Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ha ennyira f@sz valaki hogy felhúzza a géét x mhz-re és nem gondoskodik a megfelelõ hûtésrõl akkor ne is csodálkozzon hogy elfüstöl az egész! És ha ennyi pénze van miért nem vett vízhûtést? Bár fogadok rosszul szerelte volna össze és a víz elkezdett volna szivárogni az alaplapra...

Szvsz az Intelben meg a nevet fizeted meg. Nem ér annyit emennyit elkérnek érte. Ha nem vagy eleresztve lóvéval akkor AMD. Az Athlon XP-k jó kis procik, nekünk is az van két gépben itthon (1900+ és 2500+), meg a harmadikban egy sima Athlon 1200Mhz, és semmi baj velük. Az AMD ráadásul alacsonyabb órajellel képes elérni azt amit az Intel magasabbon, az elnevezésükben is a pluszos szám, pl 1900+ azt jelenti hogy melyik northwood (asszem) magos intellel egyezik meg a teljesítménye...
Én nem veszek Intelt az tuti. :P

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Nem nem nem. Nem tudom hogy húzt fel ne kérdezd. Csak láttam BIOS ba hogy annyi!!! Ezzel dicsekedett hogy milyen ügyes.... de az egész gép csontig égett..!! Gondolom a kábeleken indult végig a láng aztán már bye bye.. füstölt mint a gyárkémény.

JA egyépként 1466MHZ en megy a 1800+ os ;)

na mind1 ez már a múlté. Most egy 3000+ osa van.Szegények túl csórók. Mondjuk én se panaszkodhatom a gépemmel.Nem is nyúlok hozzá.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ööö.
az 1800+os amd(nekem is van) asszem 1400-1500 mhz.
ezt majdnem 180%-ra felhúztátok? peeersze.
ez simán kamu. a régebbi procik 150%-os teljesitmenynel már nem feltétlenül indúltak el...
és poroltoval egy 2cm-es csipet? azt kézzel is.. és akkor talán más nem is megy tönkre. dehát t&j modszerek...
aki gazdag, megteheti. "sajna" nekem nincs ennyi pénzem....

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Hát sajna nem EZ halálosan komoly!!!!!!!
Be is szartunk rendesen!!!!!!!!!

Ja utána elvittük boltba és azt mondták egy tranzisztor sült ki és meggyulladt!!!
De én ezt láttam nem akarom befolyásolni a vásárlásban de ez akkor is meleg volt..... nem pozitív irányban.

Mondjuk valszínûleg az agyontuningolt alkatrészek is segítettek ;) lásd: Asus Ti4200 ami cirka 700MHZ en ment --asszem ez kb 200Mhz húzás meg az 1800+os Athlon 2300MHZ órajellel. Hát ez már beteges de rendesen égett. Azóta nem húzogat semmit

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Azt az KD7-A t meg felejtsd el. A haveromé múltkor LAN elkezdett égni de szó szerint lánggal meg minden. Poroltóval oltattuk el.

Úristen, ez total no-comment...

5/12 voltos cucc elkezd úgy égni lánggal, hogy poroltó kell hozzá....
melyik rajzfilmbõl veszed ezeket az ötleteket?
tom & jerry ???

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mittu:
nincs mellette semmi.
nem voltam fertozott
norton fut alan dölón.
ez csak ugy jon ~ket naponta

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Málna:
sztem mindenféleképpen az alaplapra többet költsél.Itt azt értem hogy áldozz rá 30 at mert akko rolyat kapsz ami elég sokáig jó lesz.Én abszolút Asus párti vagyok mert az alaplapjaik sokat tudnak elérhetõ áron. Azt az KD7-A t meg felejtsd el. A haveromé múltkor LAN elkezdett égni de szó szerint lánggal meg minden. Poroltóval oltattuk el. Asus egyértelmûen. Ja és olyan alaplap amibe max 2000+ os AMD megy bele kitörölheted. Mivel a 2000+ nem egy atom proci. Az újabb Asusok már a 3200+ os is kezelik elég baráti 28000-34000FT árakon . Nekem /pillanat most P4P800 am van az 48volt mikor vettem de kurva jó!!!! Egyértelmûen Asus

De sztem gondolkodj esetleg Intelben is!!!Hosszú távon kifizetõdõbb.

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Lehet téves címzett, vírus (ha van mellette zip/exe/...), esetleg régen fertõzött voltál plö mydoommal, és visszapattant egy címzettrõl (akár mailer daemonról).

más:
DC-n és egyéb chateken nem kell megnyitni minden hivatkozást, még jpg-t se (utóbbi idõben fõleg JPG!), m ez már lehet átnevezett exe, script, ami például átnevezi a winyód összes állományát, könyvtárát... (keresek képet).
m

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hi

utobbi idoben alan dölón iylen maileket kapok

felado: Mail Delivery System <Mailer-Daemon@sogron.telnet.hu>

targy: Warning: message 1B8C5S-0006wd-00 delayed 264 hours

szoveg:
This message was created automatically by mail delivery software (Exim).

A message that you sent has not yet been delivered to one or more of its
recipients after more than 264 hours on the queue on sogron.telnet.hu.

