Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A tápnak nem lyukacsos a hátulja ?? Mert ott kifúj simán.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hogy forditsam meg?
a ventillátornak nem lefelé kell néznie? felül csak a ház teteje van. (0 mm hely van ott)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
És fordítsd meg a tápot !!! Mindenki sokkal egészségesebben fogja érezni magát odabenn ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az megvan, mármint nagyjából
vettem sodort ide kábeleket.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
meg ganajolj ki a kábelek között:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ugy tûnik ht101-es leszen.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

nekem zalmanom van, a hangja miatt tényleg jó, pláne egy 2000@2600+XPn, de nagyobbra nem biztos hogy bevállalnám

Pedig a Zalmannal lehet menni feljebb is. Nekem a rézmagos Thermaltake Volcano 9-es ventim még elboldogul a 2100+(1733MHz) @ ~3100+(2210MHz) Tbed-emmel. A zalmi meg jobban hût tudtommal az én TT 9-emnél.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
az a HT101 vagy felfele vagy hátra fújja a témát.
ha felfele az se baj mert az ott áramló levegõ közel nem olyan meleg mint a proci, a tápok meg kifele fújják a levegõt, szóval nem rossz.
de a legjobb ha hátrafele fújják a motyót, és hátul segít neki egy 12es venya.

nekem zalmanom van, a hangja miatt tényleg jó, pláne egy 2000@2600+XPn, de nagyobbra nem biztos hogy bevállalnám

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A Prohardver oldal most dögrováson van, ha kijavítják akkor www.prohardver.hu

Kérdéseidre átfogó választ találsz a fenti oldalon ha elhárítják a hibát. ;)

NB-n azért van passzív hûtés mert nem kell rá aktív akkor minek hûteni ventivel ? RAM dettó, max. csak borda kell rá, de az se muszály.

Ha a táp befelé fúj akkor rosszul raktad be, ugyanis annak kifelé kell vinnie (és most nem Vinnie-re gondolok :D) a levegõt !!! És akkor máris ponthogy jó ha a HT101 felfelé fúj... :cool:

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
namost:
van ellenérzésem a zalmannal kapcsolatban (nincs heatpipe, és a fizikát nem lehet megb*szni) ellenben felépitésébõl adódóan elég jól hûti a környezõ alkatrészeket is (ott vannak a ramok pont melette, nem beszélve a northbridge-rõl, ami passziv hütéssel él) és hát csendes az istenadta. mert rájöttem, a hang a lényeg :D
rendetvágtam a gépemben amugy, mindjárt csinálok képeket.
a ht101 meg állítólag pont vagy lefelé, vagy felfelé fuj. felülrõl a tápom adja a 12 centis ventivel lefelé az ivet, oda nem lenne jó szembe egy ht101-es venti. a másik oldalon semmi nincs, de akkor meg ott vagyok, ahol a part szakad: kinyom egy csomó levegõt, de nme tudom felhasználni.

edit: az lenne a legjobb, ha a ht101-rõl biztosan tudnám, hogy kifelé (a ház hátulja felé) fujja a levegõt.
edit2: mi a pH! oldala? a www.prohardver.hu-ra csak valami debian linux sz*rság jön le. google ugyszintén nem talál semmit... :confused:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Prohardverre nemrég került fel egy igen fullos teszt hõcsöves CPU hütõkrõl, kötelezõ olvasmány !

Én 2 mellett gondolkodok: Freezer64 vagy a The BAT asszem a Coolink-tõl. (persze elõszõr meg kell vennem alá az A64-t ;) )

Thermalright-ok is örült jók, de brutál drágák, ha más nem a HT101-gyel se fogsz befürdeni, ventit meg TTS-nél vegyél az a tuti ha halkat akarsz !

Zalman-t én nem szeretem, véleményem szerint felülárazottak és felülhype-oltak ahhoz képest amik.

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
zalman cnps 7700cu vagy aerocool ht101 egy papst ventivel? (a gyári állitólag 23 dBa, de nem bizok bennük)
más egészen egyszerûen nem jöhet szóba, mert a thermalright xp90c nagyon drága, a többi meg sz*rt se ér vagy hangos.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts

Hello!
Hogyan tudok 1 pár másodpeces viedót lekicsinyíteni 110*100 pixelre.
A fájl nincs 50mb és ezt szeretném felrakin avatarnak.

Attol fugg milyen video
mpg -> tmpgenc
avi -> virtualdub(mod)
mas formatumokhoz is velhetoen egyedi programok kellenek (a kimeneti igenyedtol fuggoen) pl wmv, mov stb
az adobe premier asszem eleg sok formatumot kezel.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Hello!
Hogyan tudok 1 pár másodpeces viedót lekicsinyíteni 110*100 pixelre.
A fájl nincs 50mb és ezt szeretném felrakin avatarnak.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
Danke.

semmi panik:

http://index.hu/poli...u/software0706/
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
szóval mégegyszer:
csinálsz 2 particiót: egy FAT32-t és egy NTFS-t.
felrakod a FAT-ra a Milleniumot, vagy 98SEt, vagy amit akarsz.
aztán felrakod a NTFS-re az XPt.
ezesetben nem is kell bootmanager sem, mert az XP észreveszi hogy mi a téma.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

ha man mindenki autoval vakit...:)

Igazabol nem ragaszkodom a ntfs-hez, csak abban nyomtam fel multkor egy mobil rackos kiszerelesu vinyeszre, es az nem vitte el a carmat, szal gyanakszom es arra jutottam, hogy minek szarakszom, ha feltehetem egy vinyora is mindket oprendszert, es nem kell cserelgetni unos- untalan. Mit szoltok a gondolatmenethez?

(az avataromhoz no comment bitte:)

Én sokáig használtam ME és XP-t , fat32-re volt formázva mind a két partíció. Illetve 4 volt Az elsõre volt téve a ME az utolsóra az XP .
De már egy ideje csak XP van fent.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
ha man mindenki autoval vakit...:)

Igazabol nem ragaszkodom a ntfs-hez, csak abban nyomtam fel multkor egy mobil rackos kiszerelesu vinyeszre, es az nem vitte el a carmat, szal gyanakszom es arra jutottam, hogy minek szarakszom, ha feltehetem egy vinyora is mindket oprendszert, es nem kell cserelgetni unos- untalan. Mit szoltok a gondolatmenethez?

(az avataromhoz no comment bitte:)
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
külön particióra akkor 98se, bár az nem tuti hogy tudja, úgyhogy ME inkább

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts

Lacley:
http://forum.bikemag...highlight=gamez
;)

ezt most miert kaptam?:cry:
No, a kompatibilitast probaltam mar, de nem jott ossze. Bar halkan jegyzem meg, maskor sem uzemelt.
Es lehet 98at ntfs- filerendszerre felnyomni?
Hat most arra vagyok kenyszeritve, hogy 98on netezzek, mert ebben a suliban csak 3 gep van, ami xp-vel felszerelt, es hat eleg nagy a differencia a ket rendszer kozott.. (igy felhasznaloi szemmel, es nem csak a vizualis dolgokra gondoltam) Asszem kisse elkenyelmesedtem, es nincs kedvem olyanokkal szorakozni, mint illesztoprogi a flash drive-hoz, stb...
ákos