Most értem haza. Állnak a májusfák. Útálom a magasfeszültségü vezetékeket. Söt az UPC kábelt is utálom. Büdös a belem. Fingok. Részeg vagyok. Aludni fogok. Ha mentek valahova írjátok meg ide, vagy sms, vagy akármi. Majd megyek utánatok, meg hívok akit tudok telefonon...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. május 01. - 05:10

Írta 2004. április 30. - 19:50

Márióval 9kor találkozunk a meki elött... Aki nem szégyell ilyen társaságban mutatkozni, az gyüjjön 

Írta 2004. április 30. - 15:25

Valószínü bennt este leszek a városban, de hogy mikortól, azt nem tudom. Könnyü lesz felismerni, mert a 20W-os sisaklámpa nem hazudik... Na jó nem fogom állandóan égetni, mert akkor felhúznak EUzászlónak a városháza elé 
Majd szólok, hogy mikor leszek/vagyok bennt...

Majd szólok, hogy mikor leszek/vagyok bennt...
Írta 2004. április 30. - 14:46

bú
volt ma sportnap a suliba...iszonyu punnyadás,szeméthegyek,rossz csajok röviden ennyi!
De lealáztam 100m sprinten mindenkit! ;D
Jah,kérem itt minden EU szabvány holnaptól!!
Drótkoszorú,vasalás témája meg minden EU norma szerint!!Mert közelebb jöttünk Európához!!Csak a fizetés nem,bár engem nem érint közvetlenül.Mennyünk holnap!Van most szemcsim is meg ettem vancsi meg puncsi fagyit és tök jó!
Csak ne essen!!Akkor nem jövök!!
Tom:Ha tekerünk eljössz elõtte felénk,akkor megmutatom a cipõt!Meg kéne a h.váltód!Árat vajon írhatok ide?Írok me fontos asz 6e acipõért,meg a hátsóváltót!?JÓ-e?!Ma 30y este?Ha igen írj egy esmest!!Me aaszem egyedül mennék aho meg nincs kedvem ugyhogy ha lehet akor Veled/Tek jönnék!!!ÍRJ SMST!!
:-*
volt ma sportnap a suliba...iszonyu punnyadás,szeméthegyek,rossz csajok röviden ennyi!
De lealáztam 100m sprinten mindenkit! ;D
Jah,kérem itt minden EU szabvány holnaptól!!
Drótkoszorú,vasalás témája meg minden EU norma szerint!!Mert közelebb jöttünk Európához!!Csak a fizetés nem,bár engem nem érint közvetlenül.Mennyünk holnap!Van most szemcsim is meg ettem vancsi meg puncsi fagyit és tök jó!
Csak ne essen!!Akkor nem jövök!!
Tom:Ha tekerünk eljössz elõtte felénk,akkor megmutatom a cipõt!Meg kéne a h.váltód!Árat vajon írhatok ide?Írok me fontos asz 6e acipõért,meg a hátsóváltót!?JÓ-e?!Ma 30y este?Ha igen írj egy esmest!!Me aaszem egyedül mennék aho meg nincs kedvem ugyhogy ha lehet akor Veled/Tek jönnék!!!ÍRJ SMST!!
Írta 2004. április 30. - 13:39

Májusfa fronton kemény összecsapások várhatók. Délrõl könnyed alkoholfelhõ, borgõz halad Északnak, lasssan befedve az erre érzékenyeket... hát csak be careful, nehogy a lekvár tegye el a nagyit és a májusfa visszacsapjon. (Return of the Maytree ;D )
Írta 2004. április 30. - 12:38

Hát az nem jó, hogy csak utána iszogatunk...
3 májusfát fogunk állítani és hát meg fogunk izzadni, szóval kell a folyadék utánpótlás...
Igen kemény akciók várhatók. Most kéne még szereznem színes krepp papírt díszítésnek

Igen kemény akciók várhatók. Most kéne még szereznem színes krepp papírt díszítésnek

Írta 2004. április 30. - 12:23

Ez komoly megfontolást igényel, de elõtte egy környezeti hatás tanulmányt is kellene késztíteni, hogy az erdõben elhelyezett EU szabvány north sore nem veszélyezteti az EU szabvány szerinti õzikéket, meg az EU szabvány turistákat, akik EU szabványos kurvaanyátokkal bíztatnak. Szóval meg kell fontolni, hogy érdemes e belevágni.
Írta 2004. április 30. - 12:01

