Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Az sp/2- es csomaggal már tényleg ok lehet, mások mondották, akiknek elhiszem, de nem fogom felrakni, mert elég buta egy rendszer, amire akkor jöttem rá amikor a lin konfigurálhatóságát felfedeztem.
Zolika: befejeztem, mint mondtam SOHASEM FOGOD MEGTUDNI ;) Nembaj kellenek prolik is :)

Sp2 tényleg kiru.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nekem is volt punk korszakom de hálistennek 16 évesen kinõttem belõle.
inkább azok a prolik akik hagyják hogy a fiaik/lányaik nõjenek mint a dudva bele a világba, mindenféle kontroll nélkül, csak azért hogy minden este berughassanak, fetrengjenek a parkban, lehúzzák azokat akik esetleg a két kezükkel keresik a betevõt.
valószínüleg sosem fogom megtudni hogy ebben mi a jó. az is lehet hogy tudom milyen, és nem akarom hogy egyre több szenny árassza el az országot.
én azt mondom hogy inkább legyél 2x annyira fogyasztó mint amennyire valaki is punk tud lenni. és akkor viheted valamire. nem sokra, de nem az utcán fogsz lakni 40 évesen. anyáddal, babettával, macskával.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Az sp/2- es csomaggal már tényleg ok lehet, mások mondották, akiknek elhiszem, de nem fogom felrakni, mert elég buta egy rendszer, amire akkor jöttem rá amikor a lin konfigurálhatóságát felfedeztem.
Zolika: befejeztem, mint mondtam SOHASEM FOGOD MEGTUDNI ;) Nembaj kellenek prolik is :)

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én ma benn a cégnél nyomtam egy resetet, 256ramos a gépem :) szarból várat effektus ;)

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Témához szólva winfos 98 tényleg egy nagy fos. De mióta zixpém van nem panaszkodom. 98-at nem is használtam sokáig. Inkább ME-t, az meg majdnem egykutya 98-al, de legalább fele annyi idõ alatt betöltött anno mint a 98. Az zixpé meg már nem olyan rossz. Belassulások persze elõfordulnak, de nem sûrûn kell resetelni, konkrétan sose :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
na de most komolyan, érdekel mit tud egy vidéki pánk amit egy pesti nem.
tarhálás mesterfok?
ráhányok magamra skill maxolása?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Most megmondom az igazságot:
Amit te sohasem ;)

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
mér, a többi punk mit tud?:)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

mér, neked meddig tart egy linux?
2-3 hét uptime pedig simán megvan.

punkokról meg annyit hogy miután a keletiben...

Addig míg tönkre nem megy a gépem, vagy meg nem unom le nem formázom a winzz miatt. De mivel jóideje nem használom sûrûn a windozszart így egy ideje rajta van, ráadásul mióta felraktam semmi teljesítménycsökkenés nincs.
Mint írtam a pesti pánk nem punk!!! Ez a város az országhoz tartozik, de csak a fõvárosa,kevésbé hasonlít a többi régióra, az emberek miatt. Ezek a moszkvás keletis blahás köcsögök szart se tudnak!!!

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
mér, neked meddig tart egy linux?
2-3 hét uptime pedig simán megvan.

punkokról meg annyit hogy miután a keletiben egy bandából 3 büdös (tényleg az) punk lehúzott cigivel 2 perc alatt, akkor lett elegem belõlük. nem tartom elfogadhatónak azt a nihilizmust amit tanusítanak a világ felé

mit nyúl rajtuk az egész világ?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Egy év!!!! :D :D :D No akkor hagyjuk. (2-3 hét... eheheh)
Punk's not dead-ra meg annyit, hogy ne szólj be erre, mert csak azután említettem meg mikor anyáztak rájuk. Mellékesen az egész világ õket nyúlja és a pesti pánk az nem punk!

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
oké, akkor igazad van. punx not dead, és linux 4ever!
végülis azért vannak 2-3 hetes uptime-jaim windowsban mert szar. és azért tart ki 1 évig egy rendszer mert szar. biztos.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Na mondj egy kernelhibát linuxban :D
A linuxot nem igazán kell bevédeni és duplaolyan gyors vele a gépem min winfossal, ami nem mellékesen nem képes nálam egy napnál tovább futni, mert ha nem is fagy le akkor is belassul mint csiga a göröngyös emelkedõn teló és víz nélkül :)
Jajj majd elfelejtettem, linuxban még nem láttam ilyet, hogy: "súlyos rendszerhiba történt a windózban és le fog állni..." max a programok fagynak ki :D

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ám legyen :D
windowst is be lehet védeni rendesen, csak sokan nem veszik a fáradtságot. és 2k/xp óta nincs is igazán kernel hiba, kb annyi mint linux alatt.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

BeOS-t használtam énis, de nem sok értelmét láttam, mivel nem igazán vannak rá progik.
a linuxosokat sem értem, mert csak szopás, de nem akarok vitázni ilyeneken :)

Akkor minek kötözködsz ;)
Én a windozze-osokat nem értem, mert csak szopás (vírus, kernelhiba...) Beosra is vannak progik, igaz nem játék..
Amirõl itt volt szó, hogy ne nézz szexoldalakat, vagy warez/crack oldalakat akkor nincs gondd, no most én nézek warez és crack oldalt de nincs gondom. a windozzze hiánya hasznos ;)

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
BeOS-t használtam énis, de nem sok értelmét láttam, mivel nem igazán vannak rá progik.
a linuxosokat sem értem, mert csak szopás, de nem akarok vitázni ilyeneken :)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Minek van annyi fokozat a gépeden? Miért eszel mindennap mást? MIért hallgatsz más zenéket?
Tudom minek van, mert szgépmániás is vagyok és sokminden érdekel ebben is ami nem a pénzrõl szól (linux/beos) w98 meg játékra néha, egy giga elég neki az meg nem sok.

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
minek ennyi oprendszer? te sem tudod, mi?:)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Nálam négy partíció van, egy a w98- nak, egy linuxnak, ennek egy swap, és van egy fat32-es adatoknak. Azért fat32, mert azt mindegyik rendszer tudja használni. Lesz még egy beosnak, és a linuxnak még kettõ. Így is fog mûködni, és semmi gond nem lesz vele. valaszeeg a vacak ixpí is megy így, mert haver úgy használja.
Mégegyszer:
már csak 20 óra 36 perc!!!
Ezekszerint itt mindenki leszarja, hogy tönkreteszik az informatikai társadalmat!!!

Ride everywhere.

.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Hali!

okos kerdes: szeretnem az xp-m melle feltelepiteni a 98-at is, hogy tudjak carmat jatszani :) van vmi kulonleges dolog amire figyelnem kell, vagy ugyanugy csak felnyomom, mint mas oprendszert? xp-bol lehet setup dupla katt, vagy ms-dos?
valaszboritekert cserebe tovabbi okos kerdeseket kuldok:)
Elore is koszi!

Kell legalább két partíció a winyódon.

1. Felteszed a 98-at
2. majd XP-t úgy telepíted, hogy speciális beállítások során te választod ki a partíciót. Vagyis egy másikat nem azt ahol már elõzõleg a 98-at tetted
3. Ha sikeres volt a telepítés, akkor az indulásnál tudsz választani melyik oprendszert akarod használni.

Vigyázat, ha letörlöd(leformázod a 98-at) akkor az XP-s winfos se fog mûködni. De fordított esetben nincs gond (XP-t lehet basztatni, 98-al nem lesz probléma)