Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát az ellenõrösdi szívás!nekem is volt már gond ezzel.nekik "hivatás a szivatás,nem érdekel a mentegetõzés hazudozás!nyomás a Blahár vagy a Nyugatihoz én az utasokra utazom!mig az okostolyások az antitestet én a potyautast kutatom a bkv testén..."
na szóval ha kell megíratlan bérletet lehet tudok adni!!
sõt lehet lehet kérni matricát diákra!akkor meg van oldva!!
mennyire kell olcsónak lenni?fsa van asszem 7körül
b+ dh 10felé!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Minimal price, de ha lehet, akkor iparisat. tudsz vmit? Esetleg fitboyzos kedvezménnyel?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
A Dani nemrég adta el az övét. Cane Creek volt, de azon belül nemtom milyen, mondjuk most már mindegy is.
Mennyit szánsz rá?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Nem t'om, hogy érdemes e levinnem a gépet, mert ha megjön a fék, akkor felhozom, feldobatom vmi szervízben és mehetek tekerni. Ha megint hazaviszem, akkor megint nem tudok itt sehová sem elmenni.

Majd a Pavlik kupára leviszem, meg asszem fejcsapágy csere is aktuális. Nincs vmi eladó?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
A Pántya mindig meghirdeti a vázát bizonyos idõközönként, de nem komoly most sem. Múlt héten legábbis ezt mondta.
Mondjuk nekem bejön, de nem hiszem, hogy nagyon 200 ezer alatt adná.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
csak en megyek, vmikor csut napkozben erkezem.
miert maradsz.? Szocske is fenn lesz kocsival. Szombaton jon haza, lehet hogy befer a bringad is, ha gondolod rakerdezek.. A fekszereles miatt szerencsesebb lenne ha itt van a brinyo, nem?

Pantya arulja az Octane-jet.... Anyagi okok miatt surgosen.... kivancsi vagyok mit vesz (vett?) helyette.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Hétvégén maradok. Ti mikor jöttök?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
OFF.

Mate, amit en csinaltam az eleg egyszeru, bar az mar szinten nem hasznalhato...
Diakberlet alapvetoen arra kell hogy felszallhass a buszra (7utan az elso ajton). Mihelyt ellenor jon, zsebre vagod, elkezdesz anyazni, meg ellenalni, aztan nagy nehezen megadod a cimed. Meg aznap besetalsz az ugyfelszolgra, hogy akarsz felnott igazolvanyt csinaltatni (280 Ft). Masnap pedig anyadtol kolcsonkert berlettel bemesz, felirod a szamot ra es elnezest kersz. Ajd anyadnak veszel egy uj (fel)havi berletet. 4500 forintbol meguszod, es masodik alkalommal mar nem kapnak el abban a honapban.

MEG MINDIG OFF.
Bandi, mikor jovunk penteken haza.? fehervari csavoval penteket beszletem meg. Felrendelem akkora amikor mi si indulunk haza. Pentek reggel erkezik az uj agyatok.! meg egy csendes huto. :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

wild boys!!

ha Jap.akkor fél me abból rengeteg van!!

a kinaiakbol van rengetek, te....!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
És akkor ti most készültök a versenyre? Elég jó lenne fullfacebe odamenni, és szenvedni felfelé... ;D

Na, a családodat üdvözlöm, ha ennyi fölös pénzetek van, inkább adjátok nekem, mint a PK Rt-nek...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Mi ez a rossz indulat?!
Biztos lesz üccsi meg csoki, mire vágysz még?
OFF:
Tesómat is megvágták. Õt csak egyszer. Azért az se jó. KURVA PK RT.
ON.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ekkora nyeremények vannak??? Hogy szét is lehet osztani??? Egy pólót??? ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Köszönöm a reagálásokat.
Akkor marad a fizetés.
És így akkor az új bukóról is le kell mondani :'(
Nincs valakinek maradék 10es telóolaja? Úgy 2 deci?

Ja, és ha jól követem, akkor nincs igazán szintkülönbség a Pavlik kupa pályájában, nem?
Természetesen a sorrendet majd lezsírozzuk, a nyereményeket meg szétosztjuk egy anarchoszindikalista közösséghez méltóan.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
És megyünk együtt? És megbeszéljük a sorrendet, mint a Ferrari a Forma1-ben? 8) Vagy mindenki kihozza magából a maximumot?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
OFF:
Mettyú: ezen én is gondolkodtam már. De sehogy, szerintem se. Amíg nincs matricád, mondd azt, hogy otthonhagytad a diákod, de majd beviszed megmutatni, azt kérsz rá kölcsibe egy matircát. De ez így már késõ bánat... Vagy a jó öreg Kovács Gábor, Pécs, Király u. 2.... Álá ellenõrösfilmamineknemjuteszembeacímemost

ON: Pavlik kupa úgy szokott menni, h. Szánkópálya félig, sípályán keresztbe Kisrét, Hidegkút, körbrkörbevalahol fel Dömörkapu, Vidámpark, azt újra ez. asszem a felnõtt hobbi az 3 kör.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Hát, elszomorítottál kedves barátom.
Nincs kedvem igazán fizetni.
Pavlik kupára természetesen kéne menni, de addig úgyis találkozunk.
U.i.: Mindjárt átteszem a székhelyem a 'Fuck BKV ésatöbbi' topicba. :o

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Az ilyen matricákat meg ne nagyon vidd hivatalos közeg közelébe, mert tényleg ellenõrizhetik!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Hát, ezt elsikálni nem lehet. Sajnos. Ha nem fizetsz, és megvan nekik a címed, akkor elõbb-utóbb megtalálnak. Engem is megtalált a BKV és 1500 helyett 19.400-at fizettem. Januártól szeptemberig kicsit sok volt a kamat. Meg a bíróságról jött a levél. A PK Rt. meg egyébként sem viccel. Bekaphassák. :P

Akkor Pavlik kupa? Tegnap találtam jó edzés helyet, Margitsziget, tele jó kis utakkal, meg ugratókat is találtam, kész kánaán, meg milyen jó nõk futnak körbe-körbe... 8)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
OFF:
Ötleteket várok, hogy hogyan lehetne elsikálni a Pécsi Közlekedési Rt-nél az utóbbi 2 napban kapott büntetéseimet (összesen 20 000 Ft, ugyanis egymásután 2szer ellenõrizték, hogy van-e matrica a diákon és ezt elõtte sosem tették) :'(
Vagy ha esetleg azt tudja valaki, hogy ha szerzek matricát és bemutatom, hogy közben beíratkoztam, akkor leellenõrzik-e a sulinál, hogy tényleg így van-e.
DE EZZEL ARRA SARKALL A KURVA PK RT., HOGY MINDENKI INKÁBB BICIKLIVEL KÖZLEKEDJEN. HÁLA EZÉRT NEKIK.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Csovaz!

Pavlik-rol annyit, hogy 4.8 km egy kor, de a pontos utvonalat nem mondtak meg a boltban. :-)) De a vidampark-tol lesz az indulas, szoval abbol lehet talalgatni. :-) 2-6 korig lehet menni, ki mit bir vagy akar vagy szeret(ne). Nevezes 1000 HUF a helyszinen. Nah, szoval menjetek, es tekerjetek le a hegyet. En meg majd Szilvasvaradrol gondolok ratok. Bar lehet hogy a 600 meter szintemelkedes kozben nem nagyon fogok gondolkodni. :-))