Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
Hat most bajban vagy egy kicsit .... mivel a media player az mar csak ilyen lehetosegeid a kovetkezoek:

-Amit Jorus irt pl az is jo megoldas.
-Viszont en a helyedben bongeszot cserelnek es elkezdenek megbaratkozni a Mozilla Firefoxxal. Sokkal jobb gyorsabb szebb, es tobb mindent be tudsz allitani es a lenyeg 40% kevesebb ratyi jon at rajta mert mindent a Microsoftra irnak.
-Olyat is tudsz meg tenni ,hogy a programok hozzadasa stb itt van olyan ,hogy programok hozzaferhetosege es alapertelmezesei menupont itt egyszeruen azt valasztod ,hogy ne a mediaplayer 10 legyen az alapertelmezett bongeszo ,hanem akarmi mas vagy eppen semmi.
Mert ha nincs lejatszod alapertelmezve akkor raklikknel megkerdi ,hogy mit csinaljon a szerencsetlen winfos. ha meg letoltod ,akkor elintitod te kulon a lejatszodat.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A böngészõdben tudod beállítani, hogy mien file típussal mit kezdjen. Most valszeg az van beállítva, hogy a .wmv-ket lejátssza a Winfos Playerrel. Állítsd át, hogy automatikusan mentse egy meghatározott helyre, vagy kérdezzen rá, hogy mit csináljon.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Help

Most frissítete nekem a windows a media playert 10-esre:) és mostmár minden videot elkezd a netrõl lejátszani és nem engedi hogy letötsem. álltalában meg tudom oldani a egy jobbklikel a dolgot, de a totalcar honlapján ez nem megy:(
néztem a beállításokat de nem találta semmit se amivel ki tudnám kapcsolni ezt. Hol lehet ezt a funkciót(hogy mindent egybõl elindít a netrõl) kikapcsolni?
nem vagyok nagy guru szal biztos egyszerû a megoldás.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Ezekbõl a geos a kedvencem, de nem találom sehol a neten. Pedig ki van adva a forráskódja vagy 10 éve. Az AMIGA AGA meg a legszebb :D

Ride everywhere.

.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
AGA: a fejlodesem fazisai :D :D :D
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Használj linuxot! Ezek régebbi gépeken is normálisan futnak, (xfce) és az újjabbak mindent felismernek.
Gui! Ezt csak neked :) :
http://toastytech.co...itimeline2.html

Ride everywhere.

.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
nem tudom vagy nincs semmi a lemezen pl pdf es hasznalati utmutto vagy ti nem talaltatok meg a dll ket, mert a pen drivokhoz azert adnak lemezt ,hogy a win9x hez es a linuxhoz is legyen driver. Ha ezt felteszed akkor minden oks lesz es egybol latni fogja hacsak nem valami gyoker 98 van fenn. Ide is minimum a win98se win95 eseteben a w95 usb2 rendszer kell ugyanis csak ezek vezerlik az alaplapi usb csatolokat.

Ha gyenge a szamitogep akkor ne is probalj xp t tenni ra. Mert ha fel is megy csak magadat idegesited vele.Javaslatom keresd meg a drivert a cdn vagy ha netan nem lenne gyarto honlap letolt driver es feltesz. Ha ezek utan se menne akkro.

www.windowsupdate.com

Azert a regi op rendszereket sem szabad leirni ;) :D :D :D

edit: bocs a helyesirasi hibakert de 1:24 kor kimenot kapott a helyesiras ellenorzom
Tom Ritchey

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
pécsi!? :)

szerintem az illesztõ program telepitése ott tallóz és a lemezen szétnéel *.dll fájlok után nyomozva.
ha igy nem akor gyártó honlap és utána uj oprendszer.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Nem. Igazabol azt hittem hogy valami kis illesztoprogramocskaval megoldhato. De azert koszi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
érdemes, mert utána már bármit rányomsz felismeri, és nem kell telepítgetni.
régen ugy nézett ki a Zoprendszer felrakás a gépre, hogy format, majd win telepítés, utána minden egyéb hardver telepítése...
msot meg win telepítõ, beépített format, és kész is a rendszer.

szal érdemes felrakni egy minimum win2k-t, xp-t, és nem egy letünt kor oprendszerét alkalmazni.

ja, és rengeteg progi mondja, hogy 80on már nem fut...

a gyártó honlapját próbáltad már amúgy?

