én is sárvédõ nélkül voltam tegnap elõtt a teszkóban!!
és láttam a bicigli tárolóban egy régi gyönyörû acél vázas gépet,Rich logic váz,régi xtr váltók,párh nyomású v fék régi xt fékek, Richi kormány,stucniüléscsõ az is ilyen régi fajta.xt hajtómû,meg talán eredeti richi ocr felnik z-max külsõk,régi xt agyal ami majdo olyan mint egy országuti,gyönyörû volt...
néztem elég sokáig valami fura volt,nem láttam mivel van kikötve,aztán láttam...
egy rozsdás láncal és egy szúterszes lakattal... :'( :'(
ok ha van ár akkor szolj!kis tekerés ma?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. július 14. - 11:03

Írta 2004. július 14. - 10:44

Jó, majd elõkotrom. Aztán majd meglássuk mit érhetne, aztán kapsz nagy kedvezményt 
Ma levettem elölrõl is a sárvédõt, és egész meglepõdtem. Láttam az elsõ gumimat. Tök szokatlan volt. Olyan, mintha nem az én bringám lenne.
De hamar megszoktam, és húhú jó volt bejönni vele dolgozni ;D

Ma levettem elölrõl is a sárvédõt, és egész meglepõdtem. Láttam az elsõ gumimat. Tök szokatlan volt. Olyan, mintha nem az én bringám lenne.

De hamar megszoktam, és húhú jó volt bejönni vele dolgozni ;D
Írta 2004. július 14. - 10:22

Köszi!!
Tom,valami fékváltókarról volt szó nem rég,esetleg egy névleges összegért nem akarsz megváln tõle??
Kispi:köszi!!
Tom,valami fékváltókarról volt szó nem rég,esetleg egy névleges összegért nem akarsz megváln tõle??
Kispi:köszi!!
Írta 2004. július 14. - 10:10

Úgysem találok oda.
Meg különben is lesz ott felvonó, amivel fel lehet menni a hegy tetejére izzadás nélkül ;D ;D ;D
Csak hogy viszek oda megfelelõ mennyiségû sört?
Meg különben is lesz ott felvonó, amivel fel lehet menni a hegy tetejére izzadás nélkül ;D ;D ;D
Csak hogy viszek oda megfelelõ mennyiségû sört?

Írta 2004. július 14. - 09:19

Írta 2004. július 14. - 09:01

Ezen hologrammos eredetiség igazoló matrica van, hogy tényleg az ami ;D
Basszus most látom csak, hogy reggel 5kor írtam ide.
Hétvégére felirok magamnak egy internet elvonó kúrát. Mondjuk elmegyek a gépemtõl messze. Hova is, hova is mennjek? Mondjuk Sátoraljaújhely elég messze van ;D ;D ;D
Basszus most látom csak, hogy reggel 5kor írtam ide.
Hétvégére felirok magamnak egy internet elvonó kúrát. Mondjuk elmegyek a gépemtõl messze. Hova is, hova is mennjek? Mondjuk Sátoraljaújhely elég messze van ;D ;D ;D
Írta 2004. július 14. - 08:45

Írta 2004. július 14. - 05:02

Írta 2004. július 14. - 00:16

Melyik az a kispi szám amiben ilyan a szöveg:
a konyhában fõ valami a nagy szobában
helyi erõkkel táncolnak helyi nõk...
két nadrággombom be esett a wcbe,egy túl véony túl nagy szemû lány szerint nincs az életnek sok értelme,
én meg nem találok papírt a gurigán...
refr:
mindegymost anélkül is lehet hogy tuléled mindent ami veled am itt lehet...
Írta 2004. július 13. - 23:28

