Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Posted 2005. July 08. - 21:15

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. July 08. - 20:03

a ventillátornak nem lefelé kell néznie? felül csak a ház teteje van. (0 mm hely van ott)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. July 08. - 14:53

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. July 08. - 11:52

vettem sodort ide kábeleket.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. July 08. - 11:47

Posted 2005. July 08. - 11:37

Posted 2005. July 08. - 09:32

nekem zalmanom van, a hangja miatt tényleg jó, pláne egy 2000@2600+XPn, de nagyobbra nem biztos hogy bevállalnám
Pedig a Zalmannal lehet menni feljebb is. Nekem a rézmagos Thermaltake Volcano 9-es ventim még elboldogul a 2100+(1733MHz) @ ~3100+(2210MHz) Tbed-emmel. A zalmi meg jobban hût tudtommal az én TT 9-emnél.
Posted 2005. July 08. - 08:22

ha felfele az se baj mert az ott áramló levegõ közel nem olyan meleg mint a proci, a tápok meg kifele fújják a levegõt, szóval nem rossz.
de a legjobb ha hátrafele fújják a motyót, és hátul segít neki egy 12es venya.
nekem zalmanom van, a hangja miatt tényleg jó, pláne egy 2000@2600+XPn, de nagyobbra nem biztos hogy bevállalnám
Posted 2005. July 08. - 00:06

Kérdéseidre átfogó választ találsz a fenti oldalon ha elhárítják a hibát.

NB-n azért van passzív hûtés mert nem kell rá aktív akkor minek hûteni ventivel ? RAM dettó, max. csak borda kell rá, de az se muszály.
Ha a táp befelé fúj akkor rosszul raktad be, ugyanis annak kifelé kell vinnie (és most nem Vinnie-re gondolok

Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. July 07. - 23:32

van ellenérzésem a zalmannal kapcsolatban (nincs heatpipe, és a fizikát nem lehet megb*szni) ellenben felépitésébõl adódóan elég jól hûti a környezõ alkatrészeket is (ott vannak a ramok pont melette, nem beszélve a northbridge-rõl, ami passziv hütéssel él) és hát csendes az istenadta. mert rájöttem, a hang a lényeg

rendetvágtam a gépemben amugy, mindjárt csinálok képeket.
a ht101 meg állítólag pont vagy lefelé, vagy felfelé fuj. felülrõl a tápom adja a 12 centis ventivel lefelé az ivet, oda nem lenne jó szembe egy ht101-es venti. a másik oldalon semmi nincs, de akkor meg ott vagyok, ahol a part szakad: kinyom egy csomó levegõt, de nme tudom felhasználni.
edit: az lenne a legjobb, ha a ht101-rõl biztosan tudnám, hogy kifelé (a ház hátulja felé) fujja a levegõt.
edit2: mi a pH! oldala? a www.prohardver.hu-ra csak valami debian linux sz*rság jön le. google ugyszintén nem talál semmit... :confused:
Posted 2005. July 07. - 23:26

Én 2 mellett gondolkodok: Freezer64 vagy a The BAT asszem a Coolink-tõl. (persze elõszõr meg kell vennem alá az A64-t

Thermalright-ok is örült jók, de brutál drágák, ha más nem a HT101-gyel se fogsz befürdeni, ventit meg TTS-nél vegyél az a tuti ha halkat akarsz !
Zalman-t én nem szeretem, véleményem szerint felülárazottak és felülhype-oltak ahhoz képest amik.
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. July 07. - 23:23

más egészen egyszerûen nem jöhet szóba, mert a thermalright xp90c nagyon drága, a többi meg sz*rt se ér vagy hangos.
Posted 2005. July 07. - 22:05

Hello!
Hogyan tudok 1 pár másodpeces viedót lekicsinyíteni 110*100 pixelre.
A fájl nincs 50mb és ezt szeretném felrakin avatarnak.
Attol fugg milyen video
mpg -> tmpgenc
avi -> virtualdub(mod)
mas formatumokhoz is velhetoen egyedi programok kellenek (a kimeneti igenyedtol fuggoen) pl wmv, mov stb
az adobe premier asszem eleg sok formatumot kezel.
Posted 2005. July 07. - 21:48

Hogyan tudok 1 pár másodpeces viedót lekicsinyíteni 110*100 pixelre.
A fájl nincs 50mb és ezt szeretném felrakin avatarnak.
Posted 2005. July 07. - 08:56

ákos
Posted 2005. July 06. - 07:56

csinálsz 2 particiót: egy FAT32-t és egy NTFS-t.
felrakod a FAT-ra a Milleniumot, vagy 98SEt, vagy amit akarsz.
aztán felrakod a NTFS-re az XPt.
ezesetben nem is kell bootmanager sem, mert az XP észreveszi hogy mi a téma.
Posted 2005. July 06. - 00:15

ha man mindenki autoval vakit...
![]()
Igazabol nem ragaszkodom a ntfs-hez, csak abban nyomtam fel multkor egy mobil rackos kiszerelesu vinyeszre, es az nem vitte el a carmat, szal gyanakszom es arra jutottam, hogy minek szarakszom, ha feltehetem egy vinyora is mindket oprendszert, es nem kell cserelgetni unos- untalan. Mit szoltok a gondolatmenethez?
(az avataromhoz no comment bitte:)
Én sokáig használtam ME és XP-t , fat32-re volt formázva mind a két partíció. Illetve 4 volt Az elsõre volt téve a ME az utolsóra az XP .
De már egy ideje csak XP van fent.
Posted 2005. July 05. - 21:16

Igazabol nem ragaszkodom a ntfs-hez, csak abban nyomtam fel multkor egy mobil rackos kiszerelesu vinyeszre, es az nem vitte el a carmat, szal gyanakszom es arra jutottam, hogy minek szarakszom, ha feltehetem egy vinyora is mindket oprendszert, es nem kell cserelgetni unos- untalan. Mit szoltok a gondolatmenethez?
(az avataromhoz no comment bitte:)
ákos
Posted 2005. July 05. - 20:54

Posted 2005. July 05. - 20:16

ezt most miert kaptam?:cry:
No, a kompatibilitast probaltam mar, de nem jott ossze. Bar halkan jegyzem meg, maskor sem uzemelt.
Es lehet 98at ntfs- filerendszerre felnyomni?
Hat most arra vagyok kenyszeritve, hogy 98on netezzek, mert ebben a suliban csak 3 gep van, ami xp-vel felszerelt, es hat eleg nagy a differencia a ket rendszer kozott.. (igy felhasznaloi szemmel, es nem csak a vizualis dolgokra gondoltam) Asszem kisse elkenyelmesedtem, es nincs kedvem olyanokkal szorakozni, mint illesztoprogi a flash drive-hoz, stb...
ákos