Meg a jurósporton azt is mondták, hogy "Ez egy rontott ugrásnak számít, valószínüleg csak azért tapsol a versenyzõ, mert sikerült esés nélkül földetérnie" Mindezt egy hátraszaltó nulkéz érkezésre, ennél a pontnál mondtam azt, hogy írok egy mélt a szerkesztõségnek, hogy kapják már be a .aszomat, hogy egy mûkorcsolyázó .icsa a "szakkomentátor" az X-games-en. Minden második mondatában benne volt a kür. A mocis trükkökbõl meg csak a hátraszaltót, a lézí bójt és a "halálcsókját" ismerte. Meg a másik aminél leestem a székrõl az egy ilyen beszólása volt, "Nem merte megkockáztatni a szaltót, nehogy bukjon belölle." ezt egy kb ilyen kombó után sikerült elengednie: Candy Bar jobbal, majd ballal, egyszerre mindkétlábbal, ezutén egybül nulkéz nulláb kenken, nulkéz érkezéssel. Valami ilyenre mondta, ha jól emlékszem.
Persze a levelet nem írtam meg mert Úgy se történne semmi, mivelhogy a Yoz, meg az X-games közvetítések csak kis rétegeket vonzanak a képernyõk elé, ezért ugye nem is érdemes hozzáértõket hívni a stúdióba.
Ha én lennék mûsorvezetõ akkor minden sportághoz igazán hozzáértõ személyeket hívnék kommentálni, bemutatni a sportágat.
Nem hiszem, hogy csak én tudnám elintézni azt, hogy "Szakmabeliek" beszéljenek a képeken látottakról. szerintem csak akarni kéne.