:28
Írta 2004. március 26. - 00:21

http://users.atw.hu/.../cwshredder.exe
ez a pici prigi lefuttatás után szépen kitakarítja az explorert a szemétkedõ férgektõl. nálam most megoldódott a thommey féle porbléma.
próba megyy.
ez a pici prigi lefuttatás után szépen kitakarítja az explorert a szemétkedõ férgektõl. nálam most megoldódott a thommey féle porbléma.
próba megyy.
Írta 2004. március 24. - 18:02

F1, http://www.bikemag.h...=4346;start=375. Itt van részletes leírás is. (26.oldal, 387.v)
Írta 2004. március 24. - 12:55

Nekem is ugyanilyen gondom van mostanában és bárhányszor(inkább akárhányszor)visszaállítom a kezdõlapot visszajön következõ bekapcsolás után.Ráadásul semmi program nincs ami gyanús lenne.Ez az Ad aware miféle program lenne,honnan tudnám leszedni?
Írta 2004. március 24. - 10:04

Írta 2004. március 24. - 05:23

Mysearch: ha feltetted a programjukat akkor a vezérlõpult/programok telepítése és törlésénél ott kell lennie ey uninstallnak. Ha nincs akkor kézzel kell kiírtanod (én ezt csináltam). Bemész a C:\Program Files\ mappába ott lesz egy Mywebsearch könyvtár. Abban van egy rakás dll, azokat kell kitörölni. De nem fogja megengedni hogy néhányat törölj, ezért ctr+alt+del megoldással a futó folyamatoknál le kell állítani minden gyanúsat. Van egy msovea vagy vmi hasonló nevû prog is ami fut azt is ki kell kapcsolni, meg az internet explorert (ettõl el fog tûnni a tálcád, de majd ha végeztél a törléssel akkor az új feladatra kattintva beírod hogy explorer.exe és elindul újból. Szal kitörölted a könyvtárat. Bemész a Start Menübe, Futtatás, beírod hogy regedit. Rákeresel a myweb-re. Jobb oldali részen lesz egy bejegyzés, a bal oldalon könyvtárszerkezet. Lesz egy olyan könyvtár hogy MyWebSearch. Azt gyakd le a francba. Keress rá még arra is amit mondtam hogy le kell állítani. Azt is irtsd le. Nagyjából ennyi.
Írta 2004. március 24. - 02:19

az explorerben még minig van egy reklámcsík, amit hiába kapcsolok ki, mert egy új oldal megnyitásakor újra elõjön, és a kezdõlapomat is a www.searchexe.com ra változtatja:(
Mi lehet a gond?
Nálam is van egy ilyen baj csak http://mysearchnow.com/ kezdölappal, de ugyanugy reklámcsík + még az asztalra is kidobált vagy 5 ikont, amit hiába tölök, visszarak... >

megoldás? :-\
Írta 2004. március 23. - 12:11

Köszi!
Többször lefuttattam az ad awaret, elméletileg a gép tiszta, de az explorerben még minig van egy reklámcsík, amit hiába kapcsolok ki, mert egy új oldal megnyitásakor újra elõjön, és a kezdõlapomat is a www.searchexe.com ra változtatja:(
Mi lehet a gond?
Thommey, ez nem olyan típusú virus, worm egyéb, hanem valószínûleg telepítette magát. Az installált programok között próbáld meg megkeresni és - elméletileg - egy sima uninstall-al le lehet szedni. (ilyen a Gator is, SaveSearch, stb.) Próba cseresznye.
ZooLee
Írta 2004. március 23. - 01:00

Írta 2004. március 23. - 00:25

Hm
Elvileg a kezdõlapot is kitisztítja. De mint ahogy azt sokan mondták, használj inkább nem windos böngészõt.
Ilyen plö az Opera. 10mega az installja, van teljesen magyar nyelvû is, létezik már hozzá normálisnak mondható java. Kicsit szokatlan elõször, nomeg nem minden oldal néz ki jól, de megéri áttérni. Ha kell, linkelek/felrakom.
...
A baj az, h ezt az üzit azért írtam 10percig, m kerestem azt a progit, amivel ez a search-kezdõlap dolog eltávolítható. Nekem CoolWebSearch volt benn sokáig, adaware leszedte.
Mind1, igyexem elõkeríteni.
Jah, és még1x:
http://index.hu/tech...itty0322/<br />
Elvileg a kezdõlapot is kitisztítja. De mint ahogy azt sokan mondták, használj inkább nem windos böngészõt.
Ilyen plö az Opera. 10mega az installja, van teljesen magyar nyelvû is, létezik már hozzá normálisnak mondható java. Kicsit szokatlan elõször, nomeg nem minden oldal néz ki jól, de megéri áttérni. Ha kell, linkelek/felrakom.
...
A baj az, h ezt az üzit azért írtam 10percig, m kerestem azt a progit, amivel ez a search-kezdõlap dolog eltávolítható. Nekem CoolWebSearch volt benn sokáig, adaware leszedte.
Mind1, igyexem elõkeríteni.
Jah, és még1x:
http://index.hu/tech...itty0322/<br />
Írta 2004. március 22. - 22:15

