Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Lacley:
http://forum.bikemag...highlight=gamez
;)

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nemámúgymegyaz! :D
kell egy bootmanager, meg egy másik particio amire rárakod.
pl bootmagic, vagy vamos.
http://www.vamos.de/...tman.html#sampb
ez még ingyenes is azt hiszem

meg amúgy ha felrakod a carma-t akkor az exe-n jobbklikk, és ott van vhol hogy compatibility mode, mellete pipa, és talán akkor megy XP alól is

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Hali!

okos kerdes: szeretnem az xp-m melle feltelepiteni a 98-at is, hogy tudjak carmat jatszani :) van vmi kulonleges dolog amire figyelnem kell, vagy ugyanugy csak felnyomom, mint mas oprendszert? xp-bol lehet setup dupla katt, vagy ms-dos?
valaszboritekert cserebe tovabbi okos kerdeseket kuldok:)
Elore is koszi!
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ez nagyon durva:
http://linux.hu
Szerintem csak ma lesz ilyen a link, de asszem igencsak megszívjuk pár hülye politikus miatt, Európai únió is nyalja a rohadt amerikaiak seggét, és az itthon vagy álltalad írt progikért is más kapja majd a lóvét. Te meg fizethetsz érte. Kurva annyukat!!!
(Nesze neked mikrofosnyalás)

Ride everywhere.

.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
homályos?
vlc is kilõve

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Rakd fel a 10-es WM-et. Jó homályos. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
vlc, írtam linkelõbe, próbáld ki!
http://www.videolan.org/

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Windows Media Player 9 vagy újabb kell neki, vagy B tervként Windows Media Encoder 9.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Milyen kodec kell a Lor által belinkelt videjókhoz? (wmv) ACE legujabbja fennt van de hiányol még valami...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ha Firefoxból IE-be exportálom a kedvenceket, a hosszú ékezetes karakterek rosszul jelennek meg. Miért van ez? Ha commanderben megnézem F3-al a bookmarks.html-t akkor is ez van, viszont ha egy böngészõvel nézem meg ott meg jó minden???

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
csak az a furcsa hogy eddig ment úgy is, hogy nem volt összekötve kábellel a hangkártya és a tv kártya. Most hogy össze van kötve nem tudom szoftweresen állítani a hangot a saját progijából, csak a winfosban, illetve a hifin amin szól ugye!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Szerintem is a beallitasokkal van a baj azert nem szol. Allitsd Aux-ra es az alatta levot pl "What U Hear"-re Es ugyelj ra hogy a mixerben az elobbi ne legyen kikapcsolva/ lehalkitva. (Feltetelezven hogy igy van ossze dugva a hangkartyaval)

GUI neked mindket problemara tudok elvileg megoldast.
Az SB Live nal a .1 "csatorna" nem volt rendesen konfigolhato ezert trukkozni kellett.
A lenyeg hogy miutan beallitottad mentsd el presetbe es ugy sosem lesz kikapcsolodva.
A beallitast ugy tudod elerni (me'ly aktivalas deaktivalas) hogy a cmss funkciojat kapcsolod ki-be a livenak. Az audigynel ez mar egyertelmuen megtalalhato. Viszont a live-nal en csak a playcenter (ha jol emlekszem) egy kis kinyilo fuleben (nem minden nezetben jelenik meg) talaltam meg asszem radio gomb formajaban. En csak ott tudtam ezt allitani ,de ott rendesen (legalabbis a regi mixerben nem volt allithatosag).
Onnantol nem 4.0 hanem 5.1 ben szolt.

A tavkapcsoloval valami tulerzekenysegi geb*sz van mert szerintem radioszennyezettseget erzekel, vagy frekvencia zavar van es ezt allandoan leforditja gombnyomasokra. Csak egyetlen 1 dologgal tudsz rajta segiteni. Addig rakosgatod a szenzorjat amig jo nem lesz. Elobb-utobb sikerulni fog.
A beallitasokkal nem fog sikerulni. De ellenorizheted a teszt progival hogy mikor jo (amikor nem vilagitanak a zold lampacskak alaphelyzetben)

Nekem a teletextel van bajom. Mivel webszerveres alapu, halozati dolgokat igenyel es bongeszoben fut. De nekem mar joideje nem jon be csak tolt... tolt... es semmi. Regen mukodott (talan mikor meg nem volt net :-o) Pedig elvileg csak tcp-ip kell neki

Ja akinek esetleg van igenye arra hogy a pctv vision-ben mukodjon az osszes tomoritesi mod az irjon privit :D

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
annyival egeszitem ki hogy a pinnacle progiban is allitsd be ahova dugtad a hangkarit !
nekem is ilyen tv karim van es 5.1SB live ! on csak akkor szol a melynyomo ha a recrording settingsben is bepipalom az aux in meg a playing controlban is :D

neked nem fagy a taviranyito ,mert nekem olyan hogy gondol egyet es mintha raultem volna ossze vissza minsdent elindit van ugy 2 napig jo ... probalkoztamminden taviranyito prg vel ,meg com port beallitasokkal semmi. Neked volt ilyen?
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
windows recording settingsben ki kell jelölni a lineint. vagy amelyikbe dugtad a hangkártyán a drótot

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Van egy olyan problémám, hogy a gépemben lévõ PinnaclePCTV Pro tv kártyának sehogy sem tudok hangot varázsolni. Kép az van rendesen de hang nincs! Egyébként minden másnál van hang, tehát mp3, meg filmek szólnak rendesen. Friss drivert is instaláltam hozzá, s a video drivert el is fogadta, de az audio drivernek csak a régit, az újjal nem volt hajlandó menni! nem értem mi lehet a baj!!!!!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
"Nem hinném, hogy létezik olyan ember, akiben genetikailag bele van kódolva a linux, ezért tanulni kell. "

Egy biztos van, Õ Linus Torvalds :))

Szerintem van amikor jo a szinkron ha belefeccolnek idot es energiat.
Vannak honi talentek is. Pl a southpark (nem kell rohogni) egesz jol sikeralt (nem a cool tv-s) De szerintem is az eredeti hang legtobbszor az igazi, kiveve persze nehany kulfoldi szinesz gyerekes vagy total nem odaillo hangjat. :-o

Vegul pedig egy a topicba illo kisse brutal de vicces megnyilatkozas (forras dc):
Firefoxot használjanak csak a gyávák. Az Explorer az igazi férfiak böngészoje! Veszély, kaland, nyitottság! Ez kell a hardcore usernek.
no comment :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én filmekkel szinkron buzi vagyok, de amúgy játékot progit nem kell magyarítani

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

És szinkronnal szar a film, mert elferdítik a szöveget és nem jönnek át a poénok vagy a párbeszédek.:(

Ez így igaz

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
NEm vagyok amerikabbuzi, és szeretem a magyar nyelvû játékokat. Igaz ritkán találkozom velük, (mert ritkán játszom :) ) De örültem volna ha anno Pl. a sam 'n max slengjeivel együtt magyar lett volna. (még így is fetrengtem rajta, elõ is veszem minnyá :) )
Õõõõ, ez mi? :
http://hem.passagen....ane/xntrik.html

Ride everywhere.

.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem tudom, én értek mindent felirat nélkül is;)
És szinkronnal szar a film, mert elferdítik a szöveget és nem jönnek át a poénok vagy a párbeszédek.:(
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.