Sanoma Budapest Kiadói Rt.
finn tulajdonú, piacvezetõ médiavállalat,
munkatársat keres az alábbi munkakörbe:
Call Center asszisztens
Feladatok:
kapcsolattartás a Call Centerrel
elõfizetésgyûjtési marketingakciók lebonyolításában való részvétel
scriptek írása, ellenõrzése
ügyfélszolgálati teendõk menedzselésében való részvétel
statisztikai elemzések elvégzése
Elvárásaink a jelölttel kapcsolatban:
Min. középfokú végzettség
Call center gyakorlat
Ügyfélcentrikus hozzáállás
kiváló kommunikációs- és szervezõkészség
számítógépes ismeret, különösképp: Word, Excel, PowerPoint
rugalmasság, terhelhetõség, nagy munkabírás
Jó problémamegoldó képesség
Elõny:
hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
Access program felhasználói szintû ismerete
Amit ajánlunk:
kellemes környezet
szakmai fejlõdés,
kiemelkedõen jó munkakörülmények,
fiatalos, dinamikus légkör.
Szakmai önéletrajzát a következõ címre kérjük 2004. június 26-ig:
Szögi Zoltán emberi erõforrás menedzser
z.szogi@sanomabp.hu
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. július 12. - 11:56

Írta 2004. július 12. - 11:56

Írta 2004. július 12. - 11:55

És a Manpower az nem jó? ott is szok lenni, igaz nem 6 diplomásokat keresnek. Srácok, hajrá! Adeccohoz beadtad, M, Grafton?
Írta 2004. július 12. - 11:47

Írta 2004. július 12. - 11:38

A képet felpattintod a netre vhová, aztán jobb klikk a képen, kimásolod a Properties-t, és azok közé a biszbaszok közé bemásolod az url-t és kész is
Írta 2004. július 12. - 11:38

"ez most nem olyan..." hat ez jo.
A profession.hu-n van.
mi tortent az adecconal. csak beadtad a papirjaidat hogy munkat keresel, aztan azota semmi.?
A profession.hu-n van.
mi tortent az adecconal. csak beadtad a papirjaidat hogy munkat keresel, aztan azota semmi.?
Írta 2004. július 12. - 11:35

Írta 2004. július 12. - 11:29

Írta 2004. július 12. - 11:24

És használni is kell, vagy csak papír kell róla?
Ez utóbbi esetén 1 hét múlva jelentkeznék rá! ;D
Ez utóbbi esetén 1 hét múlva jelentkeznék rá! ;D
Írta 2004. július 12. - 11:20

Srácok: fontos! Nincs valakinek olyan ismerõse, aki tud svédül, vagy norvégül, vagy finnül vagy dánul és akar a GE-nél dolgozni? No waiting, felveszik gyorsan! Szóljatok, ha tudtok ilyet!
Dnl.. azt se tudod, hogy hol van a fogas.... ;D
Dnl.. azt se tudod, hogy hol van a fogas.... ;D
Írta 2004. július 12. - 11:18

Írta 2004. július 12. - 11:14

Matyi, melo neked (nekunk) esetleg Bebenek... hogz teccik._
Az eSense CallCenter ügynökség szakmai tapasztalattal rendelkezõ operátor munkatársakat keres elsõsorban banki területre budapesti munkavégzéssel az alábbi pozíciókra:
Telefonos értékesítõ,
Telefonos kintlevõség-kezelõ munkatárs
--------------------------------------------------------------------------------
Elvárások:
• középfokú végzettség,
• telemarketing és/vagy telefonos ügyfélszolgálati tapasztalat,
• kiemelkedõ kommunikációs készség, illetve
• felhasználói szintû számítógépes ismeretek.
Az eSense CallCenter ügynökség szakmai tapasztalattal rendelkezõ operátor munkatársakat keres elsõsorban banki területre budapesti munkavégzéssel az alábbi pozíciókra:
Telefonos értékesítõ,
Telefonos kintlevõség-kezelõ munkatárs
--------------------------------------------------------------------------------
Elvárások:
• középfokú végzettség,
• telemarketing és/vagy telefonos ügyfélszolgálati tapasztalat,
• kiemelkedõ kommunikációs készség, illetve
• felhasználói szintû számítógépes ismeretek.
Írta 2004. július 12. - 11:14

