Én azt sajnálom,hogy a Nate Adams nemis jött el...
a többiek is lightoltak...
A Hujber mocielhagyása poénul nézett ki.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Airstrike Freestyle show
Started by
Rave_Ace
, 2003. November 21. 18:32
Posted 2003. December 08. - 13:23

Posted 2003. December 08. - 09:53

Ami a tévében nem volt:
- a fiúk pelenkában, félmeztelenül kezdték a show-t, bukó nélkül nyomtak pár hajmeresztõ trükköt.
- a show vége felé több rider bedobálta a közönségnek a felszerelésének darabjait, egy mezért például annyira összekaptak hárman, hogy a srác átmászott a korláton, be a nézõk közé (félmeztelenül) és Õ is elkezdett bunyózni a saját mezéért, majd a számára legszimpatikusabb nézõnek személyesen adta át a ruhadarabot.
- a közönséget (azaz minket) többször hullámozásra késztette a mûsorvezetõ srác, mondván, csak akkor lesz backflip, ha hullámzik a tömeg. És megcsináltuk, a végén senki sem volt rest, állati jó hangulat volt.
- a nagy öreg amcsi rájderek az ugrások után felmásztak az érkezõ lejtõre és onnan hergelték a tömeget. Sikeresen, ugyanis másnapra nem volt hangom, gondolom sokezer társammal egyetemben.
Szóval rulez volt!
- a fiúk pelenkában, félmeztelenül kezdték a show-t, bukó nélkül nyomtak pár hajmeresztõ trükköt.
- a show vége felé több rider bedobálta a közönségnek a felszerelésének darabjait, egy mezért például annyira összekaptak hárman, hogy a srác átmászott a korláton, be a nézõk közé (félmeztelenül) és Õ is elkezdett bunyózni a saját mezéért, majd a számára legszimpatikusabb nézõnek személyesen adta át a ruhadarabot.
- a közönséget (azaz minket) többször hullámozásra késztette a mûsorvezetõ srác, mondván, csak akkor lesz backflip, ha hullámzik a tömeg. És megcsináltuk, a végén senki sem volt rest, állati jó hangulat volt.
- a nagy öreg amcsi rájderek az ugrások után felmásztak az érkezõ lejtõre és onnan hergelték a tömeget. Sikeresen, ugyanis másnapra nem volt hangom, gondolom sokezer társammal egyetemben.
Szóval rulez volt!
Posted 2003. December 08. - 09:43

ÁÁÁÁÁÁ!!!
Nem hiszem el!
Ott voltam, egyszerûen elmondhatatlan élmény volt! ;D ;D
Ezek az amcsi motorosok igazi sómenek, az Örsék is királyak voltak triálban, persze a sok paraszt kivonult mindig, amikor õk jöttek, pedig nem kispályáznak a magyar triálosok sem!
A tv közvetítés nem volt rossz, de azt hiszem a következõ mondatért a riporter fejét veszi a kedves kerékpár-értõ publikum:
"montín bájk és BMX >
triál kerékpárokkal....."
Call my trials bike again a BMX and I will kill you bro'
Az 20" -os triál gép nem BMX te nagyokos!
Sebaj, akkor is életem meghatározó élménye volt, fõleg a sokak által lehetetlennek hitt BACKFLIP, amit az orrunk elõtt ugrott meg az állítólag bordatörésekkel nyomuló rider koma.
Freestyle rulez!!! 8)
Nem hiszem el!
Ott voltam, egyszerûen elmondhatatlan élmény volt! ;D ;D
Ezek az amcsi motorosok igazi sómenek, az Örsék is királyak voltak triálban, persze a sok paraszt kivonult mindig, amikor õk jöttek, pedig nem kispályáznak a magyar triálosok sem!
A tv közvetítés nem volt rossz, de azt hiszem a következõ mondatért a riporter fejét veszi a kedves kerékpár-értõ publikum:
"montín bájk és BMX >

Call my trials bike again a BMX and I will kill you bro'
Az 20" -os triál gép nem BMX te nagyokos!
Sebaj, akkor is életem meghatározó élménye volt, fõleg a sokak által lehetetlennek hitt BACKFLIP, amit az orrunk elõtt ugrott meg az állítólag bordatörésekkel nyomuló rider koma.
Freestyle rulez!!! 8)
Posted 2003. December 07. - 16:48

megbabonázva ültem tv elött... élõben frenetikus lehetett a hangulat ....és amit a srácok mûveltek 
s bár nekem sincs fogalmam sem hogy mi micsoda azért baromi jó volt

s bár nekem sincs fogalmam sem hogy mi micsoda azért baromi jó volt

Posted 2003. December 07. - 16:24

a legjobban az tetszett amikor a bar hop-ot "lécugrás"-nak nevezte ;D a bar spin az meg léc forgatás,mi?