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Adtak a pendrivehoz lemezt, de azon semmi nincs. Egy ilyen aprosag miatt muszaly uj rendszer?:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Vagy a gyári drivert tolod fel, vagy felrax egy kortárs oprencert, amiben benne van. XP pölö.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
udv!
Egy kis segitseget kernek. A tesomnak van pecsett egy gyenge gepe. Es az a helyzet hogy van rajta usb port. De megsem ismeri fel a pendriveot. Milyen program kell ahhoz hogy felismerje? Vagy a windows 98 a baj? A segitseget elore is koszi. bye

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
gyalogkakukk: mindenkeppen asus a7n8x-x
vagy abit nf7-s
ez olyan 13-15e

rob: akkor olyat nezz ,ami birja majd a kovetkezo cpudat is. igy akkor vehetsz majd egy nem dobozasat es sporolsz rajta vagy 2-3e igy mar nem is jarsz rosszul.
Tom Ritchey

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Lenne nékem is egy kérdésem:
Tudnátok ajánlani valami alaplapot, ami olcsó, megbízható és van rajta USB 2.0?

Tuningolni nem szeretnék, integrált hangkártya nem létszükséglet (bár anélkül úgysincs... :) ), a procim egy 1700-as Athlon XP, DDR-r RAM-om van, ezeket nem szeretném lecserélni.
A mostani lapom haldoklik, viszont kéne gép, amíg összejön a cash a laptopra. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
sajnos a jelenlegi konfigban a processzor a gyenge keresztmetszet, ezért akarom húzni, hogy amig lehet, haloggassam a cseréjét. inkább költök 5 ezret egy procihûtõre, mint 40-et egy processzorra....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
ertem a gondolatodat :) ebben a formaban igazad is van. en ugy vagyok vele ,hogy veszek egy ujjat hasznalom...lassu lesz...huzok rajta...lassu huzok meg.... aztan megy amig le nem cserelem. szal en inkabb a kor kovetelmenyei miatt huzok rajta nem csak mert miert is ne.
nekem meg nem halt meg semmim :D
Tom Ritchey

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nincs bocs. :) Az a te véleményed, ez meg az enyém. Haverok nagy tuningerek, és mindig próbálják bebizonyítani, hogy a rommá húzott gépük mien jó, és mekkora jóság. Aztán vhogy mindig az jön ki, hogy meg sem közelíti mondjuk az enyém, és akkor jönnek, hogy jó, de a videókártya, jó de az alaplap, jó, de a memó. Az én veleményem az, hogy ha kinövöm a gépet, vagy elavul, akkor lecserélem, õk meg megveszik a zsír gépet, és az az elsõ, hogy mit hogyan lehet húzni rajta :) Tehát nem azért, mert szükség van rá, nem elég a teljesítmény, hanem mert ienek. Nem egy gép halt be a kezeik közt. :D Ez nekem oan, mint aki a 80mm-es telóból kihoz nagy nehezen 100-at, mert tuning. Mondom: nekem. ;)

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
Jorus ez az ami nem igaz mar bocs :)

Nekem a cpum ,most 3.2 cpukat megveri bizonyos dolgokban es rakoltottem kb 5 e ft! a hutore!!! tap az jo cpuhoz is kell tehat az nem mervado.
Ha meg ilyen cuccot akarnek venni az also hangon is legalabb 30000ft szal nem osztom a velemenyed.

rob: sokkal jobb hatasfok es hutes illetve ezt is ha gagyi vagy gyari a huto akkor 30000 ha jo minoseg 50000 uzem ora utan cserelni is kell(ene).
Nekem a gepem ,most igy szuper halk (film es tv tunerezes kozben nem visit mint a diszno) es agyon van huzva.
Tom Ritchey

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Amit kiadsz a plusz hûtésre, egyébre, és amennyivel csökken a tuning miatt a cumó élettartama, már vehetnél vmi rendes vasat, amit nem kell túrni. ;)