The message identifier is: 1B8C5S-0006wd-00
The subject of the message is: Mail Delivery (failure 01357@stop1.extra.hu)
The date of the message is: Tue, 30 Mar 2004 07:41:44 +0200

The address to which the message has not yet been delivered is:

01357@stop1.extra.hu
Delay reason: lowest numbered MX record points to local host

No action is required on your part. Delivery attempts will continue for
some time, and this warning may be repeated at intervals if the message
remains undelivered. Eventually the mail delivery software will give up,
and when that happens, the message will be returned to you.

mit akarnak ezek?
van meg akit igy szivat ez kicsi huszar?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
hmm köszi a segítséget, megnézek még egy két tesztet, bár én azon a véleményen vagyok, hogy egy gép inkább legyen 5% al lasabb a stabilitás érdekében, amit nem tesztel, hanem felhasználással lehet jól megismerni. a tesztekbõl viszont sok hasznos infót lehet szerezni (minõség, csomagolás, etc.) ezért jók.
eric: ;D ez igaz, hogy ahhoz kell izmos gép, de nem kell mondjuk digitális rajzolótábla, van midiman hangkártya.
még az asus A7V-600-x el szemezgettem, ami a mostanimnak az utódja lehet, a nevéböl adódva (sima EZER éves A7V).
az intellel meg csak az a baromi hogy drága és a mi háztartásunkban levõ gépek kötül semmivel nem stabilabb, mint az amd.
nah mégegyszer köszi mindenkinek, nézek pár tesztet, aztán végre megy anyámhoz ez a gép ;D

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
MSI K7N2-L 333 MHz FSB, Integrált 6 csatornás hangkártya, háló kártya, USB 2.0, 5 USB port, NVidia Nforce 2 chip szet, 1 éve ez volt a legjobb AMD chip szet.

Epox 8RDA + szintén nagyon jó hasonló tulajdonságokkal, csak sokkal jobb hangkártyával. A PC guruban tesztje szerint ez volt a leggyorsabb. 5 Nforce 2 chip szetes alaplap közül.

Én az MSI használom már kb 1 éve és nagyon jó. Asusban pedi A7N8X szintén nagyon jó. Ezek már támogatják a 8x AGP-t. Áraik kb: 20-25 e körül lehet.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
málna: Abit KD7-A

Ez olyan 20 körül lehet, eddig nem volt vele probléma, stabil alaplap. Vannak jópofa szolgáltatásai, nekem nagyon szimpatikus.

Bele egy 2000+ -os proci és elég jó ktsg hatékony gép lesz.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Ha teszteket szeretnél akkor http://www.tomshardware.hu ... egyéb info http://www.hardwareoc.hu vagy http://prohardver.hu/index.html

Ha pesti vagy akkor tudtommal az 1ik legolcsóbb számtech bolt http://www.mistral.hu de vannak más városokban is boltjaik ... sok szerencsét

Amúgy én intel párti vagyok :P ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ja ez a szokásos duma, "nincsenek nagy igényeim, csak játszani szeretnék...". Ehhez kell az egyik leggyorsabb gép!
Nézz körül a hardveres oldalakon. http://hardver.lap.hu/ Ott virít középen hogy "Hírek, tesztek (magyar)". Keresgélj szépen!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
most állok új alaplap vásárlás elött és ebben szeretnék segítséget kérni. mindenképpen amd proci mellet vagyok, nagy megelégedéssel használom még most is a 3 éves athlonomat, csak éppen a teljesítményéval kitörölhetem a s*ggem.
kéne valami olcsóbb, de viszonylag új alaplap, sok extra nem kell, nincs kifejezett célom a géppel, csak szokásos otthoni játék, egyéb mindenféle gép. digitalizálás meg hasonlók nem fenyegetik. elég lenne mondjuk egy usb2 és kész. de nem szeretnék régit venni. azért fordultam hozzátok, mert az új alaplapok nevei között nem igazán tudok kiigazodni és jó lenne vmi jó minõségû (mondjuk asus) és 20e körül. esetleg 30, de inkább 20.
elõre is thx,
málna

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Ismertek olyan kis progit ami megnézi a CD/DVD adatait? Gondolok ezen alapanyagra, márkára, gyártási idõre, pontos méretre. A legtöbb íróprogi kiírja a pontos kapacitást, van olyan is ami megállapítja a rétegek anyagát, de én inkább egy olyan progit szeretnék, ami kiegészíti a jól bevált Nerot és nem kell szenvedni új égetõkkel.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Ad-aware tényleg jó kis progi, van rezidens része is ami figyelmeztet ha valami módosítani akarja a registryt. Egyébként a Mozilla maga is spyware progi.

hehe akkor azert nincs semmi iylen hulyesegem

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Kergeegér:A progi nálam is mûködött úgyhogy végr eltûnt a nem kívánt kezdõlap

Az Ad-Aware is tetszik

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ad-aware tényleg jó kis progi, van rezidens része is ami figyelmeztet ha valami módosítani akarja a registryt. Egyébként a Mozilla maga is spyware progi. :)

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Majd ha hazaértem kipróbálom mindkettõt 8)