Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Huhh, fasza volt ez a party nagyon.... Olyasmi volt, mint régen.

Tomi: igen, best of, ugyanolyan képekbõl minek 10et felrakni?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Magoo:
Ha jól tudom te jól bebasztál. Utána ittunk még, de jobb bort. Meg jott a Csoki is, és Zsu nagyon kiakadt...
Te meg geci vagy és forduljon meg benned a szar, mint ahogy nekünk megfordult az ülésünk...

Zap:
Huh, ez nagyon besztof válogatás lett. A többi nem sikerült olyan jóra? Akkor kell menni még...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Éljen a Kótyagos Cimbalmos!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
de jók lettek

Magoo,figy ha párben kell ako olcsobb
de nem tudom mit lehet ezekért kérni...
30körül...

dnl,sherman menyiért eladó?

tekerés a képekböl ítélve jóóóó lehetett

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Kokk: délelõtt otthon vagy, átugornék lemérni végre azt a spacert az elsõ tengelyen. Irj ide, vagy csörgök olyan 9-10 magasságában, ok? kösz!

Mindenki: jók lettek a ködös képek !! Láttam még állvány is volt meg. már midnenki ilyen profin nyomja ezt a fotós témát...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Amiket csináltam fotókat a kedd esti kistúrán, azokkal akármi van :) Zsolónál nem tudom megvannak-e. Sajnos sok olyan van, ami belsõ használatos...

Shift + Del mert nem az én képeim és nem szeretem, ha nálam marad vmi ami nem az enyém.

...és nyugodtan gyere máskor is majd bedugom a fülem... ;)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Ok, kössz majd mondom neki de szerintem megveszi valamikor az avid fr 5-öt...

Shoshi,Zap: Ma is láttalak titeket Mitzkeyvel amikor jöttetek le csak nem vedtetek észre, pedig integettem :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Most bike+ fékkarom van. De má kb 2 éve vehettem, csak nem használtam. Kicsit a deore-ra hasonlít, csak könnyebb és ennek állítható a kotyogása + hogy milyen messze l1en a kar a kezedtõl.

Ja, Mária neked milyen féked van ami vihetõ és mennyiért vihetõ? Bár nem hiszem,hogy lesz lóvm de azé' kiváncsi vagyok.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Itten van a zufo: http://kep.tar.hu/za.../50172390?o=0#2
Meg a mai tekerés is, képtár miatt szokásszerint összevissza.

Kokk: azért Te is rácsöröghettél volna valakire, hogy akkor mi is lesz...

Aktuális civil

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Mivel csak hétközben tudtam most leugrani, Dalma meg akkor dolgozik, így adta magát, h Zsolót fárasztom ilyenkor. Majd ha úgy érünk rá mindketten, akkor nagygéppel támadok :D de akkor még idiótább leszek... szegény Te... már elõre sajnállak!
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Öööö... :D Ez a hátbatámadós rész kimaradt... :D Na sebaj. MAjd csak túlélem. Hó meg sztem csak sokára. De akkor nagyon állat. Bringázás meg alap. Nem is értem, hogy minek jöttél ide anélkül... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Akár máris, de még egy projektet beiktatnék a többi mellé: bicózás! Engem nagyon megihlet ez a nedves idõ, holnap el is tünök itten nálunk.

Zsoló a lényeg, mert neki kell fõleg elviselnie :) én majd próbálkozom bevágódni. Szóljatok, ha lesz hó, akkor feltétlen megyek! És akkor majd jól visszaadom, h hátba támadtál :P
az észmentes nõnemû...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jók lettek nagyon-egyre jobban bánom hogy nem találtam föltöltve az aksikat...

Ákos,küd mán föl te is,arra is nagyon kiváncsi vagyok

Gabeszhoz nem megyek,közbejött egy költöztetés,illetve a multkori folytatása...

Ákos,ha mész és ráérsz Anyumho fölugorhatnál,igértem neki egy játszós stucnit..

ha nem mond meg neki hogy hétfõn beviszem.

üdv

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szevasz Kiscsillag! Köszi szépen! ;) A belsõsök meg csak maradjanak belsõsök. Jó az úgy... :D Mikor jössz legközelebb vásárolni, hintázni, fürdeni, harcolni??? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Utólagosan is boldog kölyök napot a merülõbajnoknak!

Amiket csináltam fotókat a kedd esti kistúrán, azokkal akármi van :) Zsolónál nem tudom megvannak-e. Sajnos sok olyan van, ami belsõ használatos...
az észmentes nõnemû...

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Érdekes dolgot láttam két napja...egy csávó a belvárosban kábé akkora mint én vagy fiatalabb, ül valami bringán(asszem kona, de nem láttam rendesen), mz comp elöl, tárcsák stb...olyan fejjel mint mi amikor pécsre mentünk. Általában minden bringást ismerek, tehát az biztos, hogy nem mohácsi volt, elég "mostjöttide" feje volt. mintha várt volna valakire. na mind1, de kíváncsi vagyok, hogy miféle szerzet lehetett. nemá ide akar valaki jönni extrém-kerékpározni:D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

Fog a fékem :bananadan

Maggo: Most akkor milyen fékkarod van mert Mitzkeynek is bb7-e van lx-el de naygon nyúlik és még fogni sem fog rendesen...?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
MEllesleg bekaphatja mindenki. Egy hete ezt várom, aztán Shoshi is írta tegnap, hogy csak ebéd után/körül, erre kurva jól senki nem képes fölhívni, csak mikor már "indultok"... Szép. Kössz. Jól esett...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Fél 9kor küldtünk 1 TVtornyot. Fönn kiba nagy köd volt, csúszós szutykos falevelek, pudvás kövek kevés látótávolság, de azért jót mentünk, csak így nem tudtam annyira küldeni lefelé. Dömörkaputól már száraz a pálya és túrista is alig volt még, viszont láttunk 1 csákót merev cro-mo Author-al és szuper Monsterrel....

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Fog a fékem :bananadan