Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Ha csak adattárolásra használja jó igyis, ottholra(+ha nincs hova rakni, úgy tele van a gép :D)!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
BIOSban rendesen be van állítva a boot sorrend?
néhány vinyó nem szereti ha cableselectre van állítva, pl az enyém se megy úgy otthon, itt a cégnél pedig hibátlanul megy.
vinyó meg cd ha lehet ne legyen egy szalagon, mert lassítják egymást ;)

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
cd-rom és a vinyó jumpereket nézted?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Miért van, hogy a gép nem minden bootcd-vel indul el? (a cd-vel nincs baj, máshol megy)
A másik: az ide2-esre raktam van egy írót meg egy vinyót és cserélhetõ lemeztkémt tünteti fel a windozze, ráadásul nem elérhetõ. A vinyó szerinte még nincs formázva, de nem is tuudom megtenni, mert a valami hozzáférrésmegtagadvaszerût ír ki. ( Linuxba csak a vinchi nem megy, de ott érthetõ.) No ?

Ride everywhere.

.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

azt használtam...

Ja, ok, csak mert azt írtad, hogy www.tar.hu/conorsoxám.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ezer vírus, ezernyi alapvetõ rendszerhiba, ezer idétlen dll... havi ezer újraindítás, no ezek nincsenek a linuxban :). Ja és nem kerül 30-40 EZER-be :P .

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
azt használtam...
de idõközben válaszoltak(!!!) és megírták hogy mi volt a tré: nevezetesen hogy belekeveredett egy mpg fájl az egyik feltöltésnél a képek közé.
de megtaláltam, letöröltem, minden okés és béke van meg harmónia:)
Autist Team:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha csak képeket rax fel, akkor ne a webtárat (www.tar.hu/konorka) használd, hanem a képtárat (kep.tar.hu/konorka).

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
áhááá
megvan

megy ez
a végén még weboldalat is csinálok:D

ezer köszönet

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
nem kell csinalni bele semmit...

mivel ezt egy automata rendszer keresi folyamatosan igy csak a file meglete kell hozza.
Total Commander
Shift+f4
beirod index.html
lemented uresen
feltoltod aztan jo napot.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
és ha csinlok worben egy index.html-t szép kék háttér + 3 betû, az jó lesz nekik?:)

aztán ezt töltsem fel a web.tar.hu-s ftpre és kész?
nem értek én ehhez...

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

hmm eleg erdekes, most lehet hulyeseget irok ,de nem tudom a pontos infot , tuzfal van-e? ,mert az nekem okozott csont ugyanilyet.
ping-elni tudsz e cimet vagy azt is blokkolja?

Tûzfal jólmegy, traceroot megy, pingelni is tudok, ftp is megy, kizárólag az oldalak nem öltõdnek be. Ma pakoltam újra mindent mindkét gépen, de semmi. MTU-t is emlegettek már, valszeg télleg az lesz.

A kep.tar figyelmeztetésérõl
freeweben u.ez van, ha nincs index.html-ed. Kaukker jólmondta.
ha válaszolni akarsz -bár úgyse írnak-, info@tar.hu.

csoki
The Sensual Woman

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
az a baj, hogy "csak képek" vannak fent. Rakj fel egy index.html-t, aztán csöndben lesznek... ;) Elvileg nem szabadna (asszem) csak file tárolásra használni a tárhelyed, hanem valamiféle honlapnak is kellene lenni. (ezért írták, hogy "nincs kezdõoldalad").

Szerintem. Ha nagy baromságot írtam javítson ki valaki. :D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
(Ez egy automatikus üzenet. A fenti figyelmeztetésre további haladékot a
rendszer üzemeltetõinek nem áll módjában biztosítani.)

de azért megpróbálom

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
mi lenne, ha válaszolnál nekik, hogy mi van? ;)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
most kaptam:

Kedves Felhasználónk!