Igen, és én már azt is tudom, hogy az EN szabvány elõírja, hogy az oszlopok betonalapzatát (mert ugye le kell alapozni, úgy biztonságos) 500 mm homokrétegnek kell fednie.
De mi van, ha Amcsiból rendelnénk EN szabványos North Shore pályát, és mi csak összeállítanánk? Szerintem már biztos van mindenféle kit (rookie, intermediate, pro), csak pénzünk legyen.
De mi van, ha Amcsiból rendelnénk EN szabványos North Shore pályát, és mi csak összeállítanánk? Szerintem már biztos van mindenféle kit (rookie, intermediate, pro), csak pénzünk legyen.
Írta 2004. április 30. - 11:52

t: Te mindig olyan jó programokat találsz, majd tedd fel a képeket a honlapodra, vmi hangzatos cím alatt, hogy pl. "Éjszaka májusfát állítottunk és utána bebasztunk" vagy vmi hasonló. Mindig olyan jókat tudok vigyorogni ezeken! ;D
Egyébként én olyan 11 óra körülre gondoltam. És Orfû talán vagy Vöröshegy. Vagy ilyesmi.
Ejnye, és akkor a north sore-t is EU szabvány szerint kell építenünk? Egyenlõ hosszú deszkákból meg minden?
Egyébként én olyan 11 óra körülre gondoltam. És Orfû talán vagy Vöröshegy. Vagy ilyesmi.
Ejnye, és akkor a north sore-t is EU szabvány szerint kell építenünk? Egyenlõ hosszú deszkákból meg minden?
Írta 2004. április 30. - 11:31

Wolf:
Le kell, hogy hervasszalak, az EUban nincs olyan, hogy illegális hegyikerékpározás. Csak a kijelölt utakon szabad (Mennyi is van Pécsen, Zap? 40 km? És ennek a fele köves, mint az állat, nem?), lámpával, fényvisszaverõvel es bukósisakkal.
Szóval vége a régi szép idõknek. :'(
Le kell, hogy hervasszalak, az EUban nincs olyan, hogy illegális hegyikerékpározás. Csak a kijelölt utakon szabad (Mennyi is van Pécsen, Zap? 40 km? És ennek a fele köves, mint az állat, nem?), lámpával, fényvisszaverõvel es bukósisakkal.
Szóval vége a régi szép idõknek. :'(
Írta 2004. április 30. - 11:28

Nekem éjszakára májusfa állítás van betervezve, de holnapra majd összeszedem magam ;D
Mikor indulnánk, honnan és milyen irányba?
Mikor indulnánk, honnan és milyen irányba?
Írta 2004. április 30. - 11:14

Írta 2004. április 30. - 10:45

Na mi van mindenki robotol?
Tegnap meghalt a szabadonfutóm és mivel a felnim is elég szétvert volt már, hagytam magam rábeszélni egy új hátsókerékre... :
Fekete XT agy Single Track felni és mindezt küllökkel munkadíjjal együtt megkapom 22e-ért...
Szóval Márió kicsit várnod kell, hogy megvegyem a cipödet...
Tegnap meghalt a szabadonfutóm és mivel a felnim is elég szétvert volt már, hagytam magam rábeszélni egy új hátsókerékre... :

Fekete XT agy Single Track felni és mindezt küllökkel munkadíjjal együtt megkapom 22e-ért...

Szóval Márió kicsit várnod kell, hogy megvegyem a cipödet...
Írta 2004. április 29. - 18:19

Mettyú:Én mint ÉBSZ es(ÉrzékenyBélSzindrómás)azt tudom tanácsolni hogy igyál narancslét!!!Bár nemekm mindegy kb 40perc alatt végigér a kaja rajtam és jön is ki!! :-[ :-\Pavlik kupa engem is érdekelne!!Fölbátorodtam miota Faterral tekerünk õ o.uti én meg a Trekkel,hát szar igy orfõ+vissza de tekerhetõ!Fõleg a tókör a mókás!
Nade ennyi szabadidõrök van??Bazz de jó neketek!!!Én meg örülök ha bringázás elõtt besek valahova netezni!
Ma bringázás?!?egy smst eresszetek ha ja,ha nem megyek egyedül...(durc-durc)
Mégegyszer a Havas? õ kicsoda?Szégyelem de nevekeet nem tudok megjegyezni!!
Maratonra meg talán a 2,10es külsõ jobb mert abba már gyártanak vastagabb oldalfalú külsõket,dem kell pöcsölni a ragasztással,mintázatra meg talán a kisbütykös a jó(Conti Expl.Ricsi talán bármi).
na mi van még...ja hátvégen akkor mi lessz????
ja és van britzászló mintás buko pavlukban!!
Tom:a dejõre kéne!!!!!!Meg ha ráérsz nézd meg a foccsukát!!De az árkádban a hervis ben is van olyan kék-fekete adidas a bolti árnál 15%al olcsobban Tied!De már négyszer volt rajtam!!Remélem kell mert kicsit levagyok égve!!
Holnap valami biciklizés??plíz!!
Írta 2004. április 29. - 16:55

Írta 2004. április 29. - 16:51

Még háromnegyed óráig nem tudok elmenni szarni.
És már szenvedek.
Valami jótanács?
Sajnos erre nem jó a vazelin. :'(
És már szenvedek.
Valami jótanács?
Sajnos erre nem jó a vazelin. :'(
Írta 2004. április 29. - 16:48

Írta 2004. április 29. - 16:46

Írta 2004. április 29. - 16:43

Írta 2004. április 29. - 16:42

Nekem a Balaton kör is tetszik, de akkor csináljuk is meg! Pénteken érkezünk, szombat, vasárnap tekerés, este haza, de akkor felzizzenhetünk a Bakonyba, meg ilyenek. Legyen egy kis hegy is.
Pavlik kupa is érdekel. Milyen távok vannak?
Pavlik kupa is érdekel. Milyen távok vannak?