Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Olyan mint a szinkronos film, ami felirattal angol szöveggel jobb. De a szinkronizálva van akkor mindnet értesz tövirõl-hegyire.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
borzalmas, hogy tudtok magyar nyelvü játékokkal játszani...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Érdekes a Honosítása : (szörnyû drift) :D
Feltöltött kép

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

nu látod minek az olyan embernek linux aki nem ért hozzá?
de ezt nem bántásból kérdezem, pusztán nem értem mire jó vért pisálni mire beállítasz valamit. aztán félrefordítod a kernelt, és elbasztad az egészet.
én a debiannal foglalkoztam cca 1 évet, de annyi BÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕVEN

amúgy garfikus felület alól be kell állítgatni a
gatewayt: 192.168.1.1
dns-t:192.168.1.1 vagy hagyod üresen, vagy beírod a szolgáltatótól kapott izét.

Gondolom nekem szólt a HSZ... ;)
Nem hinném, hogy létezik olyan ember, akiben genetikailag bele van kódolva a linux, ezért tanulni kell.
1 hete foglalkozom vele kb, és önszántamból, a vizeletem egészséges egyelõre.

Azért foglalkozok vele, mert érdekel, és elegem van az M$-bõl.

A gatewayt és a dns-t majd lecsekkolom, de most nincs velem a linuxos gép.

Aga: thx, ja az UHU-n kívül még SUSE-t próbáltam:) Talán annyi elõnye mindkettõnek megvan, hogy a kezdõk könnyen tanulhatnak rajtuk. Majd kiderül.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ezt nem tudom mire érted, de remélem nem rám. A vért pisilés az volt mikor régen egy évig tartottam életben 98-at. Most is kell sajnos a kommunikátor miatt, de huzamosabb ideig nem használható. Max játékra. Ha nem használnék netet akkor semmi gondom nem lenne vele, mert mint tudjuk a hálózat nélküli gép a legbiztonságosabb ;D .
Az meg, hogy szívtál egy évig a debiannal azt jelenti, hogy te sem értesz annyira hozzá mint kéne. Szerinted nem így van?

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nu látod minek az olyan embernek linux aki nem ért hozzá?
de ezt nem bántásból kérdezem, pusztán nem értem mire jó vért pisálni mire beállítasz valamit. aztán félrefordítod a kernelt, és elbasztad az egészet.
én a debiannal foglalkoztam cca 1 évet, de annyi BÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕVEN

amúgy garfikus felület alól be kell állítgatni a
gatewayt: 192.168.1.1
dns-t:192.168.1.1 vagy hagyod üresen, vagy beírod a szolgáltatótól kapott izét.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
http://linuxforum.tk/
Õk a legnormálisabbak ilyen téren, de szerintem ezt már meg is vitatták.
Amúgy a suse után az uhu-t tartom a legszarabbnak, mert pár havonta elmásznak a beállítások. Pedig linuxot nem telepítenek évente, sõtt átlaghasználatnál soha nem kéne hozzányúlni. Most pl nekem nincs a videókon hang. (nem esik jól utánanézni)

Ride everywhere.

.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

linuxba nem csak gatewayt meg dnst kell beállítani véletlen hogyha rúteren át használod? ;)

Õõõõ? Hogy mi? Szal nemtom, azt se vágom, hogy mik ezek, nemhogy azt, hogy hol kéne beállítani... Lehet h "kissé" láma lennék linuxhoz? :pomocy_na

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
linuxba nem csak gatewayt meg dnst kell beállítani véletlen hogyha rúteren át használod? ;)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Nyugi nem csak te nem tudsz róla ;)
Ha rootként jelentkezel be veszélyes, windozzeba szinte mindenki ezt teszi. No jó ott rendszergazdai mód a neve asszem. Konqueror is kifagy, mégpedig a videóknál. A többi ok.

Te milyen linuxot használsz? Nemrég tettem fel az UHU-t, de sokat szívok vele, mert nemtom beállítani a netet (adsl, wireless router)
A wlan kártyámat már sikerült feltelepíteni, de ennyi.
Az "UHU tárcsázóval" próbáltam belõni a netet, de mindenképp kér usernevet, a routerem pedig nem kér, szal gondolom ezért nem megy...

Tudsz olyan linuxos fórumot, amit sokan látogatnak (a linuxforum.hu-n semmi válasz nem jött:( )?

