Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Hát igen, lelkileg kell igazán felkészülni és akkor nyerni fogunk.
Mondjuk néhány elszórt jancsi szög sem árt a CCsek likvidálása érdekében.
Ahogy ugye Sztranyák kolléga is mesélt a régi, kedves kis trükk eredménnyességérõl. Nem hiába lett 3. valamelyik OB futamon amatõr kategóriában.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Egy csepel tacsi nyergében lenne izgi a verseny.. de ne vicceljük el ennyire. Szerintem lehetne pszichológiai hadviselést is folytatni. Pl. fikázhatnánk a grammhuszár CC-seket, mi úgyis bírjuk a kritikát, vagy legalább visszaszólunk, és ha idegesek lesznek, akkor kiesnek a ritmusból, elfelejtik hol tartottak a levegõvételben és megfulladnak, vagy pont a cél elõtt fogy ki belõlük a szusz ;D A fingás nem jó, mert akkor mindenki meg akar elõzni, már aki túléli a gáztámadást...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Na, mindenki más dolgozik?
Nem baj, mi uraljuk a Fórumot kedves Wolf barátom.
Megígérem ezeken kívül nem fogom a megállást kérni. (Na jó, esetleg még a kakilást felvehetjük a listára ???)
Mi lenne, ha felkutatnánk egy-két régi kempinget és azzal küdenénk. Mindárt izgibb lenne, sebességet sem kell váltani, utána meg összecsomagoljuk és busszal hazamegyünk. Nooo?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Jó, ezeken kívül nem állunk meg... ;)

És elfelejtetted az optimális pedálcsapásszámot, meg mondjuk kifúrhatnád a RaceFace kart, hogy nyerjél néhány grammot, felrakhatsz 1,7-es slick gumikat, érted, van még mit dolgozni...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Pedig meg fogunk állni, hogy megbeszéljünk olyan fontos dolgokat, mint:
- mekkora a pulzusunk?
- mekkora áttétellel menünk a hatékonyság érdekében?
- állítsunk-e a teló elõfeszítésén és csillapításán?
- illetve, hogy éppen melyik köcsög fingott megint?
:-*

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nekem volt egy nagyon tarka, csak azt kinõttem (vagy kihíztam), a mostani az szolid fekete.

Csengõ meg egyébként csakis katicás lehet. Visszapillantó? Ugyanmár... Egyébként nem lesz szokatlan, hogy a versenyeken nem illik 30 méterenként megállni? ::) ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
A sztreccs gatya vásárlás nekem még vissza van, de majd Danival elugrunk vmi turiba, aztán választunk jó neoncsíkosakat. Nekem lila kell.
A telóm megint szarakodik, azért kéne a 10es olaj, de, ha nem ad senki, akkor holnap veszek.
Itt különben esik, mint a' állat. :-\
És csengõt se mulasszál el felszerelni! Tudod, ha a lassabakat elõzöd. Meg visszapillantótükröt, ha téged elõznek... ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Én nem azért venném, merts efesa. B+ meg nem olyan rossz, csak bírja!

És a telót hogy sikerült megcsinálni?

Van streccs bicajos gatyám, majd abban fogok tekerni... húúúú már úgy várom.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Ja, a tûgörgõs egy fokkal jobb.
De ha belegondolsz, hogy a legpóriasabb FSA is 5500, és a B+ ot kis engedménnyel talán 8 alatt odaadják, akkor én az utóbbi mellett voksolok.
De persze én sokszor nem döntök jól, sajnos.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ez jó ötlet, télleg elmegyek abba a boltba, csak kiesik útból. Nekem is wellgo van. Tényleg felszerelem. ;D

És a tûgörgõs az micsoda? Az jobb, mint a golyós? Mert mondjuk, ha 3 évig ez az alapmodell is bírta, akkor nem hiszem, hogy feltétlen szükségem lenne egy übermegabrutál cuccra.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Az occsó FSAk mind golyósak, jobb esetben tûgörgõsek. Ahogy nézem a Daniféle az 9500 HUF.
Há' nem tudom.
Ahol vetted az olcsó B+ elsõ agyat, ott talán olcsóbb a korm. csapágy is.
A klipsszel meg miért taknyolnál?
Régen mindenki azzal vadult és még megvagyunk, nem?
Én is fel akartam szerelni, de a Wellgora mar nem passzolt. :(

