wild boys!!
na tecik a radnalirozás!!hate!!kil!!destroy!!!!rohadt gyalogosok!!!aztán hétvégén várunk mindenkitõl egy listát hány embert/állatot gázolt halálra!!
a kisgyerek nem ér me kimozogja a teló!!turista dupla pont!!ha Jap.akkor fél me abból rengeteg van!!
és ha fesztivál akkor is csak fele pont me mindenki részeg!!ha tag erõsebb nálad akkor duplázhatsz,mert akkor van rizikfaktor is!!hátha nem sikerül elsõre elütni!!de ha a láthatóan drága teló/szemüvegét is összetöröd 3!!pontal gyarapodsz!!
erdõben:
kigyerek nem ér me az a bokorból lesi hogy mikor jössz és eléd ugrik!
kutyás turista egy pont,az autós gazdag az dupla,csak az ösztönzés miatt!!néni is egy!
pá és jó vadászatot!!!
Tom:mikor hol vételezzünk??cipõm kell ugy ahogy írtam régen?adsz 6e+a váltót!kapod az új cipõd!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. május 04. - 21:02

Írta 2004. május 04. - 15:59

Jaaaa, akkor félreolvastam ;D
Ok. Edzek! Sõt vettem egy hajnyírót, hogy igazán áramvonalas hajformát tudjak alkotni ;D
Ok. Edzek! Sõt vettem egy hajnyírót, hogy igazán áramvonalas hajformát tudjak alkotni ;D
Írta 2004. május 04. - 15:55

Az a nyereg nélküli kategória binden résztvevõjének jár, nemcsak én vagyok a kivételezett...
Útvonalnak majd utánanézek, te csak addig edzzél szépen a gyönyõrû fõvárosban!!
Útvonalnak majd utánanézek, te csak addig edzzél szépen a gyönyõrû fõvárosban!!
Írta 2004. május 04. - 15:32

Állítólag neked felajánlottak egy különdíjat, egy vödör vazelint. Helyezéstõl függetlenül megkapod. ;D
Na, akkor megyünk? Mettyú, nézz már be a Pavlikba, ha van idõd, hogy honnét hová megy a pálya és milyen hosszan. Ha túl sok, akkor indulunk a 10-12 éves lányok között. Azt megnyerjük!!! Yihááá
Na, akkor megyünk? Mettyú, nézz már be a Pavlikba, ha van idõd, hogy honnét hová megy a pálya és milyen hosszan. Ha túl sok, akkor indulunk a 10-12 éves lányok között. Azt megnyerjük!!! Yihááá
Írta 2004. május 04. - 15:23

Elõször csak ártatlan japcsik képeibe állogatunk be, aztán jön a szipu meg a drog. Így szokott ez lenni.
A Pavlik kupán meg külön junky kategóriát kell nyitni az ilyen lumpenelemek számára és a fõdíj egy steril fecsi lesz...
A Pavlik kupán meg külön junky kategóriát kell nyitni az ilyen lumpenelemek számára és a fõdíj egy steril fecsi lesz...
Írta 2004. május 04. - 14:34

Ja, a klasszikus poént elnyomni... :
Egyébként is körültekintõnek kell lenni, hogy a hosszas állítgatás után, de még a kép elkészítése elõtt menj keresztül.

Egyébként is körültekintõnek kell lenni, hogy a hosszas állítgatás után, de még a kép elkészítése elõtt menj keresztül.
Írta 2004. május 04. - 14:33

Tegnap hazafele menet az egyik parkban filmezgettek valamit kis szaros kézikamerával emberek. Én meg voltam olyan szemét és az úton mentem a kamera és a csaj között. Genyó vagyok na. 8)
Pedig meg is állhattam volna beleintegetni a kamerába, hogy: Szia anyu!
Pedig meg is állhattam volna beleintegetni a kamerába, hogy: Szia anyu!
Írta 2004. május 04. - 14:03

Mi ez az idegen- meg gyalogosgyûlölet?
Ezért tartunk itt, ahol.
Ejnye-ejnye!
Nektek tényleg szükségetek lenne arra a DHs játékra, hogy kiéljétek az aggressziótokat, és az utcán a szabályoknak megfelelõen viselkedjetek, kis köcsögök!!
Ezért tartunk itt, ahol.
Ejnye-ejnye!
Nektek tényleg szükségetek lenne arra a DHs játékra, hogy kiéljétek az aggressziótokat, és az utcán a szabályoknak megfelelõen viselkedjetek, kis köcsögök!!

