Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
és nem fagy ki 10 percenként mint az explorer tette...(nálam)
én firefox
a tab-ok miatt fõleg
meg mert jó
Autist Team:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nekem a vájrusz veszélyen kívül mindössze az a bajom az explorerrel, hogy nem kényelmes. 1 operát sokkal jobban tudok használni, gyorsabb, kényelmesebb, jobb. megszokás kérdése persze.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
zollemásrészt már 7 éve használok expókert, és nem igazán ment tönkre a gépem amiatt. eccerüen kell mellé egy webroot, meg egy norton azt csók

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Az nem lehet az oldal hibája. Eredetileg ugyan Explorere let készítve de az én Netscapám is viszi.Szóval szerintem nem az oldalal van a baj.Meg a mai hackerek nem csak Window's-ra gyártanak vírusokat.

????Akkó' most mirõl is beszélünk? Attól hogy mozillát/firefoxot/netscapet/operát/stb-t használsz, még windóz marad az oprendszered. Ja most látom, Te a Window's-ról beszéltél...Emmeg mi? Valami új linux?:)
Ha a browserek biztonságát nézzük, akkor a firefox és az opera viszi a pálmát, explorert az használ, aki vírusfetisiszta, de a netscape is vonzó a hackerek számára, mert rengeteg usere van.

zolee: exp-el az a baj, hogy sz@r. Ha megnyitsz egy ugyanolyan veszélyes (pl warez) oldalt explorerrel és operával, akkor az explorer beenged minden szart (a tûzfalam szerint), az opera meg meg se rezdül általában.
A másik para h M$. Nem hiányzik nekem az, hogy mr. gatesnek jelentéseket küldözgessen (lásd media player)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

nem értem igazából mibaj az expókerrel

ha semmi nem lenne, nem használnának annyian mást!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nem értem igazából mibaj az expókerrel

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az uj netscape az egyetlen, amiiben választhatsz, hogy explorer vagy mozilla motorja legyen. ugyhogy nem nagy szó, hogy látod vele az oldalt, ha egyikkel nem jön neki össze, letölti a másikkal...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

Mogyika basszus az oldaladtól kifagy a mozzila! Örültem mikor a megnyitott kb 10 oldal egyszerre összezuhant miatta :/
Amúgy a mozzillát mostanában sokan feltörik, vagy miért nem mûköd rendesen nekem? Vagy ezt kérdezzem lor-tól?

Az nem lehet az oldal hibája. Eredetileg ugyan Explorere let készítve de az én Netscapám is viszi.Szóval szerintem nem az oldalal van a baj.Meg a mai hackerek nem csak Window's-ra gyártanak vírusokat.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Bocs, nem tudja valaki hogy Nfsug2-ben hogy lehet autót eladni?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
No akkor mondj egy linuxvírust ami belezavar a mozillába :D ;)

Ride everywhere.

.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
vagy kaptál netán vírust?

nekem tökéletesen szuperál..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Mogyika basszus az oldaladtól kifagy a mozzila! Örültem mikor a megnyitott kb 10 oldal egyszerre összezuhant miatta :/
Amúgy a mozzillát mostanában sokan feltörik, vagy miért nem mûköd rendesen nekem? Vagy ezt kérdezzem lor-tól?

Ride everywhere.

.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a .jsp után hiányzik egy azonosító szám szerintem...
pl. így: http://fototar.t-onl...w.jsp?id=909770

vagyis: nemjau a linked.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Negyon remélem, hogy ez a link végre jó lesz mert tényleg nem lehet kiígazodni a képen.
Akkorhát http://fototar.t-onl...tion-action.jsp

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mégegy antispy: bps spyware and adware remover. a conor által emlitett 3 melett ez még fenn van a gépemen. (bps = bulletproof soft)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

Nem is olyan rég mindenki mutogatta, hogy neki mien szép rend van a gépházában .Hát nálam nincs rend és aki ezeken a képeken el tud igazodniaz nagyon okos.És gratulálok neki http://fototar.t-onl...ition-action.js

Bocsi rossz volt a link a másikba de ez már jó.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Nem is olyan rég mindenki mutogatta, hogy neki mien szép rend van a gépházában .Hát nálam nincs rend és aki ezeken a képeken el tud igazodniaz nagyon okos.És gratulálok neki http:/http://fototar.t-online.hu/common/jsp/page-definition-action.jsp

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
adaware méééé mondja azt update közben, hogy nemtudja olvasni a letöltött update filét és próbáljam újra, meg késõbb?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
zsenik, segítsetek nekem légyszí...

vidéken kéne internet kapcsolatot létesítenem egy laptopra...
igazából csak a nyáron, de lehet, hogy évközben is alkalmanként....
GPRS-re gondoltunk apámmal....láttam a tmobil honlapján valami kártyatelefont, az állítólag erre van...hogy mûködik ez, milyen progi kell, érdemes-e valamilyen gprs csomagot venni, stb?
azért kéne egy külön készülék a nethez, mert sem apám, sem anyám (õk hastználnák) telója nem tud gprs-t....

javaslat, tippek, vélemény?
Van állásom...:bananadan

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ad-aware
spy-sweeper
spybot search and destroy

ezek sok kulát kitakarítanak
Autist Team:)