Posted 2003. December 07. - 15:33

Én is néztem az összefoglalót az rtl-en. Valóban színvonalas rendezvény volt komoly versenyzõkkel. A magyar srácok is egész jól megállták a helyüket. Nekik külön gratula! A Szujo az meg egy dilettáns. Fingja nem volt róla, hogy miket magyráz. De ez általában így van minden hasonló eseménnyel (lásd: red bull dirt jump vagy BPDH összefoglaló). Ezek csak a focihoz értenek vagy ahhoz sem.
Posted 2003. December 07. - 14:39

most néztem a tvben az összefoglalót. jó buli lehetett élõben ott lenni 
de ez a szujo z. miket összebeszélt. cseppet idegesített..

de ez a szujo z. miket összebeszélt. cseppet idegesített..
Posted 2003. December 02. - 13:38

Vinyisoft! Köszi majd az elmesélést, a te variánsodat is meghallgatom, de szerencsére Palmerom és bátyó is megy ráadásul ingyér!! Sikerül a Club Nokiás telefonálás!! VIP szektor!! Mit hagyok ki! A francba... :-X >
Szerintem még lehet próbálkozni!! fénylépezõgépet azért vigyetek!

Szerintem még lehet próbálkozni!! fénylépezõgépet azért vigyetek!
Posted 2003. December 02. - 11:56

Hi!
Kár hogy nem jöttök, de végül is mindegy, hiszen úgyse lenne összBájkmeges kivonulás, hisz' mindenkinek máshova szólna a jegye. Zsuzsi, majd elmesélem, milyen volt!
Kár hogy nem jöttök, de végül is mindegy, hiszen úgyse lenne összBájkmeges kivonulás, hisz' mindenkinek máshova szólna a jegye. Zsuzsi, majd elmesélem, milyen volt!

Posted 2003. December 01. - 14:18

Remélem Palmikám próbálkozol hívogatni õket, hátha maradt még jegy - kizárt...
Én sajna tuti nem megyek, majd elképzelem. Legalább megmarad a hangom, nem úgy mint a múltkorin... szétkiabáltam teljesen. De bátyónak se volt sok ;D
Én sajna tuti nem megyek, majd elképzelem. Legalább megmarad a hangom, nem úgy mint a múltkorin... szétkiabáltam teljesen. De bátyónak se volt sok ;D
Posted 2003. November 30. - 21:32

Egyébiránt amikor ugrálnak azért csinálnak elég nagy fényt. Hogy tudnának úgy érkezni, hogy pofán világítja õket a reflektor? Mondjuk a reflektorfénybõl élnek. :
Ezért szvsz egy jobb filmmel >400asa, ha normális helyen ülsz akkor egész jó képeket lehetne csinálni egy jobb vakuval :

Ezért szvsz egy jobb filmmel >400asa, ha normális helyen ülsz akkor egész jó képeket lehetne csinálni egy jobb vakuval :

Posted 2003. November 30. - 20:44

Na Mad Mike Jones itt lesz, ez nagyobb hír mint a Nét Edemsz! Valahogy sejtettem, hogy Õ nem jön ide.
Most már jobban meggondolom.
Rohadás Nokia kárlájnon hétvégén nincs ügyfélszolg:(
Most már jobban meggondolom.
Rohadás Nokia kárlájnon hétvégén nincs ügyfélszolg:(
Posted 2003. November 30. - 17:40

Egyébként a Németh Kornél sem indul. Csak nehogy szombaton valami gyerek moci verseny legyen a vége. Beszervezhetnék a Kornél helyére mondjuk a Metzgert vagy Pastranat

Posted 2003. November 30. - 17:37

Valóban lemondta, de a lényeg, hogy ki jön helyette. MAD MIKE JONES!!! Most már tuti ott a helyem.
Posted 2003. November 30. - 16:24

Posted 2003. November 30. - 15:45

Posted 2003. November 30. - 12:46

Posted 2003. November 27. - 18:25

Nos, elég fotó-téma lett ez a topic, mindenesetre elviszem a haver digitálisát, legfeljebb nem lesznek jók a képek, de az emlékeim tutira élesek lesznek!
Jön még valaki?
Jön még valaki?
Posted 2003. November 27. - 18:18

Szerintem nem kell hogy elérye az ugrókat a vaku!
belegondolsz:::
oyan vaku ami 15m re(mert kb.leessz annyi minimum miko levegõben van)nem mondhatnám hogy elvisznek a vakuk... :
Szal 1 yo "kis" záridõs(1/4000 felett diginél) fotoaparat kell, tehát a rosszabb digigépek..kizárva>elmosódott lessz...legf. ha szembeálsz az ugrással..talán-talán..
A megvilágitás nagyon fontos..igazábol az lenne az igazi ha valami követõfény lenne a motorosra...
Az "diszko" világitás ami monti/bmx dirtjumpon volt a millenáris parkban elég gáz volt anno.
belegondolsz:::
oyan vaku ami 15m re(mert kb.leessz annyi minimum miko levegõben van)nem mondhatnám hogy elvisznek a vakuk... :

Szal 1 yo "kis" záridõs(1/4000 felett diginél) fotoaparat kell, tehát a rosszabb digigépek..kizárva>elmosódott lessz...legf. ha szembeálsz az ugrással..talán-talán..
A megvilágitás nagyon fontos..igazábol az lenne az igazi ha valami követõfény lenne a motorosra...
Az "diszko" világitás ami monti/bmx dirtjumpon volt a millenáris parkban elég gáz volt anno.

Posted 2003. November 27. - 17:18

Azért Thommeynak igaza van, a dirt röpködés csak akkor jó, ha a vaku eléri a szállókat, ez pedig kis gépekkel unmöglich. A tüzijátékhoz meg állvány kell. Bár néha kis géppel is összejöhet ez-az, de ezzel biztosra nem mehetsz.