Pecs meg tenyleg jo. En ertekelem, meg szeretem. Hehe.
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Posted 2005. November 15. - 11:26
Pecs meg tenyleg jo. En ertekelem, meg szeretem. Hehe.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 15. - 11:22
Hát egyszer már fel voltak azok töltve. Kábé szombaton? Most nem fogom újra...
Posted 2005. November 15. - 10:38
A hét végére havazást mondanak. Remek lesz. Meg mínusz öt fokot. Az meg még remekebb. Menjetek a hegyre, aztán majd jól befagy a seggetek.
Hétvégén villámlátogattam Pécsen. Hát, kedves barátaim, nagyon örüljetek annak a helynek. Kezd elhatalmasodni a honvágyam. Ez a Pest egy szar hely.
Posted 2005. November 15. - 10:32
Ha túlélem ezt a borzadájt, akkor jelentkezem. Örömötökre.
Mellesleg hány éves a móló?
És az afrikai elefánt nem él olyan sokáig, mint az indiai, mertz több homokot eszik.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 15. - 10:29
Posted 2005. November 15. - 10:24
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. November 15. - 10:21
Posted 2005. November 15. - 10:16
És akkor utána atom forraltbor valahol, ugye? De hol? Shoshinál, Zapatnál, vagy bodegánál? Merthogy pízet, avagy alapanyagot kõ vinni...?!
Edit: FUCK oracle!
Hehe... Shoshi, így jobban néz ki!
Posted 2005. November 15. - 10:15
Posted 2005. November 15. - 10:02
He kell, akkor végülis tudok adni 4db 2300mAh-t.
Park utca meg Tecától lefele még Uránváros elõtt nem sokkal bal oldalon van. Ha jól emlékszem 4 hegyre húzódó társasházzal. Ott van egy kis North Shore pálya is.
Márió:
Neked meg mire kõ a kékfog. Ha nagyon nem bírod ki, akkor végülis tudok adni...
Posted 2005. November 15. - 09:51
Zapat: hehehe... Még este sem álltál neki? Pedig majdnem mentem becsöngetni, mert fogtam magam és elléptem spinningelni, aztán onnan útbaestél.
Amúgy jó reggelt!
Hol van ez a park utca? Egész kíváncsi vagyok már ezekre az ugratókra...
Posted 2005. November 15. - 09:38
Részemrõl bármelyik kör okés! Már feltötöttem az akksikat, nagyjából készen állok
Band:
Értés. Légy türelmes. Ha akarod, jó lesz az. Ha fáj, akkor ne erõltesd nagyon. Kenegesd sokféle gyógynövénnyel.
Márinyó:
Sajnos ebben nem tudok segíteni.
Posted 2005. November 15. - 00:59
aktiv kerékpárosok
ma mentem beton kicsit bringával,pollák felé meg visza,még enm tudok szoríteni a hülyeujjam miatt...
valki nem tud egy kékfog-usb adaptert nekem kölcsönözni holnapra?este viszaadom,vagy másnap..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 14. - 22:20
Posted 2005. November 14. - 21:16
lassan el kéne kezeni tanulnom.
Aktuális civil
Posted 2005. November 14. - 20:58
BQ: a kéz sem jobb, hidd el!
Egyszer eltört a jobb kezem egyzser a bal es egyszer meg megrepedt a bal és az "jobb" volt ennél
Posted 2005. November 14. - 20:38
Posted 2005. November 14. - 20:28
Posted 2005. November 14. - 19:56
Éjszaka már fagy is lehet, szóval jobban fog csúszni minden.
Nagy-Tubes, kis szerpentin lefele, aztán Bányász út, Mandulásban õzvadászat, Tettye, és csókolom van még forraltbor?
Posted 2005. November 14. - 19:49
BQ: a kéz sem jobb, hidd el!

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top