Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Decathlon

Decathlon

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Én Abaligeti vagyok!Tudjátok hol van nem?

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Nagyon fontos, légyszi segítsetek!
Kéne adapter (PM-PM) 203-as tárcsához PM-es telóra. Ebike-on a Hayes adapterre azt írják, hogy kifejezetten Hayes fékekhez...
Nem tudtok valakit, aki jó áron tud szerezni? Csaszinál iszonyú drága, gondolom más boltban is.

Kössz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én akarok menni! De nem tudom mikor és hova. Nekem nincs olyan nagyhoz kedvem, mert at sok idõmet elvenné. Olyan 2 körül n is megnézném a CC pályát. Neked az jó Zap?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi

tegnap volt Pántyás menés és tök jó volt

megnéztük Lehelék pályáját,nem rosz de azon kéne még alakítani és ugy eléggé jól lehetne
meg mondta hogy Kokkka hogy ott hagytad azon lefelé

nah én ma nem mert tegnap oylan szépen megpucoltam a biciglim hogy nem sarazom ösze :)
dehogy elvan törve az agyban a tengely,meg a tag kotyogást megyek orvosolni

de nagyon jó idõ van szóva nagyon jót nyomassatok!!!!!!!!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Áh, a lófaszt, majd a 11111-re kell fizetni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Zap, mikor tervezted az indulást?

Tom, megint te fizetsz sört, mert tied volt a 11.000dik hozzászólás...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
és kitõl hallottad ezt? én spec megnézem a CC pályát.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És azt tudnád nélkülözni kb szerda magasságáig?!?! Hûûûû... Az szupi lenne... :D Kössz!

Szombatra most hallottam a tervet, hogy fél 2-kor rajt Jakab hegyhát felé...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
kokkk, van egy 40-es vinyóm... hívj (17:30kor lelépünk Pest felé...)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ebéd után vagy elõtt, kinek milyen az életritmusa... Én kb. féldélben érek be vonattal, hazamegyek és utána harcra készen vagyok, meg egészen 8ig világos van, idõnk mint a tenger..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mármint ebéd után? Húha, akkor az megint nagy szenvedés lesz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hello fiatalok!

A holnapi nappal kapcsolatban vkinek vmilyen elképzelése azt illetõen, hogy mikor szeretne menni fel a hegyre? Mondjuk olyan 14 óra magasságában?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
LOL!!! :D:D:D Prágában hagytad az eszed?!?! Hehe...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A Dalmáék minden nap itt vannak Pécsen. Ugyanis Kozármislenyben laknak, a Dalma meg a Zárkádban dolgozik. ;)

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Dalmáék itt vanak most pécsen.
ha valkinek valmi dolgoga van abeszéléssel kapcsolatban akor meg lehet szeméylesen dumálni.

1410 lófarok

ha Tibi jõ akor siessen!

:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tibi!
Tibit hívja, aki lightolni akar. Bár nem biztos, hogy menni fog, mert már tanul, de azért a lelkiismeretlen embereknek mondom, hogy szerintem rábeszélhetõ...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok:
Én hiába is válaszolnék, mert ma nem érek rá.

Márió:
Hát elméletileg a Jókai utcai könyvesbolt (Líra&Lant) kirakatába lesz kirakva.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én a mát nemtom még. Holnap-holnapután tuti, ma még meglátás.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
na, nekem van kedvem, de én meg inkább késöbb. Olyan 4 vagy ondjuk talán 3. Vagy fél 4 az tök jó lenne. És én ennél valamai komolyabbatt mennék, mert tegnap pölö tök jól esett TV-torony. más? Zap? Én szívesen várok, mert késöbb jobb...

És tesség gyorsan válaszolni...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ma valkinek van kedve egy nagyon lightos tekerésre!?

én ugy gondoltam hogy ki remetére és onnan haza azon a kis csapatóson ami az ut melelt megy
vagy sáros még ott valami?!

5ig kb ráérek

most elviszem egy régi szakihoz a filmeet negativ hivársa,azát onnan lehet papírképet csinálni belõle 20ft ért drágábban mint a szines...

Tomi,barinõdnek hol van tablójA?!