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Hát a videó rész az még nincs is kész szóval nem tudom miért fagy be? Majd utána nézek.De honlaphoz ötleteket szívesen fogadok.Meg ami nem tetszik azt is lécci mondjátok.( Ez még nem a végleges oldal , most is folyik a fejlesztés és úgy két hét múlva lessznek nagy változások.) Elõre is köszi, meg itt a linkhttp://pecsride.uw.hu

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Aga: én nemtudok linux vírusról ,de elképzelhetõ, hogy van.

Nyugi nem csak te nem tudsz róla ;)
Ha rootként jelentkezel be veszélyes, windozzeba szinte mindenki ezt teszi. No jó ott rendszergazdai mód a neve asszem. Konqueror is kifagy, mégpedig a videóknál. A többi ok.

Ride everywhere.

.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Aga: én nemtudok linux vírusról ,de elképzelhetõ, hogy van...

Haggyukmá' a viccet...:D
Milyen linuxot használsz? :chin:

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Aga: én nemtudok linux vírusról ,de elképzelhetõ, hogy van.Eddig minden gépen ahol néztem az oldalt bejött.Szóval nem hiszem, hogy az én hibám miatt nem lenne jó.
Az explorernek meg tényleg sok hibája van.Fél éve használom a Netcsapet és azóta nincs is vírusom.Amíg explorerem volt tele volt a gépem vírusokkal.Majdnem mindennap vírust írtottam.Szóval szerintem jobb más böngézõt használni.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Pár napja használtam explódert windozze-val de kegyetlen egy hulladék a többihez képest. Ha haver gépén valaki elindítja a plódert üvöltve zavarja ki a szobájából, mert tudja mekkora lyukak vannak benne, bármilyen trójai bemegy rajta...
Mogyika! Akkor te mondj egy linuxos vírust :D Írd le honnan van mert megkeresem :D
Nincs az az ember aki írna rá, akkor már inkább symbianra, vagy palm os-re ír.
Ja igen régebben nekem sem talált meg egy pár vájruszt a norton. (Pl win95 cih, a kedvencem :) )

Ride everywhere.

.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

zollemásrészt már 7 éve használok expókert, és nem igazán ment tönkre a gépem amiatt. eccerüen kell mellé egy webroot, meg egy norton azt csók

Azé' szar, mert tele van kritikus biztonsági résekkel, amiket állandóan foltozgatnak, de valahogy sose akar jó lenni. A spywareeket meg gond nélkül beengedi. Na azért ne feledkezzünk meg az elõnyérõl sem: Neptunra csak exp. jó:)
Viszont a Nortonnal nem árt vigyázni, mikor feltettem viccbõl a nod32-t, talált egy csomó vírust, amit a norton nem. Azóta nod32-m van.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

kérdés: miért áll le kékhalállal a gta:sa max. 10 perc után? kártya: inno 6600gt zalman vf700 alcu-val, alap órajelen, driver: 77.72 whql, hõfok terhelve 58-59 fok.
hibának azt irja: nv4_disp.dll vagy ilyesmi. ezért gondoltam a videokártyára.
amugy konfig fentebb emlitve. (xp van, sp2-vel)
más játék: bf2 és counter strike: source van fenn, de azokkal nem tapasztaltam ilyet.

CLONE werzió ugye ? Azzal elvileg nincs gond, de a mai világban... a hibaüzi alapján tuti a VGA.

BF2 kidobál desktopra ? Melyik werzióval nyomod ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
legújabb directx, legújabb driver, legújabb patch?
összes winfows update fennvan?

expóker miért jó? miért lenne rossz? :D ennyi

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

és nem fagy ki 10 percenként mint az explorer tette...(nálam)
én firefox
a tab-ok miatt fõleg
meg mert jó

nekem meg többször szállt már el a ff, mint az explorer.

mégis ff-t használok, mert:
szép,
okos (popup, szoftver telepítése etc),
igényes,
prímán testreszabható.

nem értem miért jó az explorer.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kérdés: miért áll le kékhalállal a gta:sa max. 10 perc után? kártya: inno 6600gt zalman vf700 alcu-val, alap órajelen, driver: 77.72 whql, hõfok terhelve 58-59 fok.
hibának azt irja: nv4_disp.dll vagy ilyesmi. ezért gondoltam a videokártyára.
amugy konfig fentebb emlitve. (xp van, sp2-vel)
más játék: bf2 és counter strike: source van fenn, de azokkal nem tapasztaltam ilyet.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.