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ja, mert a Bikediszkont oldalán vannak FSA-k, és van 5-6 között is. De nem tudom, mi a különbség köztük. Ricsi bácsi cucca nekem több, mint 3 éves, megérett a nyugdíjra, nem tudom már úgy meghúzni, hogy ne kotyogjon

Te, figyi, nekem még megvan a régi pedálom, rakok rá klipszet meg minden, és úgy nyomom majd ;D Csak félek, hogy nagy taknyolások lesznek belõle...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Iparis, és meggyõzõ a külseje.
Ha olvastad a nem olyan régi Bikkmakkban a korm.csapágy tesztet, akkor te is spórolnál egy kicsit inkább, vagy jóesetben csak 2 évente cseréled a cuccost. Különben az én legalapabb FSA golyós csapágyam már 3 éve szuperál, kicsit szorul, amikor beállítom, de aztán enged annyit, hogy pont jó. Sok zsírral binden megoldható. -> Tudod a vazelin is egyfajta zsír. He-he. ;D :P 8)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ok, ma is megyek, meg vasárnap is. Csak így fék nélkül nem merek meredekebbekre menni, a Margitszigeten nyomom körbe. Féket meg úgyis otthon rakjuk fel, mert 1000 Ft oda-vissza a lószállítás, egyébként meg több lenne itt az óradíj. 8? Az nem sok kicsit? Iparis? Rugókovácshoz se jutottam el... térkép nélkül bicajjal kicsit nehezen tájékozódtam a városban.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Ja, úgyhogy húzzál bele!
Tegnap Kis Tubesig feltekertünk minimális tolással.
Jól esett.
Te se csak vízszintesen nyomuljál!
Tegnap kiderült, hogy 2 kör a hobbi kategória és nincsenek benne nagy szintkülönbségek.
Dömörkapu - Sípálya közepe - Kisrét - Hidegkút (vagy valami más kút, nemtom) - vissza Dömörkapu.
A fékszerelésrõl nekem is az a véleményem, mint a Dancsié, csak vegyél alátéteket, hogy ne baszódjon fel az agyad szerelés közben.

Nézzél ki neten valami szimpatikus korm. csapágyat, aztán utánaérdeklõdök. Én a B+ legdurvábbjával szemeztem, az 8 körül volt a FitBoyzban.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mettyú, edzesz már?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
... erre nem is mondok semmit :-X

Mert már így is épp eléggé tele van a tököm az idõm elkúrásával, úgyhogy nem kell a prédikáció öcsisajt!

Mittudomén minek kezdtem bele, de ha ráadásul nem is fog mûködni, akkor kurva ideges leszek. Felhagyok a bicajozással és sakkozni fogok.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
en az enyemet 7.5ert vettem asszem, ez az FSA legdurvabbja. Akkoriban volt ket pantya fele Roox Twister 8-9 korul. Azok kiralyak. Ja, es a Cane creek iparis volt, 4000ert adtam el.!! Hozza a kotypogos hungaryA-t 2000ert.!! miert nem idoben gondolkodtok.?

egy a biztos, hungaryAt ne vegyel... es golyosat se, mert ha jol emlexem zsirozni nem nagyon tudsz, hehe...!

ja es fekszereles: neha nem ertelek. Minnel olcsobb feket akartal, belementunk az ausztriai forrasba, azota az jol elkesett, rajottek meg koltsegek, erre meg penzert akarod felrakatani, pesti oraberekkel.? Ennyiert mar itthon is vehetted volna.
De ha hazahozod, felrakjuk, meg mindig penzednel vagy, annal tobb jut csapagyra (es spórolsz egy hetet). telleg vonat mennyiert vitte fel a biriglit.?

bocs a baszogatasert, csak mar annyira hianyzol, csak igy tudom csillapitani a BandiBánatot. meg a FarkasFóriát.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Meg kapsz egy bejegyzést az erkölcsibe is, ami munkavállalásnál igencsak megneheziti az elhelyezkedést!

Mettyú, szerezz nekem fejcsapit! Lécci!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Márió:
Hát kösz, de bérletem az volt, az nem kell.
A matrica meg jó lenne, ha valaki garantálná, hogy nem hívják fel az adott sulit, hogy tényleg be vagyok-e iratkozva. De hát ilyet nem tudok.
Ha meg felhívják, akkor okirathamisításért feljelentenek és akkor már 100 ezerrõl indul asszem a balhé.
Na mindegy, köszi, valami csak lesz.