Csongiékhoz befért a bringa? Asszittem itthon hagytad. A Sértõdõssel majd beszélek, oszt lesz valami.
Jó foga(so)zást! ;D ;D
Jó foga(so)zást! ;D ;D
Írta 2004. július 12. - 11:11

na igen nem vagyok semmi tudom... DIRTbõl jeles.!
majdnem osszejott a barspin tegnap este... Alljatok ra az ugrato epitesere a sertodos haveroddal.
Matyi talaltam egy internet cafet ami 150/ora, de persze elore meg kell venni az orakat... de ettol fuggetlen keves penybolm egoldhatod a netszuksegleted itt fenn, ameddig bekotik nalunk otthon.
Ja es most fenn van a bringam, irok Iljicsnek ozt megyunk este fogashoz... remelem.
majdnem osszejott a barspin tegnap este... Alljatok ra az ugrato epitesere a sertodos haveroddal.
Matyi talaltam egy internet cafet ami 150/ora, de persze elore meg kell venni az orakat... de ettol fuggetlen keves penybolm egoldhatod a netszuksegleted itt fenn, ameddig bekotik nalunk otthon.
Ja es most fenn van a bringam, irok Iljicsnek ozt megyunk este fogashoz... remelem.
Írta 2004. július 12. - 11:00

Ja, a markolat szar. De hogy tetszett a Dani innovatív váltórendszere? Nem kismiska, mi?
Jó az a pálya, nekem is bejön, csak rövid. De fölötte is van 1 jó szakasz, csak be kéne már vállalni.
Jó az a pálya, nekem is bejön, csak rövid. De fölötte is van 1 jó szakasz, csak be kéne már vállalni.
Írta 2004. július 12. - 10:54

Most láttam egybe, de jóóó.
A brinyó, mit épitettetek nem rossz, csak a markolatot kell kicserélni mert életveszélyesen csúszkál..
Egyébként a duálnorbiék csináltak vmi pályát, egynyomtávú a BMX-rõl indul, és a mi pályánk alatt ér le, ahol van a rés a falon... t'od.. Elég kellemes!
A brinyó, mit épitettetek nem rossz, csak a markolatot kell kicserélni mert életveszélyesen csúszkál..
Egyébként a duálnorbiék csináltak vmi pályát, egynyomtávú a BMX-rõl indul, és a mi pályánk alatt ér le, ahol van a rés a falon... t'od.. Elég kellemes!
Írta 2004. július 12. - 10:51

wolf: jobb dolgom is van, minthogy rád haragudjak 
Mickeyha tudnál valami jó kis kihalt útszakaszt, ahol egy full kezdõ óutis hozzászokhat a dologhoz, akkor már régóta kiszeretném probálni hosszabban is nemcsak domról le dombról fel...
hmm csak elszakadt az elsõváltó bowdenje.. :-\

Mickeyha tudnál valami jó kis kihalt útszakaszt, ahol egy full kezdõ óutis hozzászokhat a dologhoz, akkor már régóta kiszeretném probálni hosszabban is nemcsak domról le dombról fel...
hmm csak elszakadt az elsõváltó bowdenje.. :-\
Írta 2004. július 12. - 10:44

Alive and kickin'.
Ja, én csak kibickedem nem kell rám hallgatni. Én érzelmi szempontból szoktam vásárolni. Tudod teccik a színe vagy formája valaminek...
Wolf:
Eddig nem is láttad a Shoshi gépét? És a Zap féle vázra épített cuccos teccik?
Ja, én csak kibickedem nem kell rám hallgatni. Én érzelmi szempontból szoktam vásárolni. Tudod teccik a színe vagy formája valaminek...
Wolf:
Eddig nem is láttad a Shoshi gépét? És a Zap féle vázra épített cuccos teccik?
Írta 2004. július 12. - 10:40

Most hirtelen nem vagyok teljesen képben, de a Hi-Tech-nek ugyanott van a forgáspontja, mint a Trek VRX-nek?
Máriónak amúgy is olyan láncvilla hossz változásokat produkál a bringája, hogy ihajj, nem kéne azon erõltetni a rövidkanalat...
Hiába van az a Mettyúnak is
Máriónak amúgy is olyan láncvilla hossz változásokat produkál a bringája, hogy ihajj, nem kéne azon erõltetni a rövidkanalat...
Hiába van az a Mettyúnak is

Írta 2004. július 12. - 10:33

Mettyú, hát élsz? Van ülés, csak "használt" egy kicsit. Soshi mester gépe elég jól néz ki, csak a Hope agyak kicsit kicsik.. Bazz a Suzukin majdnem ekkora felni van...