Dani, ezt magyarázd már el nekem, mert nem vagyok ennyire vizuális típus. A Deagen az a gonosz motoros, ugye? Ilyen rücskös páncélja van, és feketében meg zöldben van. És gonosz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Airstrike Freestyle show
Indította
Rave_Ace
, 2003. november 21. 18:32
Írta 2003. november 23. - 19:11

Írta 2003. november 23. - 19:05

nemnem a télleg szaller volt 
Nyugi én sem akartam elhinni, de vagy 7-szer visszajátszották, úgyhogy láttam

Nyugi én sem akartam elhinni, de vagy 7-szer visszajátszották, úgyhogy láttam

Írta 2003. november 23. - 18:59

ja és az sem hátraszaller 360 volt, hanem Mulisha Twist. Mocival csak így lehet 360at ugrani, hogy kiemeled az elüljét aztán leejted, közben forogsz, ettõl néz ki úgy mintha szaltózna is közben. A moci nem úgy mûködik a levegõben mint a bicó, nem lehet egyenes irányban forogni vele.
Írta 2003. november 23. - 18:47

én meg azt "hiszem", hogy Brian Deagan volt, aztán jött az a mocsok Trevisz "jófiú" Pasztrana és jól, vagyis gyengén de leutánozta, nem is tudom, hogy nyerhetett õ.
Metal Mulisha Rulz
Metal Mulisha Rulz
Írta 2003. november 23. - 18:22

HÁt azért Nate Adams elég jó lesz...
Láttam a 2003-as X-Games-en az Euro Sporton, asszem õ ugrott mocival 360 backflipet...
Láttam a 2003-as X-Games-en az Euro Sporton, asszem õ ugrott mocival 360 backflipet...

Írta 2003. november 23. - 18:17

akkor is Travis Pestrana rulez...aze' nem egyszeru a srac..
kar hogy nem jön..
kar hogy nem jön..

Írta 2003. november 23. - 18:08

Ja a szervezés az elõzõnél csakis jobb lehet.
Nate Adams nevét láttátok már plakáton, én még csak ilyen rébuszos utalásokat hallottam, olvastam róla Gravity games 1. helyezettje.
Most nézem a multkori posztert, hogy akkor kik voltak, elég jó nevek voltak itt (mind aláírta)
Nate Adams nevét láttátok már plakáton, én még csak ilyen rébuszos utalásokat hallottam, olvastam róla Gravity games 1. helyezettje.
Most nézem a multkori posztert, hogy akkor kik voltak, elég jó nevek voltak itt (mind aláírta)
Írta 2003. november 23. - 17:59

nem az igazi??hat en lepeteztem mikor mellettem szalldogalltak el a mocisok..meg pankracioztak..kajacsataztak..stb...pizzaval ;D
ha csak a nezoterrol is de sztem erdemes megnezni..
persze en nem fizetnek 4-5 rugot.. ;D
ha csak a nezoterrol is de sztem erdemes megnezni..
persze en nem fizetnek 4-5 rugot.. ;D
Írta 2003. november 23. - 17:44

www.mofo.hu
A multkorin dirtesek voltak, most triálosok lesznek. Meg szaller mocival.
Ha az elõzõt, amin 10x nagyobb nevek voltak (fele indult az X-games en) 2 hónappal késöbbre szervezik legalább 4en ugrottak volna szaltót. Most valszeg csak 1 lesz, max 2, ha a magyar srác "élõben is beválalja majd.
Biztos jó lesz, de nem az igazi.
A multkorin dirtesek voltak, most triálosok lesznek. Meg szaller mocival.
Ha az elõzõt, amin 10x nagyobb nevek voltak (fele indult az X-games en) 2 hónappal késöbbre szervezik legalább 4en ugrottak volna szaltót. Most valszeg csak 1 lesz, max 2, ha a magyar srác "élõben is beválalja majd.
Biztos jó lesz, de nem az igazi.
Írta 2003. november 23. - 16:55

Írta 2003. november 21. - 20:26

Jöjjön mindenki akit érdekel a kétkereküekkel való "repkedés". Tavasszal is nagy buli volt és ahogy a rendezõket "ismerem" (Mofo,Nokia,RedBull)most még nagyobb lesz(pl.: nekünk motorozik majd Nate Adams az idei x-games B.A. és Freestyle 2. hejezettje!!!)
Írta 2003. november 21. - 19:04

Az a 2000-res sport szigert volt asszem amin Misi ugrott.
EGyébként ki megy erre ki, mert én tervezem éppen
EGyébként ki megy erre ki, mert én tervezem éppen

Írta 2003. november 21. - 18:34

Lesznek ott bringások is? Valamelyiken asszem ugrott a Gulyás. Motorral húzták be.
Írta 2003. november 21. - 18:32