jah elmentem multkor erre a fereg kereso oldalra
es a mozillamon keresztul nem tudott turizni
de az vot am a tuti amikor winupdatet probaltam mozillan keresztul.
es csak pilogott az oldal, hoyg en mit akarok!
:-)))))
es a mozillamon keresztul nem tudott turizni
de az vot am a tuti amikor winupdatet probaltam mozillan keresztul.
es csak pilogott az oldal, hoyg en mit akarok!
:-)))))
Írta 2004. március 22. - 20:55

mindenkinek ajánlom figyelmébe a nem mikrofos alapú böngészõket amivel soha sincs semmi gond. Pl: Mozilla Firefox.
thommey: fingom sincs
thommey: fingom sincs
Írta 2004. március 22. - 20:48

Köszi!
Többször lefuttattam az ad awaret, elméletileg a gép tiszta, de az explorerben még minig van egy reklámcsík, amit hiába kapcsolok ki, mert egy új oldal megnyitásakor újra elõjön, és a kezdõlapomat is a www.searchexe.com ra változtatja:(
Mi lehet a gond?
Mi lehet a gond?
Írta 2004. március 22. - 19:28

Közületek találkozott-e valaki azzal a problémával, hogy az XP + SP1 nem hajlandó a CD-n elolvasni a .CAB fájlokat telepítés közben. Miután átmásolom a winchesterre az egész CD-t, sikerül telepíteni a programot. Érdekelne mi erre a megoldás.
Írta 2004. március 22. - 16:59

Írta 2004. március 22. - 16:47

http://index.hu/tech...nsag/witty0322/
Akinek van Norton Firewall / Panda Firewall / McAfee Firewall / AtGuard, tegye fel, ha eddig nem tette.
és futtassatok sûrûn írtókat.
Akinek van Norton Firewall / Panda Firewall / McAfee Firewall / AtGuard, tegye fel, ha eddig nem tette.
és futtassatok sûrûn írtókat.
Írta 2004. március 21. - 19:17

Írta 2004. március 21. - 19:15

A telefonhoz kaptál 1 progit, ami létrehozza az összeköttetést a telefon és a PC között. Azzal tudsz rátölteni, telefonszámokat csesztetni, stb.
Írta 2004. március 21. - 19:06

Írta 2004. március 21. - 19:01

kérdés:
Milyen progival tudnék átrakni képeket csengõhangokat gameket a sanyi ericsson t310-es emre adatkábelemmel!?
Azzal amit a telefonhoz kaptál.

