Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Írta 2005. július 12. - 15:14

Írta 2005. július 12. - 15:13

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. július 12. - 14:50

a midi meg hangszereket
Írta 2005. július 12. - 14:49

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. július 12. - 12:59

keress fájlcserélõn wav2midi nevü progikat
Írta 2005. július 12. - 12:43

Lust, mibõl akarsz midit?
bármi, mondjuk sima audio vagy mp3 ból...
Írta 2005. július 12. - 12:19

zolle: tudom, hogy sovány a 8 centis hátul, de ekkora a hely. ez egy 3,5 éves ház. elöl nincs is hely, hátul is csak az az egy....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. július 12. - 07:27

azért fújnak kifele hogy legyen áramlás, ne pedig szélvihar odabenn.
8 centis venti nagyon kevéske. legalább egy 12es.
Írta 2005. július 11. - 23:59

A tápventi még mindig kifelé fúj, hiába variálsz, tehát bentrõl/prociról leszív és kifelé fúj !

Bat jó cucc az lesz majd nekem is vagy Freezer64.
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. július 11. - 22:50

tekintve, hogy a 8 cm-eres ventivel szerelt procihûtõk éppen hozzák a zalman-ok hõmérsékletét, de hangosabban....
most vehetek valami giga-nagy hûtõt... coolink bat lesz a vége. még 10.000 alatt van, szóval belefér a keretbe.
táp téma: az a kérdésem, hogy az a ventillátor, ami a tápom alján van, és az alaplap felé néz (lefelé) az vajh milyen irányban fujja a levegõt? felfelé vagy lefelé? (tehát a processzor felõl elszivja, vagy oda nyomja a levegõt?) - ém az elsõre tippelek, de biztos ami biztos.
félelmetes, hogy nem értjük meg egymást

edit: az a házhûtõ a vinyómat nme hûti, attól nagyon messze van. arra külön hûtés érkezik a héten. meg a ramokra is egy pár thermaltake rézborda. - biztosra megyek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. július 11. - 22:03

Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. július 11. - 19:48

Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. július 11. - 19:43

ezért megnyúzlak élve, és sóval teli bödönbe doblak

persze hogy kifele, minden kifele fúj, ami nem, az hülyeség.
nemtudom mitõl lehet a fatál, nem lehet az iso szar?
winrarral kitudod csomizni?
Írta 2005. július 11. - 19:39

A táp természetesen kifelé fúj !! Úgyhogy ne keltsd itt a hangulatot azzal hogy befele fujatsz vele !

Házhûtõ a winyókat is hûti, megúszni nem igazán lehet, vegyél egy normálisat a helyére, 1-2e-bõl bõven kijössz.
@zolle: a Daemon és az Alcohol is fatal error-t dob.
DirectX természetesen rendben, bár próbálkoztam már mindenféle verziókkal.

Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. július 11. - 19:34

a 12 cm-eres venti a tápban vajh kifelé fuj, vagy hátrafelé a méhsejtek felé, illetve
a ht101-es hogyan áll a foglalaton.
az lenne a legjobb, ha a 8 cm-eres venti felé fujna a ht101-esen a venti, mert akkor leszednném a házhütõt (hangos) és egy ideig éldegélnénk (amig nincs prescott) anélkül a csendben, ha meg jön a prescott, valami normális 8 cm-eres beköltözne hátra.
Írta 2005. július 11. - 19:31

akkor a HT101et a táp ventis fele felé kell fordítani és kalap kabát
vagy hátrafele ha lehet
Írta 2005. július 11. - 19:30

elnézést a minõségi képért, de a sötét miatt a telefonom nem képes normális minõségre.
a táp lefelé áll, 12 cm-eres venti van benne.
alatta egy nyolcas kifelé a házból.
a videokártyán meg a zalman vf700 alcu
Írta 2005. július 11. - 19:30

Írta 2005. július 11. - 19:22

de a SA küldi a fatálat vagy a daemon?
Írta 2005. július 11. - 19:21

zolle: legfelül van. azt nem vágom, hogy a tápban levõ venti kifelé vagy befelé fujja, mert érezni nem nagyon érzek kézzel semmit. hátul olyan méhsejtesen lyukacsos, ahogy iljics irta.
iljics: másféle windóz? monnyuk professional? nem értek hozzá, csak kérdezem.
A Pro-val a Professional-re céloztam !

És fordítsd meg a tápot, _kifelé_ kell fújnia nem befelé !
@zolle: a hibaüzi az hogy fatalerror, és egy kód
Mer' egy állat vagyok !