Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Írta 2005. május 03. - 14:33

-Amit Jorus irt pl az is jo megoldas.
-Viszont en a helyedben bongeszot cserelnek es elkezdenek megbaratkozni a Mozilla Firefoxxal. Sokkal jobb gyorsabb szebb, es tobb mindent be tudsz allitani es a lenyeg 40% kevesebb ratyi jon at rajta mert mindent a Microsoftra irnak.
-Olyat is tudsz meg tenni ,hogy a programok hozzadasa stb itt van olyan ,hogy programok hozzaferhetosege es alapertelmezesei menupont itt egyszeruen azt valasztod ,hogy ne a mediaplayer 10 legyen az alapertelmezett bongeszo ,hanem akarmi mas vagy eppen semmi.
Mert ha nincs lejatszod alapertelmezve akkor raklikknel megkerdi ,hogy mit csinaljon a szerencsetlen winfos. ha meg letoltod ,akkor elintitod te kulon a lejatszodat.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. május 03. - 14:15

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
vendég_fac€_*
Írta 2005. május 03. - 14:12

Most frissítete nekem a windows a media playert 10-esre:) és mostmár minden videot elkezd a netrõl lejátszani és nem engedi hogy letötsem. álltalában meg tudom oldani a egy jobbklikel a dolgot, de a totalcar honlapján ez nem megy:(
néztem a beállításokat de nem találta semmit se amivel ki tudnám kapcsolni ezt. Hol lehet ezt a funkciót(hogy mindent egybõl elindít a netrõl) kikapcsolni?
nem vagyok nagy guru szal biztos egyszerû a megoldás.
Írta 2005. április 25. - 13:38

Ride everywhere.
.
Írta 2005. április 25. - 12:19

Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. április 25. - 11:30

Gui! Ezt csak neked

http://toastytech.co...itimeline2.html
Ride everywhere.
.
Írta 2005. április 24. - 01:20

Ha gyenge a szamitogep akkor ne is probalj xp t tenni ra. Mert ha fel is megy csak magadat idegesited vele.Javaslatom keresd meg a drivert a cdn vagy ha netan nem lenne gyarto honlap letolt driver es feltesz. Ha ezek utan se menne akkro.
www.windowsupdate.com
Azert a regi op rendszereket sem szabad leirni

edit: bocs a helyesirasi hibakert de 1:24 kor kimenot kapott a helyesiras ellenorzom
Tom Ritchey
Írta 2005. április 24. - 00:12

szerintem az illesztõ program telepitése ott tallóz és a lemezen szétnéel *.dll fájlok után nyomozva.
ha igy nem akor gyártó honlap és utána uj oprendszer.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. április 23. - 21:26

Írta 2005. április 23. - 21:19

régen ugy nézett ki a Zoprendszer felrakás a gépre, hogy format, majd win telepítés, utána minden egyéb hardver telepítése...
msot meg win telepítõ, beépített format, és kész is a rendszer.
szal érdemes felrakni egy minimum win2k-t, xp-t, és nem egy letünt kor oprendszerét alkalmazni.
ja, és rengeteg progi mondja, hogy 80on már nem fut...
a gyártó honlapját próbáltad már amúgy?
Írta 2005. április 23. - 21:14

Írta 2005. április 23. - 21:10

Írta 2005. április 23. - 21:09

Egy kis segitseget kernek. A tesomnak van pecsett egy gyenge gepe. Es az a helyzet hogy van rajta usb port. De megsem ismeri fel a pendriveot. Milyen program kell ahhoz hogy felismerje? Vagy a windows 98 a baj? A segitseget elore is koszi. bye
Írta 2005. április 23. - 21:03

vagy abit nf7-s
ez olyan 13-15e
rob: akkor olyat nezz ,ami birja majd a kovetkezo cpudat is. igy akkor vehetsz majd egy nem dobozasat es sporolsz rajta vagy 2-3e igy mar nem is jarsz rosszul.
Tom Ritchey
Írta 2005. április 23. - 18:56

Tudnátok ajánlani valami alaplapot, ami olcsó, megbízható és van rajta USB 2.0?
Tuningolni nem szeretnék, integrált hangkártya nem létszükséglet (bár anélkül úgysincs...

A mostani lapom haldoklik, viszont kéne gép, amíg összejön a cash a laptopra.

Írta 2005. április 23. - 18:38

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 23. - 15:53

nekem meg nem halt meg semmim

Tom Ritchey
Írta 2005. április 23. - 13:19

Írta 2005. április 23. - 12:55

Nekem a cpum ,most 3.2 cpukat megveri bizonyos dolgokban es rakoltottem kb 5 e ft! a hutore!!! tap az jo cpuhoz is kell tehat az nem mervado.
Ha meg ilyen cuccot akarnek venni az also hangon is legalabb 30000ft szal nem osztom a velemenyed.
rob: sokkal jobb hatasfok es hutes illetve ezt is ha gagyi vagy gyari a huto akkor 30000 ha jo minoseg 50000 uzem ora utan cserelni is kell(ene).
Nekem a gepem ,most igy szuper halk (film es tv tunerezes kozben nem visit mint a diszno) es agyon van huzva.
Tom Ritchey
Írta 2005. április 23. - 12:34