Héj!!
na vagyok ám csak filmet nézünk anyummal,Kill Bill 1 meg macsekjaj meg taxi valahán.
Holnapra ha minden igaz akkor összeáll a biciglim!
Ritka szép pillanat lesz!!
Szegénykém,majd gondolok rád!
Csütörtökön én is rohanok vonatho!7körül indul a balcsira!
Sauh az jóóó lenne!!!!szimpi hogy felvisz a libigõ...
képeket várunk!!!
na vagyok ám csak filmet nézünk anyummal,Kill Bill 1 meg macsekjaj meg taxi valahán.
Holnapra ha minden igaz akkor összeáll a biciglim!
Ritka szép pillanat lesz!!
Szegénykém,majd gondolok rád!
Csütörtökön én is rohanok vonatho!7körül indul a balcsira!
Sauh az jóóó lenne!!!!szimpi hogy felvisz a libigõ...
képeket várunk!!!
Írta 2004. július 13. - 22:55

Na mivanmár? Mindenki alszik?
Vagy a baglyok még nem keltek fel? Pedig láttam az elõbb Máriót bejelentkezve...
Nem jön senki Sátoraljaújhelyre? Nahát...
Baszki csütörtökön én olyan rohanást fogok levágni, hogy ihajj.
Akkor kapok pénzt, és kéne egy új elsõváltó (mondjuk XT
), aztán megveszem a halszem optikát (fák! ide nem tudok linket rakni, mert az az oldal buzi, és nem hagyja) is. És kéne venni valami laza rövidujjú mezt is... 
Másnap reggel meg rohanás a vonatra hajnali 4:55kor.
Nem vagyok normális.
Na milyen blog bejegyzésnek? Jó persze kellenének a linkek is. Akkor megcsinálom úgy.
;D ;D ;D
Vagy a baglyok még nem keltek fel? Pedig láttam az elõbb Máriót bejelentkezve...
Nem jön senki Sátoraljaújhelyre? Nahát...
Baszki csütörtökön én olyan rohanást fogok levágni, hogy ihajj.
Akkor kapok pénzt, és kéne egy új elsõváltó (mondjuk XT

Másnap reggel meg rohanás a vonatra hajnali 4:55kor.
Nem vagyok normális.
Na milyen blog bejegyzésnek? Jó persze kellenének a linkek is. Akkor megcsinálom úgy.
;D ;D ;D
Írta 2004. július 13. - 16:18

Jóvanna. Csak akkor már Mettyú felvette a telefont, és kilépett a Matrixból. 

Írta 2004. július 13. - 14:43

;D Bocs, elfelejtettem megszólitani a nagyfülü haveromat. Szal Mettyúnak irtam... De jót nevettem ;D
Írta 2004. július 13. - 14:37

Nemazért, de tökre úgy nézett ki, mintha nekem írnád. Azért is csodálkoztam jól. Úgy kb. az RR-tõl fogtam gyanút, de mondom hátha csak hülye vagyok, és nem vágom ki az. Hát ezek szerint nem is csoda... 

Írta 2004. július 13. - 14:19

Nem, mert akkor azt irtam volna, hogy "Tom", de nem tudtam, hogy ilyen neved is van... Rákenroll Rugója... hivjunk igy? ;D
Írta 2004. július 13. - 12:56

Írta 2004. július 13. - 12:52

Térképem nekem is van, de mit csinálsz itt fenn? He? Rontod a levegõt? RR irt neked is, ugye? Esetleg azóta keresett már?
Írta 2004. július 13. - 12:41

Mettyú meddig leszel fennt? Mert pénteken kb. 9tõl du. 1ig szabadprogramom van... Ott leszek Bp-en a bringával (a nagy hátizsákot remélem elviszik kocsival), fényképezõgéppel (asszem akkor már lesz halszem optikám is
), és lehetne kezdeni valamit ezzel a helyzettel.
Ja, meg ha mondjuk pénteken mennél fel, akkor nálam lesz térkép.

Ja, meg ha mondjuk pénteken mennél fel, akkor nálam lesz térkép.
Írta 2004. július 13. - 12:31

Írta 2004. július 13. - 12:24

Mer mikor akarsz jönni? He? Pont mikor mi nyaralnuk? He? Köcsög, akkor igy hogyan megyünk együtt tekerni? He? A héten jössz? Utálsz? He? Lehagylak g*ci...