Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Eh. Nem akarnak nekem 200as Grimeca tárcsát adni. Csak ígérgetnek.
Most ha nem lesz, akkor mi a lófütyit rakjak fel? Avid? Hayes? Az a gáz, hogy tudom jók lennének kábé, de az eredeti elöl is nagyon jól bevált.
Na majd meglássuk mit mond holnap KisB...

Holnap este milyen kört terveztek?
Szokásos Kis-Tubes?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

Band:
Bocs! Ti voltatok Éger-völgyben a tó mellett? Nem is láttam senkit sem, annyira élveztem a menetet!

Shoshi: Nem én a park u.ból láttalak benneteket mert ugratókat építettünk, fel erdõbe még nem nagyon engednek (lábam miatt) és nem is tudom mikor mehetek én is olyan jót mindt ti...Rohadt lassan gyógyul a lábam és tök szar meg minden...Jobb lett volna ha a kezem törik el az nem ennyire hosszú és szar! :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bö.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
esztergályos
ijeszt
röhejes

Aktuális civil

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
ok, thx. lemérem én is (két hét mulva :( ) , remélem jó lesz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja az. ÉS Pavlikban fizettem érte 800Ft-ot, mert az õ esztergáj/lyosuk elég gyors. Asszem 2 nap alatt meg is volt...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Az egyik 9,5mm, a másik kerek 10mm. Azért más, mert a féknek pont így lett jó. Remélem segített a dolog, hamár ennyit vártál rá... ;)

zuhi után egésységes a méregetés :) :)))

Kösz. még annyit árulj pls, h vetted-e ezt valahol, vagy saját magadnak csináltattad? neked most milyen agy van bent elõl.? még az a házilag esztergált, ami Wundernak is van.?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Köszönöm kérdésed, kitûnõen vagyok! Nagyon sokat dolgozok, és várom, hogy társammal, szerelmemmel az esti televíziós programok segítségével szórakozva feloldódjunk a fogyasztói társadalom produktív világában, és magunkévá tegyük a kozmopolita lét minden kardinális ismérvét.

Holnap kérlek pedig csak jövünk egy rohadtat és megba**unk minden kanyart :lick: ...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én majdnem elütöttem egy kutyát, de helyette inkább keresztbecsúsztam a kanyarban. Hülye kis korcs... Utána megmutattam az arcom a munkahelyen és elmentem téligumit cseréltetni. Most ebéd után már egész jól vagyok. :D
Csak kávét kéne inni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
gyorsan
még elõ sem vettem a tanulnivalóm, pedig ezért keltem fel 8kor.
viszont a FEARben 2 pályát is lenyomtam. :D :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, átteleportáltam a másik terembe. Erre aszondják, hogy ZH lesz. Ismét egy FUCK. Ez egy ilyen FUCK nap. Úgy ítélem meg a mindenféle kis axonbigyóból eredõ reakcióimból, hogy nem szeressem az ilyen FUCK napokat. Tehát bö. Nagy bö. Olyan BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ... :D Na, megírom, aztán megyek angol (szakangol:)) ZH-ra és végre go home. Kb fél 4-re. FUCK. És neketek hogy telík a napotok?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor FUCK! :D Hehe... Na, minnyá véga az órának és go el. De még leszek 3-ig. Bö. De játszottam hógolyóval majmotleharcolósat... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Pedig a Joy ezt írta, és a Szex és New York-ban is ezt mondta a Számántá :confused: !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hazudtak. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A nõk nekem mindig azt mondták, hogy ezt nem lehet idõre csinálni :D :D :D !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor otthon is rosszul csinálod! :D:D:D

Mellettem a srácok (csop.társak) már idõre nyomják... Hülyebarmok...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nem é'vez vazze. Peig úgy csinálom, mint otthon :D :D :D !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
HEHEHEHEHEHE... Jó játékot! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, mi megittunk egy csomó energiacuccost, meg egy üveg vodkát, meg néhány rumakármit. De nekem sem fájt másnap a fejem és én is jól éreztem magam... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én is így gondolom. Csak óvatosan megjegyeztem ;) !

Dóm rendben. Ha meg nem, akkor iszunk helyette tequilát. Valahol.

Mellesleg szombaton megint úgy éreztem magam három sör után, mint korábban egy "szokásos" Rák party után. Igaz nem voltam másnapos egy picit sem, de Mettyú megirigyelte volna a termékenységemet... De kis óvatosan fogalmazok ma reggel.

Szal Kokk! A faszért nem hívtál, és egész szombat éjjel szarni jártam :D .