Írta 2004. március 21. - 17:52

Férgek, egyéb ganék ellen:
AdAware: minden sz*rszemetet letöröl, van hozzá magyarítás, egyszerû kezelni, ingyenes.
Feltettem 2 db .exe fájlt ide:
johnmalkovich.kerekperec.hu/_temp/aaw6181.exe - ez a program
johnmalkovich.kerekperec.hu/_temp/aaw-lang-pack.exe - ez a nyelvi kiegészítés
Telepítés...
1. telepítsd az "aaw6181.exe" fájlt (soksok tovább)
2. telepítsd a nyelvi csomagot: "aaw-lang-pack.exe". Ez picit lassan indul, várni kell. Itt is tovább... majd elérkezel egy olyanhoz, ahol ki tudod választani a nyelveket. Alapesetben be van pipálva mindegyik, esetleg kiszedheted, amelyik nem kell. Majd tovább.
Váltás magyar nyelvre...
Lesz egy indítóikon, erre klikk. Felül látsz ikonokat. A második egy kék fogaskerék, SETTINGS felirattal. Erre klikk. A következõ panelen pedig találsz egy LANGUAGE FILE legördülõ ablakot, itt keresd meg a magyart (zászló is segít, ha nemtod mijaza magyar ;D). Ha megvan, leOKézod.
Ezután pedig 2. menüpont: VIZSGÁLAT.
Ha van idõd, alapértelmezett vizsgálatot csinálj, bár sztem elég a gyorsvizsgálat is. Az itt található BEÁLLÍTÁSOK gombra kattintva megadhatod, mit szûrjön, mit ne. Az alapértelmezett beállítás használható. Megadhaod, melyik meghajtót ellenõrizze (be lehet pipálni).
Majd FOLYTATÁS. majd TOVÁBB
Ha kész van, villogni fog egy randa tetû. Tovább mész. Valszeg soksok szemetet fog találni, fõleg, ha Kazaa-zol. Mellesleg
A KAZAAVAL JÖNNEK BE EZEK A CUCCOK, NE HASZNÁLJÁTOK!
Pipáljátok be a törlendõ elemeket. Használhattok jobb egérgombot, ha tudod mit akarsz
Aki nem tudja, mit töröljön...
Érdemes a COMMON mappában lévõ fájlokat, COOKIE jelzésû állományokat, valamint az olyan REGISTRY értékeket/kulcsokat, amelyeket nem Te telepítettél fel (plö: felteszed a Photoshopot, annak lesz registry értéke, monnyuk photoshop.reg. Ezt ne töröld, mivel Te tetted fel)
Amit mindig törölhetsz: CoolWebSeaech elemek, minden cookie állomány, ismeretlen fájlok.
Ami az egyik legfontosabb: FRISSÍTÉS...
Mivel ingyenes, bátran frissíthetsz neten keresztül is. Ennek módja:
Elindítod a programot. A felsõ ikonok sorában lesz egy földgomb, utolsó elõtti (kettõvel arrébb, mint a beállítások
), majd KLIKK.Megjelenik egy új ablak, lesz rajta KAPCSOLÓDÁS gomb. Erre kattintva felajánlja az új frissítés letöltését. Fogadd el. Ha kész, ellenõrizd a géped.
Ezt érdemes hetente legalább egyszer eljátsztani, mindennel együtt max 10 perc.
Ha vki nem ért vmit, szóljon nyugodtan
Soksiker
üdv
m
AdAware: minden sz*rszemetet letöröl, van hozzá magyarítás, egyszerû kezelni, ingyenes.
Feltettem 2 db .exe fájlt ide:
johnmalkovich.kerekperec.hu/_temp/aaw6181.exe - ez a program
johnmalkovich.kerekperec.hu/_temp/aaw-lang-pack.exe - ez a nyelvi kiegészítés
Telepítés...
1. telepítsd az "aaw6181.exe" fájlt (soksok tovább)
2. telepítsd a nyelvi csomagot: "aaw-lang-pack.exe". Ez picit lassan indul, várni kell. Itt is tovább... majd elérkezel egy olyanhoz, ahol ki tudod választani a nyelveket. Alapesetben be van pipálva mindegyik, esetleg kiszedheted, amelyik nem kell. Majd tovább.
Váltás magyar nyelvre...
Lesz egy indítóikon, erre klikk. Felül látsz ikonokat. A második egy kék fogaskerék, SETTINGS felirattal. Erre klikk. A következõ panelen pedig találsz egy LANGUAGE FILE legördülõ ablakot, itt keresd meg a magyart (zászló is segít, ha nemtod mijaza magyar ;D). Ha megvan, leOKézod.
Ezután pedig 2. menüpont: VIZSGÁLAT.
Ha van idõd, alapértelmezett vizsgálatot csinálj, bár sztem elég a gyorsvizsgálat is. Az itt található BEÁLLÍTÁSOK gombra kattintva megadhatod, mit szûrjön, mit ne. Az alapértelmezett beállítás használható. Megadhaod, melyik meghajtót ellenõrizze (be lehet pipálni).
Majd FOLYTATÁS. majd TOVÁBB

Ha kész van, villogni fog egy randa tetû. Tovább mész. Valszeg soksok szemetet fog találni, fõleg, ha Kazaa-zol. Mellesleg
A KAZAAVAL JÖNNEK BE EZEK A CUCCOK, NE HASZNÁLJÁTOK!
Pipáljátok be a törlendõ elemeket. Használhattok jobb egérgombot, ha tudod mit akarsz

Aki nem tudja, mit töröljön...
Érdemes a COMMON mappában lévõ fájlokat, COOKIE jelzésû állományokat, valamint az olyan REGISTRY értékeket/kulcsokat, amelyeket nem Te telepítettél fel (plö: felteszed a Photoshopot, annak lesz registry értéke, monnyuk photoshop.reg. Ezt ne töröld, mivel Te tetted fel)
Amit mindig törölhetsz: CoolWebSeaech elemek, minden cookie állomány, ismeretlen fájlok.
Ami az egyik legfontosabb: FRISSÍTÉS...
Mivel ingyenes, bátran frissíthetsz neten keresztül is. Ennek módja:
Elindítod a programot. A felsõ ikonok sorában lesz egy földgomb, utolsó elõtti (kettõvel arrébb, mint a beállítások

Ezt érdemes hetente legalább egyszer eljátsztani, mindennel együtt max 10 perc.
Ha vki nem ért vmit, szóljon nyugodtan

Soksiker
üdv
m