Írta 2004. május 04. - 13:01

Tudom. Mert a Délitõl azzal mentem, sõt az esõ is esett, de csak pontosan addig, míg a ház elé nem értem. Így legalább szarrá áztam. 
Bíztass csak! Ja, valahol olvastam, egyik postán történt, Pesten, hogy kérdezte a faszi, hogy milyen módon jut el leghamarabb a levele a címzetthez, mivel sürgõs, erre a postáskisasszony azt jvasolta, hogy találn vigye el személyesen... ;D
Viszont tele a város japókkal meg mindenféle néppel és be lehet tekerni a képbe, mikor fényképeznek, jó móka! ;D

Bíztass csak! Ja, valahol olvastam, egyik postán történt, Pesten, hogy kérdezte a faszi, hogy milyen módon jut el leghamarabb a levele a címzetthez, mivel sürgõs, erre a postáskisasszony azt jvasolta, hogy találn vigye el személyesen... ;D
Viszont tele a város japókkal meg mindenféle néppel és be lehet tekerni a képbe, mikor fényképeznek, jó móka! ;D
Írta 2004. május 04. - 12:54

Postán? Na de hol? Ha még csak most adták fel külföldön, akkor simán el tudják itthon is keverni
Csak hogy biztassalak 
Pesten elég vicces dolog a járdán tekerni. Iszonyat bamba emberek vannak... Múltkor a Délitöl mentünk át a Keletihez nagyrészt járdán. Hát olyat soha többet... Inkább nyomom az autók között. Csak nagy hátizsák és egy parázós haverom volt velem, így járdán kellett menni.
Tudjátok milyen szar bazi nagy hátizsákkal lemenni az aluljáróba?

Pesten elég vicces dolog a járdán tekerni. Iszonyat bamba emberek vannak... Múltkor a Délitöl mentünk át a Keletihez nagyrészt járdán. Hát olyat soha többet... Inkább nyomom az autók között. Csak nagy hátizsák és egy parázós haverom volt velem, így járdán kellett menni.
Tudjátok milyen szar bazi nagy hátizsákkal lemenni az aluljáróba?

Írta 2004. május 04. - 12:40

Írta 2004. május 04. - 10:03

Tegnap nem dolgoztam, csak épp számítógép elé kerültem, véletlenül. Megtettem az elsõ kilómétereket Pesten, de elõtte még kalandos módon felhoztam a bicajt. Úgy esett, hogy az út során kb. 6 bicaj utazott a vonaton, mind a legutolsó kocsi legvégében, mert ugye kerékpárszállító az minek. Tényleg nem lehetett nagyon mozgolódni, mert be volt építve a budi elõtti rész. Jön a kaller, és meglátom, hogy elkezdi arrébb pakolni a gépeket, de nem normális ember módjára, hanem egymásra dobálni, mert balesetveszélyesen nem lehet kinyitni az ajtót, de az egyiket rákúrta úgy az enyémre, hogy lejött a festék, mert pont a lánckerekekkel találta el a vázat... mondom, neki, hogy akkor szóljon és arébb teszem, húúú, úgy leordítottam a fejét, kértem igazolványt, mindent, de csak egy törzsszámot adott, minden bicajos odajött, hogy megnézze mi történt, kérdeztem, hogy otthon is így pakol e, de csak mosolygott a kurva, sõt azt mondta, hogy az utas felelõssége, hogy vigyázzon a cuccára. Miért nem megy az ilyen vájárnak?? Akkor ezzel az erõvel, ha õ egy kigyúrt állat, és erõsebb nálam, összetörheti a bicajom, de mégis az én felelõsségem? Vagy akkor hogy van ez? Áááá, fuck MÁV, és most olvasom, hogy újabb 60 milliárdot kapott az államtól, de hogy mire? Mocsokban, bûzben utazni jajj, de jó!
Na, de Pest. Hááát, a Városligetben remek edzést lehet tartani, felkészülök majd a Pavlik kupára, de akkor menjünk! Egyébként elég érdekes egy fékkel, mikor állandóan kilépnek elém mindenhonnét, a lehetõ legváratlanabb helyekrõl, viszont gyors, mert a csúcsforgalomban simán lehagyni a buszokat, villamosokat. Szóval érdekes, csak a városban tekertem, de eléggé elfáradtam, vannak távolságok..
Na, de Pest. Hááát, a Városligetben remek edzést lehet tartani, felkészülök majd a Pavlik kupára, de akkor menjünk! Egyébként elég érdekes egy fékkel, mikor állandóan kilépnek elém mindenhonnét, a lehetõ legváratlanabb helyekrõl, viszont gyors, mert a csúcsforgalomban simán lehagyni a buszokat, villamosokat. Szóval érdekes, csak a városban tekertem, de eléggé elfáradtam, vannak távolságok..
Írta 2004. május 03. - 20:32

Márió: A váltó elöásódott ;D Megtisztogattam, és kapott itt-ott kenöanyagokat is, és most nagyon jóóó

