Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy
kispöcs.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

ezt neked iskola:fucku:

Pedig nyelvtanórán odafigyelhetnél néha kicsit...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Legalább kevesebb alkalom adódik rá, hogy elkapjanak...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Mindennap, mire feltekerek kertvárosból a Tv -toronyig a minimum 2 óra.Hétköznap 4 ig tanulok de lehez , hogy tovább atól függ van-e Tz.Mi csak hétvégén megyünk fel.De szombaton nem mehetek mert k**va siliba kell mennem ezt neked iskola:fucku:
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szal módosítok: Este valami? Sörözés valahol, ahol van TV, mert lesz a Csillagok háborúja és flesh lenne megnézni, meg piálni... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ebbe most nem kezdek bele, de a lényeg, hogy pont az a baj, ha párszor legurulsz a hegyrõl. Elvileg TILOS a hegyen bringázni. Szal húzd meg magad... És mondd mindenkinek! Oks?! Most szerezhetsz pár jópontot. És ha mentek is föl, messzebb menjetek, ne a Tettye környékére és ne mindennap. Mert a végén elkapnak titeket...

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

[color=darkgreen]Ja, ez nem rossz szemlélet, de az erdészek szemét akkor is a bringások szúrják...color]

De miért baj az , hogy valaki párszól lemegy a hegyröl? Én 1 szer voltam fenn de nagyon élveztem.Mi ebben a baj( lehet , hogy ök nem tudnak bringázni)1 szer bróbálnák ki tuti nem szólnának be többet.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Este??? Valami? Tér? Sör?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, ez nem rossz szemlélet, de az erdészek szemét akkor is a bringások szúrják... Szal Tettye környékén semmit se csináljatok. De vér komolyan mondom mindenki más nevében... Mert hosszútávon (röviden is!) megszívjuk. Oks?!?!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

De vazz, ne a Tettyén randalírozzatok!!! Nem veszitek észre hogy ezért van a para?!?!?! Idióták...

Nem randalíroztunk ott kajáltunk és kipróbáltunk 1-2 lejtöt.Semmi para nem volt.Nem dumált senki , hogy ne bringázzunk.Nem szemeteltünk és nem gyújtottuk fel az erdöt.Ösz 20 percet voltunk ott abból 10-et evéssel tültöttük.Nem a játszótéren randalíroztunk.Szerintem nem a bringásokat hanem a szemetelöket kellene kitíltani a hegyröl.Nézzék meg a nagyokosok mien mocsok van Tv -toronyi búszmegállónál.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Izé.... Félre... :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kabbe ;)
fáj a térdem :P
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Õõõõ... Ezt muszály volt módosítanom... De nem tudom mivel pótolni... :D

Illetve beírom a kedvenc számomat: 8

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Shoshi: gratulálok, hogy 2. helyezést értél el a CC versenyen, pedig te 2.5-ös 2ply gumikkal mentél, nem pedig könnyû cécé masinával, mint a többiek!

;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
SZERETÜNK SHOSHI!!!!!! KIRÁLY VAGY!!! CONGRATULATION!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De vazz, ne a Tettyén randalírozzatok!!! Nem veszitek észre hogy ezért van a para?!?!?! Idióták...

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Nagyon király a Mecsek:love1:.Imádom:Énnél nincs jobb.Voltam fenn szombaton,lejöttünk a Tv-toronytól,a Tetyéig.A Tetyén is elég jókat lehet hülyülni.Fel akarok költözni a Mecsekre.Naon király volt.Megint fel akarok menni. :D :cool2:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
18cm elöl hátul nem jó poén 6km-en... :D Bár volt róla szó, de nem valószínû...

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

Szóval csak az út szélére dobták le?
Akkor lehet, hogy amatõr rally lesz, mert ahhoz szoktak használni ilyen gumikat lassítónak.

Igen, ez a verzió is elképzelhetõ. Végül is nem kérdeztem meg tõlük, hogy milyen okból dobáltak ki õket. Ez valóban egy amolyan buszforduló szerû hely, de "szákutca".

De azért legyen igazad Tomi, és legyen ott rally! És utána vigyék is el õket. Fogok én még arra tekerni, majd megnézem hogy mi történt velük.

Mindenesetre a szitu érdekes volt, azért dokumentáltam. Meg fõleg a dunántúlis cikk miatt. És az a rengeteg kivágott fa sem épp szép látvány, de hát biztosan muszáj volt. (Kiváncsi lennék ott az út szélén ahova fel vannak halmozva mennyi védett növény volt!?) Gondolom gondolsan ugyeltek rá, hogy nehogy kitapossanak 1et is.

Legközelebb azt a sok szemetet is lefotózom, amivel találkoztam. :-(

Na, akkor hajrá a Dömörkapunál. Ti nem indultok a hobby 1 körön? :-) Remélem ezen a 6 km-en nem lesz 500 méter szint. :-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja... :D Zap is felteleportál. Õ 1 körül. Én megyek utána 2 körül. Meg majd Te is valaikor. Akkor fönn megint lesz... ;)