Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Posted 2005. June 30. - 13:01

Posted 2005. June 30. - 12:58

Posted 2005. June 30. - 12:43

Posted 2005. June 29. - 18:38

Gondolom nekem szólt a HSZ...nu látod minek az olyan embernek linux aki nem ért hozzá?
de ezt nem bántásból kérdezem, pusztán nem értem mire jó vért pisálni mire beállítasz valamit. aztán félrefordítod a kernelt, és elbasztad az egészet.
én a debiannal foglalkoztam cca 1 évet, de annyi BÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕVEN
amúgy garfikus felület alól be kell állítgatni a
gatewayt: 192.168.1.1
dns-t:192.168.1.1 vagy hagyod üresen, vagy beírod a szolgáltatótól kapott izét.

Nem hinném, hogy létezik olyan ember, akiben genetikailag bele van kódolva a linux, ezért tanulni kell.
1 hete foglalkozom vele kb, és önszántamból, a vizeletem egészséges egyelõre.
Azért foglalkozok vele, mert érdekel, és elegem van az M$-bõl.
A gatewayt és a dns-t majd lecsekkolom, de most nincs velem a linuxos gép.
Aga: thx, ja az UHU-n kívül még SUSE-t próbáltam:) Talán annyi elõnye mindkettõnek megvan, hogy a kezdõk könnyen tanulhatnak rajtuk. Majd kiderül.
Posted 2005. June 29. - 16:07

Az meg, hogy szívtál egy évig a debiannal azt jelenti, hogy te sem értesz annyira hozzá mint kéne. Szerinted nem így van?
Ride everywhere.
.
Posted 2005. June 29. - 15:37

de ezt nem bántásból kérdezem, pusztán nem értem mire jó vért pisálni mire beállítasz valamit. aztán félrefordítod a kernelt, és elbasztad az egészet.
én a debiannal foglalkoztam cca 1 évet, de annyi BÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕVEN
amúgy garfikus felület alól be kell állítgatni a
gatewayt: 192.168.1.1
dns-t:192.168.1.1 vagy hagyod üresen, vagy beírod a szolgáltatótól kapott izét.
Posted 2005. June 29. - 15:27

Õk a legnormálisabbak ilyen téren, de szerintem ezt már meg is vitatták.
Amúgy a suse után az uhu-t tartom a legszarabbnak, mert pár havonta elmásznak a beállítások. Pedig linuxot nem telepítenek évente, sõtt átlaghasználatnál soha nem kéne hozzányúlni. Most pl nekem nincs a videókon hang. (nem esik jól utánanézni)
Ride everywhere.
.
Posted 2005. June 29. - 15:16

Õõõõ? Hogy mi? Szal nemtom, azt se vágom, hogy mik ezek, nemhogy azt, hogy hol kéne beállítani... Lehet h "kissé" láma lennék linuxhoz? :pomocy_nalinuxba nem csak gatewayt meg dnst kell beállítani véletlen hogyha rúteren át használod?
Posted 2005. June 29. - 15:09

Posted 2005. June 29. - 15:07

Te milyen linuxot használsz? Nemrég tettem fel az UHU-t, de sokat szívok vele, mert nemtom beállítani a netet (adsl, wireless router)Nyugi nem csak te nem tudsz róla
Ha rootként jelentkezel be veszélyes, windozzeba szinte mindenki ezt teszi. No jó ott rendszergazdai mód a neve asszem. Konqueror is kifagy, mégpedig a videóknál. A többi ok.
A wlan kártyámat már sikerült feltelepíteni, de ennyi.
Az "UHU tárcsázóval" próbáltam belõni a netet, de mindenképp kér usernevet, a routerem pedig nem kér, szal gondolom ezért nem megy...
Tudsz olyan linuxos fórumot, amit sokan látogatnak (a linuxforum.hu-n semmi válasz nem jött:( )?
Posted 2005. June 29. - 15:02

Posted 2005. June 29. - 14:55

Nyugi nem csak te nem tudsz rólaAga: én nemtudok linux vírusról ,de elképzelhetõ, hogy van.

Ha rootként jelentkezel be veszélyes, windozzeba szinte mindenki ezt teszi. No jó ott rendszergazdai mód a neve asszem. Konqueror is kifagy, mégpedig a videóknál. A többi ok.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. June 29. - 14:54

Haggyukmá' a viccet...Aga: én nemtudok linux vírusról ,de elképzelhetõ, hogy van...

Milyen linuxot használsz? :chin:
Posted 2005. June 29. - 14:50

Az explorernek meg tényleg sok hibája van.Fél éve használom a Netcsapet és azóta nincs is vírusom.Amíg explorerem volt tele volt a gépem vírusokkal.Majdnem mindennap vírust írtottam.Szóval szerintem jobb más böngézõt használni.
Posted 2005. June 29. - 13:42

Mogyika! Akkor te mondj egy linuxos vírust

Nincs az az ember aki írna rá, akkor már inkább symbianra, vagy palm os-re ír.
Ja igen régebben nekem sem talált meg egy pár vájruszt a norton. (Pl win95 cih, a kedvencem

Ride everywhere.
.
Posted 2005. June 29. - 13:38

Azé' szar, mert tele van kritikus biztonsági résekkel, amiket állandóan foltozgatnak, de valahogy sose akar jó lenni. A spywareeket meg gond nélkül beengedi. Na azért ne feledkezzünk meg az elõnyérõl sem: Neptunra csak exp. józollemásrészt már 7 éve használok expókert, és nem igazán ment tönkre a gépem amiatt. eccerüen kell mellé egy webroot, meg egy norton azt csók

Viszont a Nortonnal nem árt vigyázni, mikor feltettem viccbõl a nod32-t, talált egy csomó vírust, amit a norton nem. Azóta nod32-m van.
Posted 2005. June 29. - 12:56

kérdés: miért áll le kékhalállal a gta:sa max. 10 perc után? kártya: inno 6600gt zalman vf700 alcu-val, alap órajelen, driver: 77.72 whql, hõfok terhelve 58-59 fok.
hibának azt irja: nv4_disp.dll vagy ilyesmi. ezért gondoltam a videokártyára.
amugy konfig fentebb emlitve. (xp van, sp2-vel)
más játék: bf2 és counter strike: source van fenn, de azokkal nem tapasztaltam ilyet.
CLONE werzió ugye ? Azzal elvileg nincs gond, de a mai világban... a hibaüzi alapján tuti a VGA.
BF2 kidobál desktopra ? Melyik werzióval nyomod ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. June 29. - 12:49

összes winfows update fennvan?
expóker miért jó? miért lenne rossz?

Posted 2005. June 29. - 12:48

és nem fagy ki 10 percenként mint az explorer tette...(nálam)
én firefox
a tab-ok miatt fõleg
meg mert jó
nekem meg többször szállt már el a ff, mint az explorer.
mégis ff-t használok, mert:
szép,
okos (popup, szoftver telepítése etc),
igényes,
prímán testreszabható.
nem értem miért jó az explorer.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. June 29. - 12:47

hibának azt irja: nv4_disp.dll vagy ilyesmi. ezért gondoltam a videokártyára.
amugy konfig fentebb emlitve. (xp van, sp2-vel)
más játék: bf2 és counter strike: source van fenn, de azokkal nem tapasztaltam ilyet.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.