Tájékoztatunk, hogy az általad üzemeltetett http://www.tar.hu/conor1326 oldal megsértette a házirendet.

Megsértett szabály:

- Tárhelyeden olyan adat található, amely a fent említett címrõl nem elérhetõ, vagy
nincs kezdõoldalad (index.html, index.htm, vagy index.php).
Figyelj arra, hogy szerverünk a kis- és nagybetûk között különbséget tesz.

Kérjük, hogy a fent jelzett szabálysértést legkésõbb 2005.05.08 éjfélig javítsd ki,
ellenkezõ esetben a tárhely regisztrációdat, beleértve az azon
található kép és web adataid töröljük. Ennek visszaállítására a törlés
után nincs mód.

A házirendet a következõ oldalon tudod elolvasni:
http://tar.hu/tar/regisztracio

(Ez egy automatikus üzenet. A fenti figyelmeztetésre további haladékot a
rendszer üzemeltetõinek nem áll módjában biztosítani.)

--
Tar.hu
info@tar.hu

mit kéne tennem?
mert ez nekem kínai
csak képeket töltögettem fel...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

feltettem még egyszer az alaplapi drivert, és láss csodát, szakit a kártya ezerrel :)
köszi iljics, cserébe megveszem a markolatot, amit rendeltem ;)

Szuper ! :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég

láttam a múltkor Mac Mini-t... ehh....
Istenkirály gép, gyönyörû kivitelben, hang nélkül, nagyon jónak tûnõ op.rendszerrel (rövid tapasztalat), és mondtam már hogy gyönyörû? :D

(halkan jegyzem meg, hogy az ára sem horror ;) )

4 évig megintfoson dolgoztam, 1 hónapja hagytam el a céget, de os7-tõl, az x-ig mindet használtam(grafikai meló), hát örülök hogy nem kell tovább reklamálásokat hallgatnom a megrendelõktõl hogy nem szinhû a nyomat....
egyszerûen egy ilyen gépbe(ami szerintük munkára van), hogy rakhatnak nvidia csippet, +jópénzért raknak bele radeont is.:P érdekes pc-n(persze jól összerakott) egybõl tökéletesek a szinek. És ezek csak a szinek 800-ezer dolog van még ellene, amiért soha többet mac(hozzáteszem 1 éve dual G5-ön voltam és jobban fagyott mint az otthoni amd-m és lassabb volt bármilyen grafikai alkalmazás mint egy sima 3gigás pc-n/teszteltük õket sokat/) Az alsókategóriát meg nem szabad megvanni(csak nézd meg a memóriát benne, + motorola nemrég csõdközelben volt(szerintem ez mindent elmond). A lényeg, hogy már nem a régi tényleg összeválogatott mac-ek ezek, ez már marketing(ipod-hoz kiadva, másra kula)!

Azt még azért, hogy a g5-ök háza zseniális, egyszerûen egy venti lehût benne mindent hang nélkül, hogy még a nadrágszáram is lobogott, olyan erõvel, sok pc-s házgyártó tanulhatna tõlük, de ez csak a ház...sajnos!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
feltettem még egyszer az alaplapi drivert, és láss csodát, szakit a kártya ezerrel :)
köszi iljics, cserébe megveszem a markolatot, amit rendeltem ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
hmm eleg erdekes, most lehet hulyeseget irok ,de nem tudom a pontos infot , tuzfal van-e? ,mert az nekem okozott csont ugyanilyet.
ping-elni tudsz e cimet vagy azt is blokkolja?

nem tudom az adsl nel hogy muxik nekem csellom van es hasonloan osztom w2k val azert kerdem ,mert nekem kell regelni a mac cimet a halo karinak a szolgaltatonal es az is tud ilyen galibat okozni ,mert volt ugy ,hogy magatol atirodott....

osztas nelkul muxik-e a net?

masik gepen ami ezektol fuggetlen muxik-e a net?

hirtelen ennyi.
de majd meg :chin:
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin: