Szerintem is a beallitasokkal van a baj azert nem szol. Allitsd Aux-ra es az alatta levot pl "What U Hear"-re Es ugyelj ra hogy a mixerben az elobbi ne legyen kikapcsolva/ lehalkitva. (Feltetelezven hogy igy van ossze dugva a hangkartyaval)
GUI neked mindket problemara tudok elvileg megoldast.
Az SB Live nal a .1 "csatorna" nem volt rendesen konfigolhato ezert trukkozni kellett.
A lenyeg hogy miutan beallitottad mentsd el presetbe es ugy sosem lesz kikapcsolodva.
A beallitast ugy tudod elerni (me'ly aktivalas deaktivalas) hogy a cmss funkciojat kapcsolod ki-be a livenak. Az audigynel ez mar egyertelmuen megtalalhato. Viszont a live-nal en csak a playcenter (ha jol emlekszem) egy kis kinyilo fuleben (nem minden nezetben jelenik meg) talaltam meg asszem radio gomb formajaban. En csak ott tudtam ezt allitani ,de ott rendesen (legalabbis a regi mixerben nem volt allithatosag).
Onnantol nem 4.0 hanem 5.1 ben szolt.
A tavkapcsoloval valami tulerzekenysegi geb*sz van mert szerintem radioszennyezettseget erzekel, vagy frekvencia zavar van es ezt allandoan leforditja gombnyomasokra. Csak egyetlen 1 dologgal tudsz rajta segiteni. Addig rakosgatod a szenzorjat amig jo nem lesz. Elobb-utobb sikerulni fog.
A beallitasokkal nem fog sikerulni. De ellenorizheted a teszt progival hogy mikor jo (amikor nem vilagitanak a zold lampacskak alaphelyzetben)
Nekem a teletextel van bajom. Mivel webszerveres alapu, halozati dolgokat igenyel es bongeszoben fut. De nekem mar joideje nem jon be csak tolt... tolt... es semmi. Regen mukodott (talan mikor meg nem volt net :-o) Pedig elvileg csak tcp-ip kell neki
Ja akinek esetleg van igenye arra hogy a pctv vision-ben mukodjon az osszes tomoritesi mod az irjon privit