Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Na most megfogtál! Azért én lehet, hogy ezt skippelem, még nem tudom. Végülis 8 után ér fel, csak nekem szükségem lenne a Dancsira, mint túravezetõre.
Bandi:
Térképetek van nektek a szegény vidéki paraszt srác számára? :'(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márpedig 4:55kor indul vonat ;D
Pénteken azzal fogok menni...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Hallo! Mondd meg a Dancsinak, hogy nem viszek binyiglit, sajnos. Nincsen vonat reggel, ami idõben odaérne és nem IC. Majd használom a tijedét, kiskoma! ;D ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nekem van 7s váltókarom, ha kell.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márió:
Ja, elfelejtettem írni, hogy van Acera fékváltókarom. Az nem jó? Bár lehet, hogy csak 7s... Most nem is tudom. Na mindegy.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ahoj,
váltó:
marad ami van aszem ez nyolcas!Kis bazt mondja jó 8s hoz ::) ???
Na de majd kiderül
ha minden jól megy akko holnap megoldódik a váltó godom,meg a fék is.na nem uj fék,de pofa csere meg bowden,hátha számít!
fölös váltókarja valakinek?8s?akár törött is jó csak mûködjön!!

Ma nem keresett valameikõtök!?Itthon,anya nem tudta ki az?!

hát nem lesz új váltó és kész!
AW:jól gondoltad,ahol a krész a lengõkaron van,tehát az is moszog berugózáskor(URT rendszerû,pl Votec,asszony Meridája)ott ne rángatja a láncot rugozás közben,nem rövidül a lvilla hossz!
A "hagyományos"nál pedig igen,de nem hinném hogy ez letépi a váltótartó fület,de van egy pót a vázhoz,lehet kipróbálom! :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Mickey: valami jórégi (majd megkérdem bátyámat az övé /volt/) Schwinn SCOTT matricákkal :)

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
A világcsúcs asszem úgy készült, hogy felhúzták kb. 100km/h-ra és onnan kezdett el tekerni, mert akkora volt az átétel.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Amugy Mickey, ICQ-n nem vagy? Felvettelek a contact listbe. De offline vagy.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
a világcsúcs mágnes mágnes elõtt rángatásával készült.... ;D

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
:-)) Hat igen, ha tul jol megcsinalom, akkor meg a vegen hiheto is lett volna. :-)

Amugy a vilagcsucsu az nem ugy "keszult", hogy auto mogott szelarnyekban gyorsult fel a "kollega"?
Es mintha valami bukas is lett volna a vegen, vagy rosszul tudom?

Amugy Rolad mit lehet tudni?

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás

Na, szoval odaleptem neki. :-)
(Montival...)

Feltöltött kép
http://www.freeweb.hu/author/alfa1.JPG

Kicsit túl nagy a távolság a bal oldali 1 és a mellette lévõ 9-es között, de azért ügyes próbálkozás, mondjuk én nem photoshoppal értem el a sebességet, hanem stéherrel, asszem mintha a világrekord kb. 250km/h körül lenne.

Egyébként pedig a képre All rights reserved :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja, meglehetõsen úgy néz ki a dolog.
Remélem nem fog esni, mert csak 1 rétegû a sátram :P Már az impregnáláson törtem a fejem, amikor a met.hu elkezdett napos idõt mondani arra térségre is. ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Tom mész SAUH-ra?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ne menj el!
Menjünk inkább bringázni!
Bár hétvégén talán kipróbálom milyen felfelé szenvedés nélkül sokat jönni lefelé. Ez fog benne segíteni ;) Jó mondjuk nem olcsó, de 1x élünk ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Dnl: Kicsit lejárt a fentire a jelentkezés (jobban megnézve), na mindegy azért elküldtem nekik.
Sokan vagyunk.
Én el is megyek.
Tsá!
U.i.: Dancsi, kaptam tõled egy emailt. Nem tudom mi lehetett benne, mert a freemail eltávolította a tartalmát a vírus miatt. Ha otthonról küldted, akkor írtsál majd vírust a gépeden!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Zap, emmá nem Rájfájzen... ez már a még sznobabb és multinacionálisabb GE. :) És igen is Properties. Meg My computer.
De itt is van minden, amit felsoroltál. fiatalos, dinamimus légkör... he,he ez jó. Milyen a dinamikus légkör?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Dancsi, elég a linket átküldened, hogy ne zaklassuk a többieket. Manpower elég szar, nem találtam meg, hogy lehetne regisztrálni, mindig negyed óra, ha valamire jelentkezni akarsz.

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás

Mickeyha tudnál valami jó kis kihalt útszakaszt, ahol egy full kezdõ óutis hozzászokhat a dologhoz, akkor már régóta kiszeretném probálni hosszabban is nemcsak domról le dombról fel...
hmm csak elszakadt az elsõváltó bowdenje.. :-\

Mecsek északi oldala a tigrisek hazája :) többnyire nagyon kihalt, konkrétan Abaliget, Kishajmás, Oroszló, Magyarhertelend, illetvet nyugati irányba sincs csúcsforgalom tehát Hetvehely, Bükkösd, csak arra rosszabb az út, vagy lehet menni délnek is csak ott Görcsönyig forgalom van, de után Ócsárd, Diósviszló, Márfa, Harkány felé már nincsenek.
Leslie milyen géped van?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Wolf:
ahh, properties, mi?
Angol windows Raiffeisen sznoboknak....
Nálatok is kellemes környezet
szakmai fejlõdés,
kiemelkedõen jó munkakörülmények,