Egyáltalán el akarok adni ilyen tökéletes alkatrészt ??? :-\ Na jó, csak a te kedvedért... ;D
Vegyél valami nem Fox gatyát, és akkor olcsóbban kijössz. Mondjuk a foxeurope oldalán a rövidgatya 65font(kb. 21e) a 611 hasonló gatyája meg 70$ (emmeg kb. 15e).
Na most jöjjön egy kis X-Files. Így vacsora után különösen jól fog esni ;D

Egyáltalán el akarok adni ilyen tökéletes alkatrészt ??? :-\ Na jó, csak a te kedvedért... ;D
Vegyél valami nem Fox gatyát, és akkor olcsóbban kijössz. Mondjuk a foxeurope oldalán a rövidgatya 65font(kb. 21e) a 611 hasonló gatyája meg 70$ (emmeg kb. 15e).
Na most jöjjön egy kis X-Files. Így vacsora után különösen jól fog esni ;D
Írta 2004. május 03. - 18:31

háj
akkó nem lessz gatyám...mennyi körül van eg olyan??újonan?
mennék én is a cc versenyre!!!
nincs jobb mikor nagy biciklivel elõzünk ccsöket!!
de épp ma olvastam a bikmagban hogy lehet barátság ccs med dhs közt,de akár outis és triálos is lehet cimbora!!
Tom:a váltó ásodik már elõ!!elég kaka igy bringázni hogy elöl-hátul leesik a lánc!!
meg ha valakit érdekel a plaza/3120 boltban 2õt fizet 3kapsz akció van!!
a dhs játék jólehet mint marhulás szintjén,csakgondolom a realitás messze áltõle!ha olyan lesssz mint a tony Hawk 2-3!simán forogtam nagyfélcsóbe 1080akat!
de jáccani jó!!!
megkapta már akinek írtam az NFSt??
szertet béke!!!
Kispálextra!!http://blog.patito.hu/bootleg.html
akkó nem lessz gatyám...mennyi körül van eg olyan??újonan?
mennék én is a cc versenyre!!!
nincs jobb mikor nagy biciklivel elõzünk ccsöket!!
de épp ma olvastam a bikmagban hogy lehet barátság ccs med dhs közt,de akár outis és triálos is lehet cimbora!!
Tom:a váltó ásodik már elõ!!elég kaka igy bringázni hogy elöl-hátul leesik a lánc!!
meg ha valakit érdekel a plaza/3120 boltban 2õt fizet 3kapsz akció van!!
a dhs játék jólehet mint marhulás szintjén,csakgondolom a realitás messze áltõle!ha olyan lesssz mint a tony Hawk 2-3!simán forogtam nagyfélcsóbe 1080akat!
de jáccani jó!!!
megkapta már akinek írtam az NFSt??
szertet béke!!!
Kispálextra!!http://blog.patito.hu/bootleg.html
Írta 2004. május 03. - 17:08

Írta 2004. május 03. - 17:06

Nem írja, hogy van-e PCs verzió...
Mert PS2je szerintem senkinek nincs, megl etölteni se lehet ingyér'.
Mondjuk nem szívesen mennék bringázni, miután ezzel vadultam. Tuti bukás a vége...
Mert PS2je szerintem senkinek nincs, megl etölteni se lehet ingyér'.
Mondjuk nem szívesen mennék bringázni, miután ezzel vadultam. Tuti bukás a vége...
Írta 2004. május 03. - 16:59

Tudta valaki hogy van DHs jatek szamitogepre.? azaz csak PS2-re, de lehet hogy nem is olyan szar. Itt egy link, have a look, es irjatok hogy ki mit tud rola.
http://www.descent-w...ldomination.htm
http://C:\Documents and Settings\olvaso\Dokumentumok\dd4.jpg
bandi irjal Andreasnak.! de gondolem ERRE nem kell emlekeztetni...
http://www.descent-w...ldomination.htm
http://C:\Documents and Settings\olvaso\Dokumentumok\dd4.jpg
bandi irjal Andreasnak.! de gondolem ERRE nem kell emlekeztetni...
Írta 2004. május 03. - 16:42

Az a baj, hogy nekünk a ducigumi kategóriában kellene majd indulnunk. Túl nagy a CCsek hendikeppje hozzánk képest, nem lenne etikus együtt versenyezni velük...
Ja, és a kormányszarvakat készítsd elõ! Jól fog állni a Yetin...
Ja, és a kormányszarvakat készítsd elõ! Jól fog állni a Yetin...

Írta 2004. május 03. - 16:18

nah, szép lesz az a hobbi kategória.... Minden fríírájder elindul? Mer én szeretnék... CCst akarok elõzni!!!!!!!
Írta 2004. május 03. - 14:34

Hinnye, az vasárnapra esik!
Akkor meg mindig, mindenki másnapos.
De azért egy próbát megérne a dolog.
Akkor meg mindig, mindenki másnapos.
De azért egy próbát megérne a dolog.