;D
beszarok, hogy igy aggodtok

:-*
tom: kép nincs jösz fotózni? ;D
de van egy régebbi CT felvételem majd elõásom és bescannelem ;D
öö hát hogyis sikerült...
ezvolt az elsõ olyan sérülésem, ahol 100% én voltam a balfasz.

haladtam a harkányi úton lefelé, majd befordultam a belsõ útra (OMV kút) és ott van aza erõmû avgy mi, naha melett ott a földes út. szal haladok az úton jó kis pörgetõs áttételben, mondom levágom az útat, irány terep.
mivel sose tudom hol kell bekanyarodnom nem mertem bánizni, így jobb láb spdbõl kiakaszt bicajjal átlép a padkán. namost az SPDt úgye úgy szokás, hogy elindulásnál beakasztod, csak a geci nagy áttétel miatt nemtudom pontosan mér, de enmtudtam dokkolni és lecsúszott a jobb lábam.
idáig értem a storyt.
a következõ momentum, hogy elõrefelé a kormányt kikerülve (!) elkezdek esni. két kéz reflexbõl letámaszt bringa eldõl.
Állitom fel a bringát nézem mi történt a jobb lábammal? :

mikor odanéztem pont akkor csúszott ki belõle a két fog és bugyant ki a vér

ekkor megijedtem hogy húú bazz ez komolynak tûnik, de utána épphogy folydogált, aztán ugye irány ügyelet.
jah a két térdemet is beverhettem mert minkettön figyel lila folt, meg a jobb vádlimat talán a kerék megsurolta mert nagyon dezájnos "kopoltyúmintám" van ;D
Holnap irány vissza kötéscsere.
tegnap is voltam és lebasszott az orvos hogy - mivel áztattam le a kötést? (belevolt ragadva, azt gondoltam nehogymár letépje)
-vízzel
-és mi van a papírra írva?
-"sebét víz ne érje"

de mivel a fejemen lévõ két korábbi varatot is így áztatam le és nemszóltak érte, hát nemtom :
és már megen kijelentettem hogy faszom eladom vagy valami mert mindig csak esek vágodok kelek esek de ma már öszintén szólva megint mennék valamerre :

csak varrattal a lábban nemkénne

ugye... most ellehetnék a regenerálódásképp a colin 2 vel khhhm ;D vagy a pedál is megerõltetés lenne?
amúgy megkapom még valaha ténleg :