Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A PFC meg tök mind1 !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

amig azt adnak a kezembe és annyiért, hogy nekem jó legyen, addig tökmindegy hol veszem.

erre célzott.
erõsen nézd meg h azt adnak e a kezedbe amit kifizetsz.
nem egy bolt próbálja bejátszani, hogy...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
amig azt adnak a kezembe és annyiért, hogy nekem jó legyen, addig tökmindegy hol veszem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
A mistral megbízhatatlan!

Ride everywhere.

.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha abban a chieftech-ben nincs aktiv pfc, attól még jó? gondolom a mostaniban sincsen, és nem vágom teljesen, hogy pontosan mire jó.
holnap felhivom a mistralt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Rob: chieftech 410 bõven elég, nekem 360-as visz hasonló konfigot. Az élettartam gari miatt annyiért nagyon megéri! PFC-t nem tudom pontosan, különféle verziókat hallottam. Az egyik az hogy energiatakarékosabb.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Dr. Stein en meg nem talalkoztam ilyennel :(
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
rob szerintem van hozza valami atalakito ... de 410 es csiftek siman jo vetel ennyiert mert a vargane 400 tap 5e szal siman jo a csiftek ennyiert. es ezt olvasd el van benne egy ket erdekes cucc
http://www.remote.hu...hp?id=33&page=1
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
közben énis kérdezek: mit gondolunk a cooler master tápokról? 430-as van bruttó 10-ért. és mi benne a passive pfc? [mert enermax csak bruttó 25-ért van :) és hát öszintén azért ennyit már sajnálok érte.]

edit: találtam chieftech 410-est, az elég nekem? EZ AZ
edit2: mistral-nál van, de ott azt irja, hogy 24 tûs, a honlapon meg az van, hogy dual 20/24 tûs. melyikek kell hinni? 11.240 bruttóba, ez még nekem elviselhetõ.

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Hali!

Java-ból szeretnék lekérdezni Acces (MS Jet) adatbázist. Menne is a dolog, de van négy olyan oszlopom, amiben olyan értékek szerepelnek, mint pl. "(1M,23)". Erre olyan SQLException jön, hogy "Hibás karakterérték a CAST hívás x. oszlopában..." - vagy vmi hasonló. A gond az, hogy ha kiürítem a mezõket, akkor nem ad hibaüzenetet, ha egyenként bármelyik karaktert tüntetem el (mert elõszõr a zárójelre gyanakodtam), akkor kapom a hibaüzenetet.

Találkozott már valaki hasonlóval? Ötlet a megoldásra?

Köszi!
"always look on the bike side of life"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
érdekes, mostanában napi 10-12 órát megy a gép (szeptember óta kb) és még semmi baja nem volt. bár most lehet, hogy lesz :) köszi, keresek is valami tápot.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
amúgy a vargáné tápokkal annyi a kezelési útmutató ha 0-24 ben megy a gép akkor fékl évente ha általános használat mellett pedig évente csere. Így kicsi a baj lehetõsége.

enermax ... bocs elfelejtettem :D
Tom Ritchey

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ja, "Vargáné és társa" márkájú tápok és hasonló minõségi termékekbõl könnyen baj lehet....:-/
számítógép-szaki haver is ezen akart spórolni, aztán kigyulladt a táp, a gép teljesen galylra ment, még jó hogy nem éjjeli letöltés közben gyulladt ki, és nem lett belõle nagyobb baj.....
Autist Team:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Thermaltake-t én nem komálom, de ez egyéni dolog !
Zalman, Chieftec, Enermax az örökhármas.

Nekem pl. SuperFlower van amit nem ismernek túl sokan, 14 (!) centis benne a venti így annyira halk, hogy nagyon, a bele meg egy az egyben Enermax (ugyanaz gyártja õket csak más matrica kerül rá), 5%-ra van állítva az ingadozási riasztás a hardvermonitorban és még sosem riasztott annak ellenére, hogy elég disznó gépet visz !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás

36 fok idle aztán majd nézd meg full-on is !
A táp meg egy idõzített bomba, az elsõ adandó alkalommal cseréld le !

Biza a tápot sûrgõsen cseréld le tuning mellett ugyanis a cpu áramfelvétel akár 50w is megnõhet !

A codegen tápok vegyes mûködésûek vannak amik örökélet plussz 2 nap van ami 1 év alatt megmakkan :( illetve a másik fõ baja ,hogy a ráírt 400 w ot csak csúcsban és rövid ideig tudják leadni.egy márkás 300w táp csúcsban akár 350 is le tud adni vannak köztük olyanok amik még tartósan is akár.

Tudom ,hogy savazás lesz belõle de best buy a zalman ,thermaltake ,és a chieftech, ezekbõl vegyél egy 400W os ha lehet 12cm es tápot így halkul a géped nagyobb lesz a teljesítményed és nyugodtan alhatsz ;)

egy ilyen táp viszont 10-25 e kozott van de ezen tényleg nem érdemes spórolni ,mert nagyon nagy kárt tudnak okozni ,ha netán mégse tudod kicserélni a tápot a fentiekre ,akkor egy maxx cuccott feltétlen tegyél be. A fenti tápok azért is ilyen drágák ,mert tartalmaznak ,minden védõ áramkört és sosem robbanak fel :)))
Tom Ritchey

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
36 fok idle aztán majd nézd meg full-on is !
A táp meg egy idõzített bomba, az elsõ adandó alkalommal cseréld le !

Mer' egy állat vagyok !

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
vigyazz masok az ertekek idle ben es terhelve !!!! kb meg 10 fokot is emelkedhet rossz esetben. bar az meg belefer
gratula a tuninghoz ;)

edit:memory igy mennyi? mik a timeing ertekei?
Tom Ritchey

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
emeltem fél századot (1.5 helyett 1.55) és 2.5 ghz eddig okés, bár még nem kezdtem el játszani vele komolyabban. lehet, hogy feltornázom 1.6-ra. sandra szerint még mindig csak 36 fok a proci. bár a ház oldala nincs rajta.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás

hõtermelés nõ
szilicium élettartama csökken

viszont ha elvezeted a plussz ho termelest akkor nem csokken csak elhanyagolhato mertekben az elettartalm.

erdemes utana nezni a cpud tipusanak es ,hogy hogyan gyartottak.

Az en cpumat eloszor 1.5v gyartottak majd u.a kiadtak gyari tuningal 1.6V on 2.2 kent ... 133 FSB vel de a belso bel ugyan az maradt.

ha 1 max 2 tizeddel elmelsz nem igazan romlik az elettartalm st semmit ha te csinalod meg a "gyari tuningot" viszont ha a gyrai tuningra raksz ra egy lapattal akkor csokkenhet jobban az elettatrtalm.

MIndenesetre az en cpum 1999 es gyartas es 2 eve huzott mint a diszno :)))
edit : huztunk 2.2 nem regen meg egy 3.2 es is mind ketton 0.1 V emeltunk es semmi gaz nem volt. Mondjuk a huto rajta thermaltake volt allithato fordulattal :)
nekem meg egy glacialtech silent breeze 3 as van es 2 db 8 as a gep hatuljaban :)
Tom Ritchey

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
igen ,de ezt csak is jó táppal és a maxx védõ áramkörrel próbáld ki. Biztos ami biztos.

es 2 szemed a homeron :)
Tom Ritchey