Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát jah megbölcsületm anyit kéne tanulnom

a PC+kábel+telefon mien sebességel megy?
mert az infra lassu,a kékfoghoz drága cucc kell,de gyors

Bluetooth-nál egy irányba, kistávon 720 kbps-ig fokozható (ellenkezõ irányba 56 kbps-ig)
szóval ez ennyi kb
az infra változó hogy mit megy,de nem gyors
a kábel ha usb 2.0 akor leggyorsabb elvileg...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah. Gyanús volt nekem. Ágyad van. Van Coilered is. Hm. Akkor vegyél egy 350-est :D !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor leszünk este... :D Márió, de bölcs vagy... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na kiderült:
Lens Adapters Available None

Fákkk! Akkor most nemtom mi legyen... Még a végén a Panasonic FZ30-at veszem meg.
Arra lehet elõtétlencsét pakolni, de nem jó hozzá a ceruza akksi, és csak 400-as ISO-t tud, de 60sec-es záridõ a max. 12x optikai zoom, végtelen hosszúságú sorozatkép (ez azért durva...), képstabilizátor (ez mondjuk nem hiányzik, de legyen).
És olcsóbb 10e-rel.
Ezek szerintem direkt szivatnak.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huha meg voltaz éles öltöny próba,táncot is próbálunk tétel kidolgozás...
egyre jobban érettségi filin van.

olyan mint az árkádban már karácsonyfák vannak a folyosókon....

arra kéne a kékfog hogy a telefonra számokat töltsek rája.mert infra nagyon lassu
de ha lenen pénzem vennék,mert jó az.de ha van kölcsi annak örülnék....

este jóóóó tekerést!!

spinninet meg nekem is lenne kedvem.Marton,hol voltál?

Hp szervíz hol van pécsen!?a konzum után van egy sztech bolt,az az nem!?

Tanuljatok akinek kell,mert azt tényleg érdemes,az sosem lesz untrendy,vagy gáz ha tusz sok dologot,mégha ez miatt pár haragost is szerzel,mert csunyát tul lehet járni az eszükün,a puszta tudatlanság nihilében lebegõ arcoknak,aztán jó ha tudsz,azt nem vehetik el tõled soha.

üdv

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na. Kinem szarja már le?

Ki jön este?
Könyök, Tomy, Zap, Tibi, Dalma...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Van idõm, nyugi... :D És ebben igazad van. Megnéztem. Elõször írtam, hogy no comment, aztán mégsem bírtam ki... És módosítottam, csak azt eszembe sem jutott törölni. Bö. :D Bebuktam, de sebaj. Na, ja este a lényeg!!! A forraltbor részérõl viszont még nem tudok semmit...

Ja és Dnl: megyek tanácsadónak. Nagyon kurvajó tanácsadó leszek... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Persze, no problem. Nem baj az. Nekem csak furcsa volt, hogy leírod, hogy no comment, és akkor elõveszed a Rocsit is és a Pézsét is név szerint, pár kedves megjegyzéssel. De tényleg ne foglalkozz vele, mer megbux!
Meg este úgyis tekerünk.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dnl: akkor még bízom a sorsban... :D

Shoshi: ehhh, én nem így látom, de elgondolkozok a dolgon. Most épp ZH-t írok, szal van idõm gondolkodni. Mi van itt? Folyamat bejövök és ZH. Jobb be sem jönni. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Csak azért kérdeztem, mert ahogy én vizslattam, nem láttam rá lehetõséget. Kár lenne a halszemedért... Ettõl függetlenül állat' egy gép...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hûha! Ebben most nem vagyok biztos... A Fujinál nem látok ilyen dolgot. Na majd utánanézek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fujira tudsz pakolni elõtétlencsét?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hûha, a Fuji S9500-ös ára esett. Már csak 158500... Jó lesz ez :D
Mondjuk a Panasonic FZ30, meg már csak 148e. Az se gyenge na...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Lehet, hogy más bántónak találta a pojénodat. Sztem neked sem kellene ezt túllihegni. Mint mindig, ezt is csak óvatosan jegyeztem meg. Nem akarok belekeveredni. Ma nincs olyan napom :D .
IQ-kal meg nem kell dobálózni. Õk ott pörögnek, Te meg itt. 1:1.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Kokk: majd gyere tanácsadónak. Ez egy ilyen jó hely: ne kell semmihez érteni igazából, csak megtudni hogy hol (kitõl) kapod meg a válaszokat és kinek delegáldd a feladatot. Nálunk most itt pakson van egy srác. Korábban programozott, de nem szerette, most rendszergazdai feladatokat lát el. Kis adatbázis, kis ez kis az. Válozatos. õ szereti. hát ez van.
PG meg tényleg kapja be. Szarni nincs idõm napközben, nemhgy fenn lenni a hegyen. Egyáltalán mibõl él eza gyerek? ilyen jól megy a büfé biznisz.??

AW: szombatra akartam szervezni egy csajt, de vszinu nem jön. Talán lesz vki más, vagy max egyedül megyek. ok?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szegeny Rocsinak annyira nincs humorerzeke, hogy az kesz. Nem is kellene ehhez humorerzek, megis beugat. De minek? Tuti nincs ember aki ezt elvezi, akkor meg miert jo ez? Sajnalom szegenyt. Pedig eloben normalis, de itt a forumon eleg surun bekattan. Ehhh...

Mellesleg haldoklom. Es elegem van. Ma nyilvanvalova valt szamomra, hogy bebolem az eletben soha sem lesz programozo. Szomoru, de ez van. De meg azert szenvedek egy darabig a diplomaert. Olyan leszek mint Mettyu. Szarok az eetre es szarok nagyokat. de jo... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jo lesz. Mar erzem. Mi lesz a forraltborral?!

A 4X/DH verseny topicban megint nagyon sok az IQ, ha valki unatkozik... :D

Zap: minnya 2 ora! Jon a paralabda... ;) Majd szoritok, hogy jo legyen a foproba!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Huhúúú, az jó. Akksi feltöltve, váll még fáj egy picit, de a bringa menetre kész.

Fénygépet lehet hogy viszek, de nem 100%. Kell a hely az akksinak :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bekaphassa! :D Akkor este holdfenyes zuzas lesz... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Pg üzeni minden irodai dolgozónak, hoyg TV toronynál süt a nap, és tiszta Kaprun feeling van... Kavarognak a felhõk. Úgy tûnik már itt is süt...