Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem ez valami elhagyott bányának a buszfordulója lehet (ha buszforduló), és olyan helyeken szokott ilyen lenni. Bár ha csak 6 gumit hoztak, akkor az édeskevés...
Na mindegy.
Szép az idõ, de a felhõk jönnek-mennek. Akármi lehet még délután...
Jó lesz a sárban tocsogókat fotózni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vágom, de az nem egy buszfoduló féle volt?!?! Ott meg minek?!?! Arra nem is megy pálya... Az ilyen Lapisnél szokott lenni, vagy Remeterétnél...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ilyesmire gondolok..
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát attól függ, hogy hol volt ez... De pár amatõr rallyn voltam már és ez a táj nem ismerõs... Meg ha jól megnézed nem éppen úgy néz ki egy "buszforduló"...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szóval csak az út szélére dobták le?
Akkor lehet, hogy amatõr rally lesz, mert ahhoz szoktak használni ilyen gumikat lassítónak.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ne, sztem nem lejárt téma és nem is lesz az. De jól tetted a fotót meg a rendszámot... Tuti lépni kell az ügy érdekében. Ehhh, de kurvára föl tudom magam húzni az ilyeneken...

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Üdv!

Bocs ha nem illik ide, de azért leírom.

Szóval tegnap voltunk tekerni, és hát olyasmit láttunk, ami...megálltunk pihenni, amikor is megjelent egy "zárt platós" kisteherautó. Megállt tõlünk kb. 30 méterre. Kiszállt két fazon, kinyitották a hátsó ajtót. Aztán bekiabáltak, hogy jöhetnek. Bent mozgolódás, aztán néhány másik fickó bazinagy gumikerekeket kezdett kigurítgatni az autóból!!! Nem számoltam, kb. 6-8 darabot. Közben egy busz is jött, megállt "pihenni" vagy nemtom, de üres volt, csak a sofõr volt benne. Nem is törõdött a "gumisokkal". Sajnos csak a telefonom volt nalám, azzal csináltam néhány képet, de nem akartam nagyon balhét, mert két lánnyal voltam, õk meg 4-en vagy 5-en. Mindenesetre a rendszámukat felírtam, és a busznak is, mert így van 4 tanu.

Ja, és csináltam másik képeket is, érdekesség képpen a múltkori témához.

Bocs ha már lejárt lemez, de hát tegnap történt. Ja, és szemét is volt bõven, de azt sajna nem fotóztam le.

A képeket itt megtaláljátok: http://author.uw.hu/...php?name=Kepek1

Üdv,

Alfa

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
En is megyek fel, fokent hogy neveztem a hobby kat.-ba. :-))

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja... Én sem. Majd meglátás. Sztem olyan 2 köül, talán picit utána. Max fenn találkozunk, ha mindenkinek fakultatív. Meg lehet, hogy elrángytom csajomat is, hogy szívjon kis friss levegõt... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ebéd után terveztem én is, de még nem tudom pontosan mikor is lesz...
Az biztos, hogy nem bringával megyek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt! Nem nézünk majd föl versenyre?!?! Sztem én valamikor fölmegyek ebéd után egy nem túl hosszú idõre... Ha valakinek van kedve csatlakozni, szóljon. Mondjuk sztem autóval megyek... De föl is szedek bárkit szívesen.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rávettem magam... Majd jelentkezem, ha megvagyok... ;) Üdv mindenkinek!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem meg rá kéne vennem magam, hogy beírjam a csodás: format c: parancsot... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ezt jól elszúrtam. Kisvakond helyett mp3-as DVD-t adtam Shoshinak.
A sok cécés meg jól meg fog ázni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem most hugyoznom kell.
Mickey meg egy fasz, mert nem köszön. Olyan, mint a buzi országutisok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nash nekem nagyon jó napom van eddig és lesz is még

mic,tegnap voltatok muteroddal Csaszinál,nme?!
Pántyával mi is.

olyan nagyon tiszta a biciglim hogy ki sem viszem

na béka

jah van egy stx-rc karom ha kell

holnap ride!?:
vagy verseny?!

hétfõn?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
ja, asszem annyi

megint lenne egy ebike-os kérdésem, mert nekem nem jön be az ebike: 25 000-tõl ingyenes a szállítás? Nem tudom, hogy megvan-e a 25 000... az adapter van 3130, mert akkor megvan a 25 000...

:(
júni 1-ig alig fogok tudni bringázni :(
csak vizsgán nehogy fizikát húzzak, mert akkor mehetek Orovicához...
most is tanulnom kéne, de majd késõbb :D
minek szintvizsga?! ilyenkor utálom a Lalit...

+ bringát is kéne mosni, mert tegnap elég sárosak lettünk Éger-völgyben

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
1800 az arany LX? kapják be...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Kössz, Zap :D

Most örülök, mert az ebike-os ár tetszik :D
Csak az bajom, hogy már több mint két hete azt írja ki az ebike, hogy karbantarás alatt, 24 óra múlva indul :(

Az is durva, hogy az LX fékkar ezüstben 2 880, aranyban meg 1 880... nem igazán tetszik az arany, de az ezres azért számít...

lehet, hogy holnap meg is rendelem: bb7 (203) + lx fékkar + adapter :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
A Hayes adapter az jó minden PM-hez.
http://ebike.hu/term...fek/adapter/699 innen kell neked a 8" PM. szerintem.

Márió temeg ne hülyüjjé vazz, gyere CC pályát bejárni. Nincs sár és jó móka lesz. Sõt, ha nem kell holnap segíteni, indulunk egykörös kategóriában és sört iszunk a gyakori frissítõpontokon...

Aktuális civil